Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen del onlari arkadasim şaka tabiii
Şimdi bende onu dusunuyordum :)) eltimi kaynım kandırmiş 4.bebeğe hamile bıraktı prezarvstifi kesmiş sanırım .120 kilo ve 40 yaşındaydı eltim. Kaynim eşimden büyük ve geçen sene de böyle hamile bıraktı ve o düştü Bu sene 4.yu doğurdu 2kiz 2oglu var şimdi
Ben de eşime yapsam kaynimin yaptiginin tersini :))Afedersiniz o nesneyi hemen çöpe atıyor ve nette neler okudum siringaya döküp kendine enjekte eden resmen aşılama yapıyor :))
Eşim kazara kalırsan kabul ederim demişti mecbur Aldiramayiz filan :))aklımda deli deli düşüncelere nete baktım neler yapmış kadınlar :))))
O kadar deli etti ki beni ağladım demin inada bindirdik resmen . O kadar güzel bir baba ki bir bebeği daha olsa bağrına basar ama yine yavrularimizi düşündüğü için istemiyor .şükür durumumuz var maddi olarak .mantık üzere beyni .abisi hiç umursamaz bebek delisi oğlu kızı varken durmuyor adam

Böyle kalırsam bana kizamazda senin yöntemleri yaptık da olmadı filan diye hatta suçlanir kazara hamile bıraktım diye
:))

Şoklardayim siringa olayina :))) canim bence zaman ver yontemlerden filan bahsetme bebek ozlemini yasinin genc oldugunu filan biraz duygusala bagla ne inatmis bacum seninki de. Yalniz o eltin gercekten inanilmaz 40 yasinda 120 kilo ve hamilelik Allah yardimcisi olsun gerci dogurmus ama cok zorlaniyodur yaa

Cnm ben 7 yıldır ara ara söylüyorum yeni bişey değil bu ara artık tamamen bu konuyu sonuçlandırmak istedim tamam dese bile şimdi ben de istemiyorum dualarımi üstüme düşeni yapayım diye .bir gün bile bebek yapalım demedi bir de ilk bebeğimin kalbi durdu 4 hamilelik yaşadım yani oğlum minnakken gitti .peşpeşe kızlarım oldu küçüğüm 8 e girecek tam rahatladigimiz zaman bir de son hamileliğimde son 3 ay yattım sonra kızım problemli doğdu Ciğerleri filan ömrümüz hep acillerde geçti 3 ünde de .çok haklı eşim ama geçmiyor işte bu istek .tekrar hamile olmak istiyorum içime engel olamıyorum .ufak anne oldum daha yasitlarim yeni yeni doğuruyor çevremde. Okulda veliler hep büyük benden kucugumun sınıfında ki veliler bile hemen hemen büyük .düşünun artık .@ayshee

Bakın bu bayan anlatmış siringa ile nasıl hamile kalmış :))

SEVECENIM canim internetim bitmisti cvp yazamadim bugün çok şükür ciktim hastaneden ilac kullanip yatiyorum bebek suan iyi dusuk riski suruyo ara ara leke sekelinde kanama var ama doktorlara tamamen kesildi diyip hastaneden çıktım

Çok şükür kizlar fitil den 4 tane kaldı sonuna gelmem uzereyim darisi basiniza:)

bende daha 10 tane var adet iken nasıl kullanacağım bakalım

çok çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun stres yapma ve bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…