- 24 Temmuz 2017
- 159
- 352
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.861
Evet canım prezarvatiflepeki canım eşin mi korunuyor
Evet canım prezarvatifle
Spral ve korunma iğnesi kanama vs yaptı sürekli sancı çektim
Hap ta yaramadı
Sen del onlari arkadasimEvet canım prezarvatifle
Hap ta yaramadı
Sen del onlari arkadasimEvet canım prezarvatifle
Hap ta yaramadı
Aklımdan geçen. :)))))Sen del onlari arkadasimşaka tabiii
Sen del onlari arkadasimşaka tabiii
Şimdi bende onu dusunuyordum :)) eltimi kaynım kandırmiş 4.bebeğe hamile bıraktı prezarvstifi kesmiş sanırım .120 kilo ve 40 yaşındaydı eltim. Kaynim eşimden büyük ve geçen sene de böyle hamile bıraktı ve o düştü Bu sene 4.yu doğurdu 2kiz 2oglu var şimdiSen del onlari arkadasimşaka tabiii
Anladım cnm yok bu ay denemeyecem diye yapmadım öylesine yapmıştım sagolasin ekimde insAllah.Canım önceden yaptığın test var mı biz piki görmeden çat diyemeyiz bu teste
Haha kurtuluyosun lanet seyden darisi bizeÇok şükür kizlar fitil den 4 tane kaldı sonuna gelmem uzereyim darisi basiniza:)
Şoklardayim siringa olayina :))) canim bence zaman ver yontemlerden filan bahsetme bebek ozlemini yasinin genc oldugunu filan biraz duygusala bagla ne inatmis bacum seninki de. Yalniz o eltin gercekten inanilmaz 40 yasinda 120 kilo ve hamilelik Allah yardimcisi olsun gerci dogurmus ama cok zorlaniyodur yaaŞimdi bende onu dusunuyordum :)) eltimi kaynım kandırmiş 4.bebeğe hamile bıraktı prezarvstifi kesmiş sanırım .120 kilo ve 40 yaşındaydı eltim. Kaynim eşimden büyük ve geçen sene de böyle hamile bıraktı ve o düştü Bu sene 4.yu doğurdu 2kiz 2oglu var şimdi
Ben de eşime yapsam kaynimin yaptiginin tersini :))Afedersiniz o nesneyi hemen çöpe atıyor ve nette neler okudum siringaya döküp kendine enjekte eden resmen aşılama yapıyor :))
Eşim kazara kalırsan kabul ederim demişti mecbur Aldiramayiz filan :))aklımda deli deli düşüncelere nete baktım neler yapmış kadınlar :))))
O kadar deli etti ki beni ağladım demin inada bindirdik resmen . O kadar güzel bir baba ki bir bebeği daha olsa bağrına basar ama yine yavrularimizi düşündüğü için istemiyor .şükür durumumuz var maddi olarak .mantık üzere beyni .abisi hiç umursamaz bebek delisi oğlu kızı varken durmuyor adam
- Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.
3 Şubat 2013
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın herkese anneligi yaşatsinBakın bu bayan anlatmış siringa ile nasıl hamile kalmış :))
Allahim caresiz dert vermesin.Bakın bu bayan anlatmış siringa ile nasıl hamile kalmış :))
Saol canimmBen forumda gördüm kafa yapısına göre yorum yapıyorlar yanılmıyorsam scull teorisiydi ismi cinsiyet bolumunde
Çok şükür kizlar fitil den 4 tane kaldı sonuna gelmem uzereyim darisi basiniza:)
SEVECENIM canim internetim bitmisti cvp yazamadim bugün çok şükür ciktim hastaneden ilac kullanip yatiyorum bebek suan iyi dusuk riski suruyo ara ara leke sekelinde kanama var ama doktorlara tamamen kesildi diyip hastaneden çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?