- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.921
Cnm o ilk başlarda oluyo ama su an kesildi bende bayramdan sonra hoc gelmedi sonlara doğru kesikiyo yani yok bende şu an zaten 3 tane kaldı çok sukur.
Tahmini carsamba canim bugun test yaptım negatif t cizgisi baya silik cikti
Amin inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versinKremsiden kastim beyaz koyu kivamda canim. Hayirlisi artik insallah
Canim limon olayini bende cok arastirdim limon vucudu en alkali yapan besinlerden biri hatta alkali detoksu diye gecen tarif bildigin limon dilimi ve suyla olusuyor yani beslenme uzmaninin tarifiydi
Rabbim beklediğin o güzel haberi nasibetsin inşallah oğlan haberi alırsın canım dualarım seninleHayırlı cumalar kızlar.. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kucağına nasip etsin hayırlı bir şekilde inşallah. Kadın doğumdan randevu aldım bu gün için saat 4 buçuğa. Aslında niyetim bir kaç hafta daha beklemekti ama dayanamıyorum bana da dua edin lütfen. İnşallah cinsiyetini net olarak öğreniriz inşallah radyolog yanılmamıştır oğlum olur sağlıklı hayırlı
Tmm canim cok saolZerdeçalda vucüdu alkali yapıyor canım
Birde şu yeşil şişedeki doğal maden suyu varya, beypazarı markası günde 2 şişe iç, oda alkali yapıyor, ben aylardır kullanıyorum, mineral açısındanda çok zengin
Tmm canim cok saolZerdeçalda vucüdu alkali yapıyor canım
Birde şu yeşil şişedeki doğal maden suyu varya, beypazarı markası günde 2 şişe iç, oda alkali yapıyor, ben aylardır kullanıyorum, mineral açısındanda çok zengin
Insallah canim Rabbim gonlunu mutmain etsin Resulullahin ovundugu salih bir oglun haberini alirsin insallahHayırlı cumalar kızlar.. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kucağına nasip etsin hayırlı bir şekilde inşallah. Kadın doğumdan randevu aldım bu gün için saat 4 buçuğa. Aslında niyetim bir kaç hafta daha beklemekti ama dayanamıyorum bana da dua edin lütfen. İnşallah cinsiyetini net olarak öğreniriz inşallah radyolog yanılmamıştır oğlum olur sağlıklı hayırlı
Canim benim insallah burdaki herkes duamdadir rabbim gonlumuzdekini kucagimiza almayi nasip etsinKızlar hastanedeyim rutin kontrolumuz var, dua edin inanılmaz heycanlıyımmm
darısı bize o zaman canım yaklaştıkça insan heyecan yapıyor bir aksilik olmazsa bende 23 yumurtlama stres oldum yaklaştıkça.şu fitil de bitse bakalım
Insallah arkadasim ecmain olsun Allah yar ve yardimcimiz olsun. Su mubarek gunde sonsuzmulk sahibi Allahim hepimizin gonlune gore versin
Canim senin 15 yumurtlamissin gorunuyor dimiAdetim aylardır 26 ya düştü
Öylesine deneme yaptım ilk test koyu gibi ama ogleden sonra baya bir idrari tutmuştum sanırım ben bunu beceremiyecegim .uyku düzenim yok gece esim gidiyor o yüzden ezandan sonra yatıyorum .oglene doğru kalkiyorum Eki Görüntüle 2042141
Canim benim insallah burdaki herkes duamdadir rabbim gonlumuzdekini kucagimiza almayi nasip etsin
2 saat gecti bende merak ettim ama bakiyorum bakiyorum cvp yokP Prensesininbircikannesi canim meraklardayiz ne yaptin
Hayirli olsun canim cok sevindim.. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.hayirli evlat olsun ins.hamile duasi kabul olurmus bol bol dua et bizleredeKızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?