Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı cumalar bayanlar .zaman su gibi akıp geçiyor .bu fitil kullananlar sizde de fitil sonrası yoğun akıntı oluyor mu ya daha 9 tane var bitmiyor da
Cnm o ilk başlarda oluyo ama su an kesildi bende bayramdan sonra hoc gelmedi sonlara doğru kesikiyo yani yok bende şu an zaten 3 tane kaldı çok sukur.

Aminn canim banada hep oyle geliyor ama Rabbime sığındım yediklerimin ph degerine bakar oldum hep bak tam zamani sansimiza salatalik bol alkali. tuz serp hergun 5-6 tane ye

Hanımlar hayırlı cumalar hepimize benimle aynı haftada olanlar bebeğinizin kilosu ne kdr doktor bana bugün 720 gr dedi ama bana az gibi geldi sizce nasıl ben boşa mı kuruntu yapıyorum

Walla canim yumurtayi ovalasyon testi ile bulduk. Test yaniltmadiysa sali yumurtladim. Bu akinti ise persembe cuma geldi.
Yumurtlama zamani renksiz ve yumurta aki kivamli akinti oluyor koyu kivamli ve rengi koyu sari olan akinti adet donemine yakin geliyor o kadar arastirdimki bu akinti olayini o akintin normal canim

Sağol canım bakiyim bulucam mi.bide limon asidik diyor kimi yazıda kimi bazik diyor limonlu su içen varmi
Canim limon olayini bende cok arastirdim limon vucudu en alkali yapan besinlerden biri hatta alkali detoksu diye gecen tarif bildigin limon dilimi ve suyla olusuyor yani beslenme uzmaninin tarifiydi

Canim limon olayini bende cok arastirdim limon vucudu en alkali yapan besinlerden biri hatta alkali detoksu diye gecen tarif bildigin limon dilimi ve suyla olusuyor yani beslenme uzmaninin tarifiydi
Sağol canım bilgi için benimde kafam karışık karbonatli suyumA sikayim o zaman yarım limon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…