Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli olsun canim cok sevindim.. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.hayirli evlat olsun ins.hamile duasi kabul olurmus bol bol dua et bizlerede

Dualarım sizlerle canım Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin isteyen dileyen herkese bizlere de inşallh

Allahım sen ne büyüksun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .neler hissettiğini anlayabiliyorum .bizlere de dua et belki birgün aynı duyguları ben de yaşarım .Rabbim tüm isteyenlere nasibetsin

oley oley oley ben sana dedim ama eger kiz olursa ondan dunya kosu sampiyonlugu beklerim diye. Oh aferin oglana birinciligi kaptirmadi cok sevindimcanim Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli olsun senin yumurta ne taraftaydi

Insallah canim cani gönülden Aminn

Bence kitler dogru zamani vermistir canim cunku hormonlara endeksli telefondan bende pepap kullaniyorum bazen 3-4 gun oynayabiliyor kac kere test yaptin koyuyu yakaladin sonra acildi yani sanmiyorum ben Allah gonlundekini nasip etsin canim acaba bugunde denesenmi zaten yumurta gectiyse hamile de kalmazsin

Gözün aydın olsun canım, ne güzel bir haber, darısı bizlere inşallah

Şimdi seni soru yağmuruna tutalım
Hamileliğin nasıl geçior
Karnın çıktımı
Erkek bebek gebeliği nasıl oluo anlatırmısın
Doktor ultrason bakarken, ne tarafa tutuooo

Allahım çok şükür, sağ salim kucağına alırsın inşallahh

Aslında 100% kesin belirtiler yokmuş
Forumları okuomda, tutmuo bazen

Bugün doktoruma dedim: bi tahmininiz varmı
Çok erken dedi

Üsteledim ama, yoook anam yokk

"Anneler kendileri için istiyor, erkek bebeği dedi"
Ahhh doktor bey, biz biliriz ne çektiğimizi

Benim bebede yüzünü kapatmış oturuodu

çok ama çok sevindim canım valla aynı duyguları bizde seninle yaşadık burdan
Bizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz dularını eksik etme bizlere de bana da 3 kızdan sonra bir erkek evlat nasip etsin inşallah

Ahh Canım inan aynı duygulardayım ve şuan çok duygusalım. Rabbim eşinin kalbine evlat hasreti versin de o sana teklif etsin. Hayırlı bi erkek evladının olacağı haberini alırım inşallah inan en az senin kadar sevinirim. Allah büyük dualarım sizlerle canım

Kac haftaliksin canim. Ayni dr muydu %100 erlek diyende

15+2 deyim Canım. 12 haftalıkken kadın doğumcu kız dedi. Yaklaşık 10 gün önce kuzenim radyolog o baktı erkeğe benzetti içime sinmedi bu gün başka bi kadın doğumcuya gittim özele o da kesin erkek dedi hatta ısrar ettim kordon olmasın dedim hayır kordon şurda diye gösterdi ve yüzde yüz erkek dedi. İnşallah dediği gibidir :)

oley oley oley ben sana dedim ama eger kiz olursa ondan dunya kosu sampiyonlugu beklerim diye. Oh aferin oglana birinciligi kaptirmadi cok sevindimcanim Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli olsun senin yumurta ne taraftaydi

Evet canım sen demiştin hata o üzüntülü Halim'le güldürmüştün beni :) Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin aminnnnnnnnn

çok ama çok sevindim canım valla aynı duyguları bizde seninle yaşadık burdan
Bizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz dularını eksik etme bizlere de bana da 3 kızdan sonra bir erkek evlat nasip etsin inşallah

Hepimiz burda aynı duyguları paylaşıyoruz canım dertlerimiz dualarımız hep bir. Sizi hep çok iyi anladım şu an da çok iyi anlıyorum dilerim rabbimden bu sevinci mutluluğu siz de yaşarsınız. Sürekli takip edicem sizin de müjdeli haberlerinizi almak için. Kendiminki kadar çok sevirim Rabbim o günleri de yaşatsın bize

Cnm hayırlı olsun inan açar açmaz okuyunca çığlık attım kızlarda noldu annecim diyilar ay nasıl sevindim kendimi olmuş gibi Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin cnm kayinvalde ne söyledinmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…