- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.941
Hayirli olsun canim cok sevindim.. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.hayirli evlat olsun ins.hamile duasi kabul olurmus bol bol dua et bizlerede
Allahım sen ne büyüksun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .neler hissettiğini anlayabiliyorum .bizlere de dua et belki birgün aynı duyguları ben de yaşarım .Rabbim tüm isteyenlere nasibetsinKızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
Allahım sen ne büyüksun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .neler hissettiğini anlayabiliyorum .bizlere de dua et belki birgün aynı duyguları ben de yaşarım .Rabbim tüm isteyenlere nasibetsin
Kac haftaliksin canim. Ayni dr muydu %100 erlek diyendeDualarım sizlerle canım Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin isteyen dileyen herkese bizlere de inşallh
Kızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
Insallah canim cani gönülden AminnAllahım sen ne büyüksun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .neler hissettiğini anlayabiliyorum .bizlere de dua et belki birgün aynı duyguları ben de yaşarım .Rabbim tüm isteyenlere nasibetsin
Bence kitler dogru zamani vermistir canim cunku hormonlara endeksli telefondan bende pepap kullaniyorum bazen 3-4 gun oynayabiliyor kac kere test yaptin koyuyu yakaladin sonra acildi yani sanmiyorum ben Allah gonlundekini nasip etsin canim acaba bugunde denesenmi zaten yumurta gectiyse hamile de kalmazsinYa kizlar merak ettim iyice size birsey soracagim. Telefonda gosteren programa gore bnm dun yumurtlamam gerekiyordu 28 29 gunde bir adet olurum ben. Ama teste gore sali yumurtladm. Simdi gelen akintilarimin yumurtlama akintisi olma gibi bir durumu var mi sizce. Kitler yanilmis olabilir mi. Sonrasinda da hic tekrar yapmadik. Tek seferde biraktik ovalasyon donemi ne akinti ne sancim vardi. Simdi kasigimda batisiyor akintimda var. Karmakarisigim
Amiiinnn. Rabbim tamamına erdirsin.Bu arada cevap yazan herkese teşekkürler tek tek yazamadım. Can'ı gönülden rabbimden diliyorum sizlere de nasip olsun inşallah
Kızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
Allahım sen ne büyüksun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasibetsin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .neler hissettiğini anlayabiliyorum .bizlere de dua et belki birgün aynı duyguları ben de yaşarım .Rabbim tüm isteyenlere nasibetsin
Amiiinnn. Rabbim tamamına erdirsin.
Kac haftaliksin canim. Ayni dr muydu %100 erlek diyende
oley oley oley ben sana dedim ama eger kiz olursa ondan dunya kosu sampiyonlugu beklerim diye. Oh aferin oglana birinciligi kaptirmadi cok sevindimcanim Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli olsun senin yumurta ne taraftaydi
Testi 4 saatte bir tekrarla canim siliklestiginde yum catlamis oluyoEki Görüntüle 2042235 Eki Görüntüle 2042236 Eki Görüntüle 2042237 Eki Görüntüle 2042238 Eki Görüntüle 2042238
Cnm testini yorumlarmisiniz
oley oley oley ben sana dedim ama eger kiz olursa ondan dunya kosu sampiyonlugu beklerim diye. Oh aferin oglana birinciligi kaptirmadi cok sevindimcanim Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli olsun senin yumurta ne taraftaydi
çok ama çok sevindim canım valla aynı duyguları bizde seninle yaşadık burdan
Bizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz dularını eksik etme bizlere de bana da 3 kızdan sonra bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Cnm hayırlı olsun inan açar açmaz okuyunca çığlık attım kızlarda noldu annecim diyilar ay nasıl sevindim kendimi olmuş gibi Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin cnm kayinvalde ne söyledinmi :)Kızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?