- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.961
15+2 deyim Canım. 12 haftalıkken kadın doğumcu kız dedi. Yaklaşık 10 gün önce kuzenim radyolog o baktı erkeğe benzetti içime sinmedi bu gün başka bi kadın doğumcuya gittim özele o da kesin erkek dedi hatta ısrar ettim kordon olmasın dedim hayır kordon şurda diye gösterdi ve yüzde yüz erkek dedi. İnşallah dediği gibidir :)
Kızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
Zerdecali nasıl kullanicsz canım evde tozu var aktardan almıştım önceden duruyorZerdeçalda vucüdu alkali yapıyor canım
Birde şu yeşil şişedeki doğal maden suyu varya, beypazarı markası günde 2 şişe iç, oda alkali yapıyor, ben aylardır kullanıyorum, mineral açısındanda çok zengin
Corbana koy canim. Ben domates corbasi yapiyorum ona serpip iciyorum. Fena olmuyorZerdecali nasıl kullanicsz canım evde tozu var aktardan almıştım önceden duruyor
MantıklıCorbana koy canim. Ben domates corbasi yapiyorum ona serpip iciyorum. Fena olmuyor
Zerdecali nasıl kullanicsz canım evde tozu var aktardan almıştım önceden duruyor
Gözün aydın olsun canım, ne güzel bir haber, darısı bizlere inşallah
Şimdi seni soru yağmuruna tutalım
Hamileliğin nasıl geçior
Karnın çıktımı
Erkek bebek gebeliği nasıl oluo anlatırmısın
Doktor ultrason bakarken, ne tarafa tutuooo
Allahım çok şükür, sağ salim kucağına alırsın inşallahh
Cnm hayırlı olsun inan açar açmaz okuyunca çığlık attım kızlarda noldu annecim diyilar ay nasıl sevindim kendimi olmuş gibi Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin cnm kayinvalde ne söyledinmi :)
Ne güzel seninki 12 haftalıkken demiş bişeyler
Ben eli boş döndüm
Kaç gündür çok ümitliydim
Çok sewindim rabbim bizede nasip eder inşallah...
Aynı bende senin gibi düşünüyorum sağ yumurtayi mi beklesem napsam.soldanda oğlu olanlar varmışYine ben yine deli sorularim :)))) simdi eger yumurtlama soldan olursa ve biz deneme sonrasi saga yatarsak skntı olmazmi yaa duzmu yatsam ne yapsam insallah yumurtlama gunu agriyi hissederim ama hic agri hissetmiyorum normalde
Canim ben beklemicem kararim kesin sadece solda olursa yumurta yinede sag tarafa yatmanin mantigini cozemedimAynı bende senin gibi düşünüyorum sağ yumurtayi mi beklesem napsam.soldanda oğlu olanlar varmış
Eski nineler filanda büyüklerden hep duyduğum sağa yatın şeklinde.bilmiyorum bende rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins.Canim ben beklemicem kararim kesin sadece solda olursa yumurta yinede sag tarafa yatmanin mantigini cozemedim
Ben teste basladigimdan beri herseyi hissettim tam sağdan ağrılı şekilde yurtladim akıntı geldi baya yogun ve göğüslerimin kenarı acaip sizliyor. Şu an ilişki olsa hamile kalabilirdim. Eşim burada değil olsa zaten isetmiyor. Sonunda enjektorle kendi kendimi hamile bırakıcam :)))bir istek birde korku geliyor heyecanlaniyorumYine ben yine deli sorularim :)))) simdi eger yumurtlama soldan olursa ve biz deneme sonrasi saga yatarsak skntı olmazmi yaa duzmu yatsam ne yapsam insallah yumurtlama gunu agriyi hissederim ama hic agri hissetmiyorum normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?