Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Ne güzel seninki 12 haftalıkken demiş bişeyler
Ben eli boş döndüm
Kaç gündür çok ümitliydim

Çok sewindim rabbim bizede nasip eder inşallah...

Zerdecali nasıl kullanicsz canım evde tozu var aktardan almıştım önceden duruyor

Yine ben yine deli sorularim :)))) simdi eger yumurtlama soldan olursa ve biz deneme sonrasi saga yatarsak skntı olmazmi yaa duzmu yatsam ne yapsam insallah yumurtlama gunu agriyi hissederim ama hic agri hissetmiyorum normalde

Yine ben yine deli sorularim :)))) simdi eger yumurtlama soldan olursa ve biz deneme sonrasi saga yatarsak skntı olmazmi yaa duzmu yatsam ne yapsam insallah yumurtlama gunu agriyi hissederim ama hic agri hissetmiyorum normalde

Canım ben ilk gebeliğimde tabiri caizse ölüyordum bulantılarım çok kötüydü sürekli kustum ve ilk aylar hep kilo verdim doğru dürüst karnım yoktu doğuma kadar hep uykulu yorgun ve iştahsızdım zorla yiyordum. Bu gebeliğimde ilk aydan beri çok iştahlıyım hemen kilo almaya başladım, arada bulantılarım oldu ama hiç kusmadım. Ayrıca kızımda yemediğim kadar ekşi yemiştim, ama bunda ilk günden beri sürekli tatlı yiyorum. Karnım da şimdiden çok çıktı uzaktan bile hamile olduğum belli oluyor. Daha sorun varsa seve seve cevaplarım Canım :)

Çok teşekkürler canım inşallah bende sizin haberlerinizi alırım da çığlık çığlığa bağırırım darısı başınıza aminnnnnn :) eşim kaynanama haber uçurdu bütün sülale arayıp tebrik etti resmen. Bayramda ağıt yakmadıkları kalmıştı. Sevinmeleri bile sinirime dokundu :)

Ne güzel seninki 12 haftalıkken demiş bişeyler
Ben eli boş döndüm
Kaç gündür çok ümitliydim

Bana kendi doktorum söylemedi canım bakmadı bile bende devlete gittim oradaki söyledi. Keşke söylemeseydi iki hafta düşündürdü beni boşu boşuna. Biraz daha bekle yakın Zaman'da müjdeli haberini alırız inşallah

Aynı bende senin gibi düşünüyorum sağ yumurtayi mi beklesem napsam.soldanda oğlu olanlar varmış

Canim ben beklemicem kararim kesin sadece solda olursa yumurta yinede sag tarafa yatmanin mantigini cozemedim
Eski nineler filanda büyüklerden hep duyduğum sağa yatın şeklinde.bilmiyorum bende rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins.

Ben teste basladigimdan beri herseyi hissettim tam sağdan ağrılı şekilde yurtladim akıntı geldi baya yogun ve göğüslerimin kenarı acaip sizliyor. Şu an ilişki olsa hamile kalabilirdim. Eşim burada değil olsa zaten isetmiyor. Sonunda enjektorle kendi kendimi hamile bırakıcam :)))bir istek birde korku geliyor heyecanlaniyorum

Bu arada kızlarım hep sağımda hissettim doktor hep oraya baktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…