Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağolasın cnm Allah razı olsun .inşallah ...

Günaydın arkadaşlar, P Prensesininbircikannesi cnm neler yaptın şimdi sen diyette felan kısaca bi yazarsmisin.

Günaydın canım ben diyet yapamadım açıkcası çok önemsemedim diyet mevzusunu ama elimizden ne geliyorsa hepsini yapmak gerek sonradan pişman olmamak için. Normalde de süt ve süt ürünlerini hemen hemen hiç tüketmem Bebek kararını verdiğimiz ay da özellikle tüketmedim. Ayrıca eşim etsiz yemek yemez doğru dürüst o yüzden sık pişiririm o ay bende çok yemeye çalıştım. İki ay üst üste ultrason takibi yaptırdım ilk ay denedik tuttu ama 5 haftalık olmadan düşükle sonuçlandı. Doktor çok erken düşük olduğu için gebelik konusuna ara vermenize gerek yok dedi sonraki ay tekrar denedik daha sıkı bi takip yaptım ve ultrasonda çat olduğunu gördükten sonra tek ilişki oldu. Zaten sağdan yumurtlamıştım ve ilişki sonrası sağa yattım bir saat kalkmadım. Bu arada da ilişki öncesi sonrası hep dua ettim. Benim şansım hem evde hem de ultrasonla çok sıkı takip yapabilmemdi galiba. Çünkü ultrasonla çat olduğundan tam emin olduk

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun .Çok geçmiş olsun .Dikkat et Canım

SEVECENIM nasilsin az kaldi doguma senin ins hayirlisiyla kucagina al bebegini bzde 26 haftalik olduk hayirlisyla
İyiyim canım çok şükür .Evet ya 37 görsem yeter bana .Çok şiştim 30 dan sonra 11 kilo aldım ilk defa bu kadar kilo aldım bu gebelikte .Maşallah sende 30 lara yaklaşmışsın.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok şükür Canım .Rabbim o meleğinin gönlüne göre verdi .Canım sen güzel takip yaptın en garantilisini yani .Sen kız diyince şok oldum vallahi çünkü ben önce rabbime sonra bu yönteme çok güveniyordum.Kız diyince etrafımdaki insanlara bu yöntemi uyguluyordum o zaman orda tıkanıp kaldım.Erkek diyince rahatladım vallahi .O an Ne kadar heyecanlı Ne gülebildim ne ağlıyabildim.Doktor erkek dediğinde sadece şok oldum.Donup kaldım.Eve geldim iki rekat şükür namazı kıldım.Ve dua ettim .Dilerim diğer kızlarda senin gibi bu mutluluğu bizimle paylaşırlar .En çok kızın adına çok sevindim benim büyük kızımda öyleydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…