- 24 Temmuz 2017
- 159
- 352
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.981
Sağolasın cnm Allah razı olsun .inşallah ...Ahh Canım inan aynı duygulardayım ve şuan çok duygusalım. Rabbim eşinin kalbine evlat hasreti versin de o sana teklif etsin. Hayırlı bi erkek evladının olacağı haberini alırım inşallah inan en az senin kadar sevinirim. Allah büyük dualarım sizlerle canım
Günaydın arkadaşlar, P Prensesininbircikannesi cnm neler yaptın şimdi sen diyette felan kısaca bi yazarsmisin.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinGünaydın canım ben diyet yapamadım açıkcası çok önemsemedim diyet mevzusunu ama elimizden ne geliyorsa hepsini yapmak gerek sonradan pişman olmamak için. Normalde de süt ve süt ürünlerini hemen hemen hiç tüketmem Bebek kararını verdiğimiz ay da özellikle tüketmedim. Ayrıca eşim etsiz yemek yemez doğru dürüst o yüzden sık pişiririm o ay bende çok yemeye çalıştım. İki ay üst üste ultrason takibi yaptırdım ilk ay denedik tuttu ama 5 haftalık olmadan düşükle sonuçlandı. Doktor çok erken düşük olduğu için gebelik konusuna ara vermenize gerek yok dedi sonraki ay tekrar denedik daha sıkı bi takip yaptım ve ultrasonda çat olduğunu gördükten sonra tek ilişki oldu. Zaten sağdan yumurtlamıştım ve ilişki sonrası sağa yattım bir saat kalkmadım. Bu arada da ilişki öncesi sonrası hep dua ettim. Benim şansım hem evde hem de ultrasonla çok sıkı takip yapabilmemdi galiba. Çünkü ultrasonla çat olduğundan tam emin olduk
Testin pozitif sıkı takip et silikleşmeye başlayınca çatlamış demektir. Bir de çatlayınca sıvı akıntı gelir onu takip et.Eki Görüntüle 2042235 Eki Görüntüle 2042236 Eki Görüntüle 2042237 Eki Görüntüle 2042238 Eki Görüntüle 2042238
Cnm testini yorumlarmisiniz
Testin pozitif sıkı takip et silikleşmeye başlayınca çatlamış demektir. Bir de çatlayınca sıvı akıntı gelir onu takip et.
Cnm pik olmadı amaTestin pozitif sıkı takip et silikleşmeye başlayınca çatlamış demektir. Bir de çatlayınca sıvı akıntı gelir onu takip et.
Canim senin yumurta catlamis bence
Valla bilmiyorum pik olmadan siliklesti.kac aydır takip ediyorum hiç pik görmedim en koyu hali boyle bu ayda umutlarım suya düştüCanim senin yumurta catlamis bence
Bana da çatlamış gibi geliyor ağrı akıntı var miydi kaç günde bir hastalaniyorsunValla bilmiyorum pik olmadan siliklesti.kac aydır takip ediyorum hiç pik görmedim en koyu hali boyle bu ayda umutlarım suya düştü
Çok düzenli sayılmaz 29 gün gibi falanBana da çatlamış gibi geliyor ağrı akıntı var miydi kaç günde bir hastalaniyorsun
Adetlerin duzenliyse ona gorede ayarlauabilirsin son adet tarihinden 14 gun eksilt ayın kaci gibi adet olursun tahminiValla bilmiyorum pik olmadan siliklesti.kac aydır takip ediyorum hiç pik görmedim en koyu hali boyle bu ayda umutlarım suya düştü
Bence bugunu degerlendirÇok düzenli sayılmaz 29 gün gibi falan
Bana da çatlamış gibi geliyor ağrı akıntı var miydi kaç günde bir hastalaniyorsun
Canim sen simdiden sonra hic bisey icme 5 gibi bidaha yap idrarinida tut bi geceyu degerlendir bence..Cnm pik olmadı ama
Cnm bence bugün bi kadın doğumcuya git bakdir Çatlamış mi diye ona göre aksama değerlendirirsin P Prensesininbircikannesi de oyke yapmış bence ihmal etme bi bakdir bugün Dr yeÇok düzenli sayılmaz 29 gün gibi falan
Allah yardımcınız olsun .Çok geçmiş olsun .Dikkat et CanımSEVECENIM canim internetim bitmisti cvp yazamadim bugün çok şükür ciktim hastaneden ilac kullanip yatiyorum bebek suan iyi dusuk riski suruyo ara ara leke sekelinde kanama var ama doktorlara tamamen kesildi diyip hastaneden çıktım
İyiyim canım çok şükür .Evet ya 37 görsem yeter bana .Çok şiştim 30 dan sonra 11 kilo aldım ilk defa bu kadar kilo aldım bu gebelikte .Maşallah sende 30 lara yaklaşmışsın.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.SEVECENIM nasilsin az kaldi doguma senin ins hayirlisiyla kucagina al bebegini bzde 26 haftalik olduk hayirlisyla
Çok şükür Canım .Rabbim o meleğinin gönlüne göre verdi .Canım sen güzel takip yaptın en garantilisini yani .Sen kız diyince şok oldum vallahi çünkü ben önce rabbime sonra bu yönteme çok güveniyordum.Kız diyince etrafımdaki insanlara bu yöntemi uyguluyordum o zaman orda tıkanıp kaldım.Erkek diyince rahatladım vallahi .O an Ne kadar heyecanlı Ne gülebildim ne ağlıyabildim.Doktor erkek dediğinde sadece şok oldum.Donup kaldım.Eve geldim iki rekat şükür namazı kıldım.Ve dua ettim .Dilerim diğer kızlarda senin gibi bu mutluluğu bizimle paylaşırlar .En çok kızın adına çok sevindim benim büyük kızımda öyleydi .Kızlarrrrrrrr doktor kesin yüzde yüz erkek dediiiiiiii dilerim rabbimden bu cuma gününün hürmetine size de nasip etsin. Sevincimi anlatamam Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Burası çok güzel bi topik sürekli haberleşelim ve yardımlaşalım :)
Testin pik olmadan açılma olmuş .Ya takibi tam yapamamışsın yada yumurtan çat olmamışEki Görüntüle 2042235 Eki Görüntüle 2042236 Eki Görüntüle 2042237 Eki Görüntüle 2042238 Eki Görüntüle 2042238
Cnm testini yorumlarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?