- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.421
Bu liste kismen dogru ama ph olcumu bakimindan ketcap moyonez ile muz mumkun degil ayni oranda degil. Muz nötr sayilir ketcap moyonez muthiş asidik. Sakin tüketmeyinBu yiyecekler orta seviyeli asidik yiyecekler.. biz alkali beslenmek icin bol bol soda ve ph şi yuksek su icerken her gun neden muz kayisi ceviz vss yiyoruz hanimlar :)
Aynen çok stresli gerçekten rabbim kolaylıklar versin hepimize. Canım normal su an bahsettiğin seninle adet tarihimiz aynı ayın 11 de oldum bende ben daha baslamadim test yapmaya tahmini yumurtlamaya daha var diye bide akıntı filanda daha başlamadı benim. günün yaklaştıkça giderek koyulasicaktir T çizgisi.geçen ay tecrübe amaçlı denedim catladigi ani hem testle hem alıntıyla tespit edip doktora gittim hemen doktor da çatlatacak yumurta olmadığını söylemişti.inşallah bu ayda böyle gider bakalım rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş. Bu mübarek günün hürmetineBu test işi de zor adamı strese sokuyor ya keşke risk alçak durumda alsam beklemekte zor.adama her gün türk kahvesi soda nescafe içiriyorum gelsin şu gün artık
Canım zaten muzu potasyum için yiyoruz daha çokBu liste kismen dogru ama ph olcumu bakimindan ketcap moyonez ile muz mumkun degil ayni oranda degil. Muz nötr sayilir ketcap moyonez muthiş asidik. Sakin tüketmeyin
Canim t cizgisi bariz koyu olacak. Bendeki gecen ay okadar koyuyduki mora yakin bi renk almisti o derece yani. Adetlerin duzenliyse bir sonraki tahmini adet tarihinden 14 gün eksilt hangi gune denk geliyorsa o gunden 2 gün önce testleri gunde 2 ye cikar. Stres yapma. Ben gecen ay stresten dolayi deneme yapamadim akintim gelmedi catlamadimi acaba diye düsundum. Ama kist olsa sancim olur adet zamani dr a gidicem. Stres yapma lütfen. Daha 12. GundesinBu test işi de zor adamı strese sokuyor ya keşke risk alçak durumda alsam beklemekte zor.adama her gün türk kahvesi soda nescafe içiriyorum gelsin şu gün artık
Aynen çok stresli gerçekten rabbim kolaylıklar versin hepimize. Canım normal su an bahsettiğin seninle adet tarihimiz aynı ayın 11 de oldum bende ben daha baslamadim test yapmaya tahmini yumurtlamaya daha var diye bide akıntı filanda daha başlamadı benim. günün yaklaştıkça giderek koyulasicaktir T çizgisi.geçen ay tecrübe amaçlı denedim catladigi ani hem testle hem alıntıyla tespit edip doktora gittim hemen doktor da çatlatacak yumurta olmadığını söylemişti.inşallah bu ayda böyle gider bakalım rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş. Bu mübarek günün hürmetine
Canim t cizgisi bariz koyu olacak. Bendeki gecen ay okadar koyuyduki mora yakin bi renk almisti o derece yani. Adetlerin duzenliyse bir sonraki tahmini adet tarihinden 14 gün eksilt hangi gune denk geliyorsa o gunden 2 gün önce testleri gunde 2 ye cikar. Stres yapma. Ben gecen ay stresten dolayi deneme yapamadim akintim gelmedi catlamadimi acaba diye düsundum. Ama kist olsa sancim olur adet zamani dr a gidicem. Stres yapma lütfen. Daha 12. Gundesin
Cinsel perhiz en fazla 7 gün en az 5 gün çünkü cinsel perhizin fazlası spermleri öldürüyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin kızlar.bu ay adetim iki gün geç geldi fitil den sebep sanırım ve bir gün kan 2 sonra kahve akıntı oldu enfeksiyon yok ilk defa bu ay test yapıyorum ikinci çizgi ilk etapda çıkmıyor sonra bakıyorum baya var yani ondan sormak istedim şimdilik akıntım falan yok ama cinsel istek fazla kendimi zor tutuyorum perhiz olacak diye bakalım hayırlısı kızlar inşallah hepimiz mutlu haberleri veririz
Doğru canım kalitesi düşüyor hemde ben şahsen 3 yada 4 gün perhiz yapmayı düşünüyorumCinsel perhiz en fazla 7 gün en az 5 gün çünkü cinsel perhizin fazlası spermleri öldürüyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin kızlar.
Cinsel perhiz en fazla 7 gün en az 5 gün çünkü cinsel perhizin fazlası spermleri öldürüyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin kızlar.
Ama zaten lh hormonu çok yükselince 1 ya da 2 dk içinde baya koyulaşıyor. Dedikleri gibi 10 dk dan sonra beklediği için rengi değişiyor.Bu teste 10 dakikadan sonra dikkate almayın diyor ama nedende 10 dakikadan sonra koyulaşıyor anlamadım ki ya ben
Ama zaten lh hormonu çok yükselince 1 ya da 2 dk içinde baya koyulaşıyor. Dedikleri gibi 10 dk dan sonra beklediği için rengi değişiyor.
Sen az çok tahmin edersin gününü ağrıların falan artınca testi daha sık tekrar et. Resim yükleyebilirsen ara da yükle bakalım biz deo zaman daha baya var bana bekleyince koyulaşıyor ikinci çizgi
Sen az çok tahmin edersin gününü ağrıların falan artınca testi daha sık tekrar et. Resim yükleyebilirsen ara da yükle bakalım biz de
Bildigim yerdense yardimci olurum insallahKızlar slm kmse var mı bsey sormam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?