Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok cnm daha. Yarin senin 13. Günmuydü yarindan itibaren 2 ye cikar testleri sivi alimina dikkat et cok yaniltiyor.

valla canım ilk ikisi sabah 10.30 ve sonrası ağzıma lokma bile koymadan dinlenmemiş idrarla yaptım sonuncu 18 civarı yaptım onda da 2 saaten fazla birşey yemedim içmedim fakat çizgiler sonrada böyle oldu ilk damlatınca ikinci çizgi çıkmıyor bile kurudukça öyle oldu bende anlamadım yarın saat kaçta yapsam acaba

Cnm rabbim gönlünce versin cnm insAllah bu ay kalırsın ogLuna hamike insAlalh sağlıcakla bende adet olduktan sonra başlıca testlere bakaliml artık insAllah ilk hayalim ultrasyonda Dr nin oğlun olcak demesini duymasi sonrada sağlıcakla kucagimiza almamız Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Bence sabah 10 11 arasi yap. Tabi 8 gibi kalktigini düsünürsek. Piki görursün gunde iki kere yaparsan canim.

Canim senin tahmini adet tarihin nezamn

Bence sabah 10 11 arasi yap. Tabi 8 gibi kalktigini düsünürsek. Piki görursün gunde iki kere yaparsan canim.

canım ilk sabah yapıyorum 11 gibi kahvaltı falan yapmadan eşimi işe yollayıp yatıyorum 10 gibi kalkıp 11 e kadar oyalanıyorum 11 de testi yapıyorum ilk 5 dakka ikinci çizgi yok sonra git gide koyu oluyor ve her yaptığım diğeri ne göre daha koyu olmaya başladı ama ilk 10 dakikadan sonra.bende şaşırıyorum ne yapacağını lı yükseliyor ki bir diğeri ne göre daha koyu oluyor.bu sabah da yaptım aynı akşam kaç gibi yapsam 18.00 standart yemek yeriz 2 saat birşey içmeyeceğim göre 20.00 den önce yapamam olur mu bu gece yapsam mı 11 eylülden bu yana daha erken mi olur akıntı da yok şuan

çok stresli canım ya beklemek inşallah hepimiz gönlümüze göre olur.bende yatıyorum kalkıyorum aynı senin dediğin gibi ultrasonda doktorun erkek dediğini hayal ediyorum

Bikaç güne koyulaşır cnm hayırlısı olsun inşallah.

inşallah canım ya.senin adet ne zaman?

Benim adet 4-5 gün sonra cnm heyecanla bekliyorum 1 gün bile gecikirse test yapacağım.

Benim adet 4-5 gün sonra cnm heyecanla bekliyorum 1 gün bile gecikirse test yapacağım.

hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum.şimdi benden de peçeteye silince hafif yapışkanlı çok az akıntı geldi sanırım süreç yeni başlıyor
RABBİM hepimize nasip etsin önce hamileliği sonra erkek evlat duygusunu.bende heyecanla haberini bekliyor olacağım burada.

Amiiinnn inşallah cnm. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah o güzel haberi hepimiz paylaşırız burada Allahın izniyle.
Senin yumurta olgunlaşmaya başlamış demek ki bikaç güne çatlar. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın.

Canim ben gece 12 de yaptigim olmustu siviya dikkat edersen saglikli sonuc alirsin insallah. Ben piki görmüstum gece saatinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…