Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

inşallah canım ben uzun süre adet olmadım korunma iğnelerinden sebep 4 aydır da hap ile düzene koydum o yüzden şimdi yaşadıklarım garip geliyor.inşallah olsun şu yumurta artık:)

Canim ben gece 12 de yaptigim olmustu siviya dikkat edersen saglikli sonuc alirsin insallah. Ben piki görmüstum gece saatinde

kız sıvıyı bırak yemek bile yemiyorum 2 saat öncesinde :)bakalım akıntı hafif başladı artarsa olacak demektir.
ALLAH HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN İNŞALLAH BİZE DE ERKEK BEBEK MÜJDESİ VERSİN

Olur cnm sen stres yapma. Bu güne şükredelim adetini düzene koymuşsun. O da olur inşallah Allahın izniyle

Selamun aleykum kizlar ne yiyip ne iciyorsunuz ben normal cayi biraktim artik nane kekik yada yesil cay iciyorum hergun mutlaka kuru incir hurma muz yiyorum karbonatli suya devam. Ispanaklar cikti bol bol tüketmeye calisicam. Sizden ne var ne yok
Yeşil sebzeler genelde kalsiyum var cnm ıspanakda yokmu ben Kıvırcık maydanoz roka hiç birini tüketmeye çalışıyorum.
Bende incir hurma muz soda kayısı elma suyu % 100 olanlardan isde böyle cnm çay içiyorum ya içmek iyi ama

Ispanak bol alkali. kahveden vazgecemiyorum canim o yuzden bari cay icmiyim diyorum.

Günaydın hanımlar bende testler hep negatif ya çizgi yok ya da belli belirsiz.kadın ağrım var hatta dün çat anı akıntısı bile oldu uzayan sümüksü hafif kahve leke vardı ve ben riske atıp değerlendirdim artık hayırlısı.acaba diyorum doğum kontrol hapı geçen adet de bıraktım o etkiler mi sonucu

Canım akintidan kuru yana kadar devam et testlere piki kacirmaman lazim

Kızlar bende namazdan sonra rüyamda 3 kızım olduğunu gördüm 6-7 aylık kucağımda kız bebek diğer kızlarımda yanımda şaşırıyorum ben şimdi 4.yu nasıl denerim diyip üzülüyorum.rabbim böyle nasip etti demek diyorum uyanıyorum.hâyir olsun ınş.hala düşünüyorum rüyanin etkisindeyim rabbim kalplerimizdekini biliyor dua ederken şahsen söyleyemiyorum Allahım sen gonullerdekini biliyorsun hayırlısıyla nasip eyle diyorum

Doğum kontrol hapı hormon içerdiği için hormonların düzene girmesi biraz zaman alabilir sen testlere devam et belki geç çatlar.
Doğum kontrol hapı zamanında ben de kullandım ara kanama falan yapmıştı doktorum bıraktırdı düzene girmesi 3 ya da 4 ayı buldu.

Rüyan hayırlara vesile olsun cnm. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

Ben de bu gece bir rüya gördüm. Beşikte yatan 3 bebek gördüm üçüde erkekti. Birisi 4 aylık falandı diğer ikisi de 1aylık aynıydı ikiz gibi. Ama benim çocuğum değildi başkasınındı. Hayır olsun rüyalarımız. Psikolojik galiba benim ki.

bende öyle düşündüm ama canum dün tahmini yumurtlama idi kasık ağrısı akıntı herşey çatı gösteriyor fakat yaptığım hiç bir teste ikinci çizgi ya hayalet gibi ya da yok.21 inde başladım teste hiç çıkmadı o çizgi ilk 10 dakika da.bugün de yaptım sıvıyı bırak yemek bile yediğim saaten 3 saat sonra yapıyorum.dün korunmasız ilişki oldu hamile kalma ihtimali var ben akıntı ağrı ıslaklık değerlendirdim bakalım ekim 8 adet günü o güne kadar teste yapacağım artık nasip

bu gece hepimiz rüya görmüşüz bende bir erkek seviyordum sarışın renkli gözlü babama benziyordu ama benim çocuğum değildi.Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…