Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen yine de devam et testlere bakalım belki pozitif olursa yine değerlendirirsin.

Sen yine de devam et testlere bakalım belki pozitif olursa yine değerlendirirsin.

edeceğim canım bir sabah bir akşam yapıyorum 8 ekime kadar devam.bir yandan da acaba diyorum hani kanlı akıntı olmuştu ya adetten sonra yumurta o zaman mı çat oldu? Ya da doğum kontol hapından sonra yumurta lar çoğalıp çatlıyor ikiz olma ihtimali artıyor diyorlar ya bu ay bir kaç kez mi yumurtlayacağım bilmiyorum.ama dün çok hissettim ağrı akıntı tesadüf müydü bilmiyorum

Doğum kontrol hapı bütün düzeni ve hormonları alt üst ediyor. Erken yumurtlama olmuş olabilir. Dün ki yumurtlama olsaydı testte çıkardı herhalde. Ama negatif çıkmış. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.

inşallah canım olan oldu bakalım artık hamile kalmazsan bir daha ki ay daha çok belli olur
Senin de az kaldı adete inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin

canım yapıyorum ama ikinci çizgi yok yani hayalet hissettim çatı ağrım akıntım hepsi tamam ama çizgi yok.dün ev temizlerken sanki adet olmuşum gibi ıslandım
Doğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal de
amin canım rabbim hayır etsin ınş o gonlumuzdekini biliyor.bende psikolojik diye düşünüyorum yumurtlama yaklaştı çok kafa yoruyorum ister istemez aklıma giriyor olur olmaz
Napicagim diye.
yarın büyük kızımı okula bırakıp doktora gidip baktirmayi düşünüyorum küçük kızımla birlikte gidicem mecbur birakicak kimse yok.ınş.dr eleştirmez beni diyorum kendi kendime

eleştirme hakkına sahip değil canım senin kararın.ben devlete gittim hormonlara baktırayım diye doktor dedi kaçını gebelik olacak 4 dedim birşey demedi sen düşün:)

Canım ben korunma iğneleri sebebiyle adetten kesildim haziran ayından bu yana korunma hapı verdi doktor onunla adet oldum öyle olunca hapla gününde geliyordu son adette bıraktım.hap kullanırken de tam 14 .günlerde o uzayan akıntı oluyordu dün de tahmini yumurtlama idi ağrı akıntı hepsi tamam ama çizgi çıkmıyor testte hala yapıyorum gene yok.adette kadar yapacağım bakalım.dün ki denemeyle kalırsam o ayrı tabi bakalım.

Çatlama anını testle takip et doktora da hamile kalmak için ovülasyon takibi istiyorum de erkek bebek için deme genelde hepsi bu teze katılmıyor. Bazıları yüzde 80 diyor bazıları hiç inanmıyor. Ben de doktora takip ettirirsem öyle diyeceğim. Benim eski kadın doğum doktorumun 3 oğlu vardı doktor olduğu için tahminimce hep ovülasyon gününde hamile kalmış galiba. Doktor olduğu için biliyordur. Benimki sadece bir tahmin bizzat kendisine sormadım ama.

eleştirme hakkına sahip değil canım senin kararın.ben devlete gittim hormonlara baktırayım diye doktor dedi kaçını gebelik olacak 4 dedim birşey demedi sen düşün:)
Yani tabiki ne biliyim kimisi yorum yapıyor çok gördüm bişey derse de kulağımı kapaticam artık napiyim

Aynen dediğini düşünüyordum canım bende şöyleymiste boyleymiste açıklamalara girmek istemiyorum bende.
Gebelik için yumurtlama takibi yaptiricam diyicem çat anına kadar belki bakmaz o zamanda başka hastaneye giderim çevremde hastane çok hayırlısı bakalım eşimin verdiği paraları biriktirdim bi kaç muayene giderim diyorum bakalım ınş.sağ yumurtam hazırdır.

Sen nasılsın Canım bebiş nasıl tekmeler şiddetlenmiş bu aylar
İyiyim canım sen nasılsın?tekmeler hiç durmuyor çok hareketli baya güçlü tekmeliyor uykudan uyanıorum :) seninde az kalmış ne güzel ya beni korku sardı nasıl doğurucam bakıcam diye endişeleniyorum hamilelik psikolojisine girdim

Rabbim gönlüne göre versin.Inşallah oğlun olur hayırlısıyla canım güzel haberlerini bekliyorum :)

Yani tabiki ne biliyim kimisi yorum yapıyor çok gördüm bişey derse de kulağımı kapaticam artık napiyim

kimin ne dediği önemli değil canım bizim ne istediğimiz önemli.sonuçta bakacak olan biziz.ve allah akıl vermiş biz verecek olanın Allah olduğunu biliyor ve ondan istiyoruz tedbirler alarak yoksa ne yapsak vermezse Allah boş yani kimine yıllarca rahatsızlık olmamasına rağmen vermiyor herşey Allah takdirinde .sen takılma birşey insanlar her zaman konuşur:)

Çatlama anını testle takip et doktora da hamile
Tedbir kuldan takdir Allahtan. Biz tedbirimizi alalım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Gidince bize de haber verirsin.

N naznaz16 cnm ya hayirli olsun denemen de massAllah buyuk cesaret keskem dr ye gitseydin ama Rabbim insAllah gonlunce versin arkadasim

akıntıya güvendim canım testte çıkmıyor doktora gideyim dedim eşim de ona yanaşmadı ben çalışmıyorum parası ondan çıkacak ya gerek görmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…