- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.481
Sen yine de devam et testlere bakalım belki pozitif olursa yine değerlendirirsin.bende öyle düşündüm ama canum dün tahmini yumurtlama idi kasık ağrısı akıntı herşey çatı gösteriyor fakat yaptığım hiç bir teste ikinci çizgi ya hayalet gibi ya da yok.21 inde başladım teste hiç çıkmadı o çizgi ilk 10 dakika da.bugün de yaptım sıvıyı bırak yemek bile yediğim saaten 3 saat sonra yapıyorum.dün korunmasız ilişki oldu hamile kalma ihtimali var ben akıntı ağrı ıslaklık değerlendirdim bakalım ekim 8 adet günü o güne kadar teste yapacağım artık nasip
Evet aynen bu gece hepimiz bebek rüyaları görmüşüz hayır olsun inşallah.bu gece hepimiz rüya görmüşüz bende bir erkek seviyordum sarışın renkli gözlü babama benziyordu ama benim çocuğum değildi.Hayırlı olsun inşallah
Sen yine de devam et testlere bakalım belki pozitif olursa yine değerlendirirsin.
Doğum kontrol hapı bütün düzeni ve hormonları alt üst ediyor. Erken yumurtlama olmuş olabilir. Dün ki yumurtlama olsaydı testte çıkardı herhalde. Ama negatif çıkmış. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.edeceğim canım bir sabah bir akşam yapıyorum 8 ekime kadar devam.bir yandan da acaba diyorum hani kanlı akıntı olmuştu ya adetten sonra yumurta o zaman mı çat oldu? Ya da doğum kontol hapından sonra yumurta lar çoğalıp çatlıyor ikiz olma ihtimali artıyor diyorlar ya bu ay bir kaç kez mi yumurtlayacağım bilmiyorum.ama dün çok hissettim ağrı akıntı tesadüf müydü bilmiyorum
inşallah canım olan oldu bakalım artık hamile kalmazsan bir daha ki ay daha çok belli olurDoğum kontrol hapı bütün düzeni ve hormonları alt üst ediyor. Erken yumurtlama olmuş olabilir. Dün ki yumurtlama olsaydı testte çıkardı herhalde. Ama negatif çıkmış. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Amiiinnn cümlemizi sevindirsin inşallah.inşallah canım olan oldu bakalım artık hamile kalmazsan bir daha ki ay daha çok belli olur
Senin de az kaldı adete inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin
Doğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal decanım yapıyorum ama ikinci çizgi yok yani hayalet hissettim çatı ağrım akıntım hepsi tamam ama çizgi yok.dün ev temizlerken sanki adet olmuşum gibi ıslandım
amin canım rabbim hayır etsin ınş o gonlumuzdekini biliyor.bende psikolojik diye düşünüyorum yumurtlama yaklaştı çok kafa yoruyorum ister istemez aklıma giriyor olur olmazRüyan hayırlara vesile olsun cnm. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Ben de bu gece bir rüya gördüm. Beşikte yatan 3 bebek gördüm üçüde erkekti. Birisi 4 aylık falandı diğer ikisi de 1aylık aynıydı ikiz gibi. Ama benim çocuğum değildi başkasınındı. Hayır olsun rüyalarımız. Psikolojik galiba benim ki.
Doğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal de
Canım ben korunma iğneleri sebebiyle adetten kesildim haziran ayından bu yana korunma hapı verdi doktor onunla adet oldum öyle olunca hapla gününde geliyordu son adette bıraktım.hap kullanırken de tam 14 .günlerde o uzayan akıntı oluyordu dün de tahmini yumurtlama idi ağrı akıntı hepsi tamam ama çizgi çıkmıyor testte hala yapıyorum gene yok.adette kadar yapacağım bakalım.dün ki denemeyle kalırsam o ayrı tabi bakalım.
amin canım rabbim hayır etsin ınş o gonlumuzdekini biliyor.bende psikolojik diye düşünüyorum yumurtlama yaklaştı çok kafa yoruyorum ister istemez aklıma giriyor olur olmaz
Napicagim diye.
yarın büyük kızımı okula bırakıp doktora gidip baktirmayi düşünüyorum küçük kızımla birlikte gidicem mecbur birakicak kimse yok.ınş.dr eleştirmez beni diyorum kendi kendime
Canım ben korunma iğneleri sebebiyle adetten kesildim haziran ayından bu yana korunma hapı verdi doktor onunla adet oldum öyle olunca hapla gününde geliyordu son adette bıraktım.hap kullanırken de tam 14 .günlerde o uzayan akıntı oluyordu dün de tahmini yumurtlama idi ağrı akıntı hepsi tamam ama çizgi çıkmıyor testte hala yapıyorum gene yok.adette kadar yapacağım bakalım.dün ki denemeyle kalırsam o ayrı tabi bakalım.Doğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal de
amin canım rabbim hayır etsin ınş o gonlumuzdekini biliyor.bende psikolojik diye düşünüyorum yumurtlama yaklaştı çok kafa yoruyorum ister istemez aklıma giriyor olur olmaz
Napicagim diye.
yarın büyük kızımı okula bırakıp doktora gidip baktirmayi düşünüyorum küçük kızımla birlikte gidicem mecbur birakicak kimse yok.ınş.dr eleştirmez beni diyorum kendi kendime
Çatlama anını testle takip et doktora da hamile kalmak için ovülasyon takibi istiyorum de erkek bebek için deme genelde hepsi bu teze katılmıyor. Bazıları yüzde 80 diyor bazıları hiç inanmıyor. Ben de doktora takip ettirirsem öyle diyeceğim. Benim eski kadın doğum doktorumun 3 oğlu vardı doktor olduğu için tahminimce hep ovülasyon gününde hamile kalmış galiba. Doktor olduğu için biliyordur. Benimki sadece bir tahmin bizzat kendisine sormadım ama.Doğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal de
Napicagim diye.
Yani tabiki ne biliyim kimisi yorum yapıyor çok gördüm bişey derse de kulağımı kapaticam artık napiyimeleştirme hakkına sahip değil canım senin kararın.ben devlete gittim hormonlara baktırayım diye doktor dedi kaçını gebelik olacak 4 dedim birşey demedi sen düşün:)
Aynen dediğini düşünüyordum canım bende şöyleymiste boyleymiste açıklamalara girmek istemiyorum bende.Çatlama anını testle takip et doktora da hamile kalmak için ovülasyon takibi istiyorum de erkek bebek için deme genelde hepsi bu teze katılmıyor. Bazıları yüzde 80 diyor bazıları hiç inanmıyor. Ben de doktora takip ettirirsem öyle diyeceğim. Benim eski kadın doğum doktorumun 3 oğlu vardı doktor olduğu için tahminimce hep ovülasyon gününde hamile kalmış galiba. Doktor olduğu için biliyordur. Benimki sadece bir tahmin bizzat kendisine sormadım ama.
İyiyim canım sen nasılsın?tekmeler hiç durmuyor çok hareketli baya güçlü tekmeliyor uykudan uyanıorum :) seninde az kalmış ne güzel ya beni korku sardı nasıl doğurucam bakıcam diye endişeleniyorum hamilelik psikolojisine girdimSen nasılsın Canım bebiş nasıl tekmeler şiddetlenmiş bu aylar
Günaydın hanımlar bende testler hep negatif ya çizgi yok ya da belli belirsiz.kadın ağrım var hatta dün çat anı akıntısı bile oldu uzayan sümüksü hafif kahve leke vardı ve ben riske atıp değerlendirdim artık hayırlısı.acaba diyorum doğum kontrol hapı geçen adet de bıraktım o etkiler mi sonucu
Rabbim gönlüne göre versin.Inşallah oğlun olur hayırlısıyla canım güzel haberlerini bekliyorum :)
Yani tabiki ne biliyim kimisi yorum yapıyor çok gördüm bişey derse de kulağımı kapaticam artık napiyim
Çatlama anını testle takip et doktora da hamileDoğru yoldasın canım su gibi akıyor benimde oluyor koyulasicak diye düşünüyorum senin de kaç günde bir hastalanirsin normal de
Napicagim diye.
Tedbir kuldan takdir Allahtan. Biz tedbirimizi alalım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Gidince bize de haber verirsin.Aynen dediğini düşünüyordum canım bende şöyleymiste boyleymiste açıklamalara girmek istemiyorum bende.
Gebelik için yumurtlama takibi yaptiricam diyicem çat anına kadar belki bakmaz o zamanda başka hastaneye giderim çevremde hastane çok hayırlısı bakalım eşimin verdiği paraları biriktirdim bi kaç muayene giderim diyorum bakalım ınş.sağ yumurtam hazırdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?