Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Herkese merhaba. Iki gundur muthis diz agrisi cekiyorum. Ve her egilip kalkmamda citliyor. Buyuk ihtimal MR isteyecekler bunun 20 gun sonraki hamilelige etkisi olurmu acaba ya. Yani tabi olursa gebelik ama kafama takildi. Dizimdeki his cok rahatsiz edici yanma gibi.

kizlar midem cok rahatsiz oldu karbonatli sudan bugun icmedim sirtima vuruyidu midemin agrisi dedim adet olunca baslayin geri icmeye ah ah neler cekiyiz Rabbim insAllah hepimizin kucagina basip eder bi erkek evlat insALLAH.
Canim cokmu koydun acaba karbonati. 1cay kasigi kadar koy tortusunu icme sakin

Etki edeceğini zannetmiyorum.
Umarım ciddi bişey çıkmaz ilaö krem verirlerse içmeyecen artık

akıntıya güvendim canım testte çıkmıyor doktora gideyim dedim eşim de ona yanaşmadı ben çalışmıyorum parası ondan çıkacak ya gerek görmedi:)
Hadi inşallah rabbim ol desin yeterki. Ağrı hangi kasikta oldu bide akıntın nasıldı uzayan mi yoksa içinde beyazlık varmiydi krem gibi

Geçmiş olsun canım mr da radyasyon yok zaten bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum

kizlar midem cok rahatsiz oldu karbonatli sudan bugun icmedim sirtima vuruyidu midemin agrisi dedim adet olunca baslayin geri icmeye ah ah neler cekiyiz Rabbim insAllah hepimizin kucagina basip eder bi erkek evlat insALLAH.
Canım sırta iki kürek kemiği arasına vuran ağrı safra kaynaklı oluyor.biraz ara vermem iyi olur çok mu kattin acaba

İnşallar y ler tutunmuştur.Kuzum olacağı varsa her türlü olur.Rabbim nasip eder hayırlısıyla bir paşa sana:)
inşallah canım teste devam ediyorum bakalım koyulaşır ise yapacağım gene.
Hadi inşallah rabbim ol desin yeterki. Ağrı hangi kasikta oldu bide akıntın nasıldı uzayan mi yoksa içinde beyazlık varmiydi krem gibi

sol kasık ağrısı ve benim adet olacak gibi canım.akıntı yumurta akı gibi içinde kahve lekeler vardı onun peşine gelen beyaz sümüksü elleyince uzayan akıntı idi ama çizgiler çıkmadı bir türlü bende ona güvenerek şansımı denedim tutarsa bilmiyorum bugün de akıntı var ama ilişki olduğu içinde olabilir

Kızlar benimde sol kasikta ağrı başladı suan tahmini hesapladigim yumurtlama 28ydi erken geldi galiba yarın gidip bi baktiricam akıntı çok yok geçen ay akıntı çoktu ağrı sağ kasiktaydi

hadi hayırlısı artık canım benim gibi olma inşallah
Amin canım hayırlısı bakalım sen risk aldın gerçekten ama rabbim bilir yinede bu ay tutmazsa diğer ay olmadı yumurtlama ya yakın tahmini devlete randevu al ağrım var kasikta filan de bakıp biseyler der mutlaka son şansımız hemen hepimizin garantiye alalım ınş. Denemedik demeyelim.

ağustosta baktılar yumurtalık rahme falan sıkıntı yoktu.bende öyle düşünüyorum bu ay tutmazsa tahmini yumurtlama kasık ağrısı şikayeti ile acil kadın doğuma giderim bakarlar herhalde o zaman demi:)

İyi çok şükür sıkıntı olmasında olur ınş. Rabbimin izniyle aynen öyle yap o sırada bakarken en azından yumurta mi catliycak nolucak diye sorarsin söyler mutlaka bişey

AGRI NERDETSE TERS TARAFTAKI YUM CATLIYO CNM HADI INSallah sag tarafdan oglun tutunmusdr insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…