Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
AGRI NERDETSE TERS TARAFTAKI YUM CATLIYO CNM HADI INSallah sag tarafdan oglun tutunmusdr insAllah
Öyle mi oluyormuş ilk defa duydum P Prensesininbircikannesi vardı ona bizzat sormuştum özelde sağ kasigim ağırdı ultrason baktirdim sağdaki yumurta büyümüştü demişti. SEVECENIM ağrı olmusmuydu senin de sağ yumurtaydi sanirim

İyi çok şükür sıkıntı olmasında olur ınş. Rabbimin izniyle aynen öyle yap o sırada bakarken en azından yumurta mi catliycak nolucak diye sorarsin söyler mutlaka bişey
inşallah canım bu ay öyle yaparım zaten testler hep aynı ya çizgi yok ya da hayalet bu ay yumurtla olmadı herhalde ama benim yaşadığım neydi o zaman

AGRI NERDETSE TERS TARAFTAKI YUM CATLIYO CNM HADI INSallah sag tarafdan oglun tutunmusdr insAllah
inşallah canım sol kasık ve bel ağrısı çektim adet sancısı gibiydi

bunda da vardır bir hayır canım en azından vücudunu kendini tanıyorsun daha kolay hamile kalırsın inşallah.eşini ikna edersin belki

Eşim ikna oldu da bakalım bu ay almayı düşünüyorum test. Diyete biraz daha devam edeyim tam olsun.

Kiz lokmanhekim gibisin maşallah benim dize ne diyosun cok citirdiyor yaniyor
sağol canım az biraz sağlık bilgisi var. Öncelikle kilon varmı kilolu insanlarda bazen dize çok yük biner ve diz kapaginin arkasındaki kıkırdak asinir buna bağlı citirdama kutleme gibi ses gelebilir.menisküs olabilir.bazen erken yaşta kireclenme olabiliyor azda olsa 30-45 yaş arası oturup kalkarken diz katlanıp açıldığında ses ve ağrı birlikte olabilir.çok geçmiş olsun kesin teşhis mr ile anlaşılır.

Kızlar bu arada doktora gittim yeni geldim benim yumurta yine gözükmedi çatlamış sabah 9 gibi ağrım kesildi çünkü 1 buçukta gittim hiç yumurta yok dedi .benim ağrı girip bitince çatlıyor demekki en çok hangi yumurtalık onu merak etmiştim ekime kaldık hayırlısıyla

Ayy çok sevindim canım hadi hep beraber ınş.ekimde hamiş kalırız rabbimin izniyle
İnşallah Allah kısmet ederse iyi olur. Sen de gitmişsin doktora ama malesef çatlamış neyse bir dahaki aya olur inşallah. Sıkı takip et benim de ağrılar başladıktan hemen sonra çatlıyor akıntıdan anlıyorum.

Sağ yumurtayı bekliycem diye bu ay geçmeyi düşünmüştüm ama ışte kızların dediği gibi sağın ağrısı sola filan vuruyorsa benimde onu tespit etmem lazım.

Canim senin adina çok sevindim yakinda inşallah sendende aliriz bebek haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…