- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.521
Yok canım çok değil karbonat iyi gelir normalde safra için ama bilemedim gecmezse bir baktir istersen bahsettigin safra ağrısı bulantı var miAy cnm aynen 2 kuregimin ortasi tambir tatli kasigi yakin atiyofum 1.5 lt suya cokmu geldiki acep?
Öyle mi oluyormuş ilk defa duydum P Prensesininbircikannesi vardı ona bizzat sormuştum özelde sağ kasigim ağırdı ultrason baktirdim sağdaki yumurta büyümüştü demişti.AGRI NERDETSE TERS TARAFTAKI YUM CATLIYO CNM HADI INSallah sag tarafdan oglun tutunmusdr insAllah
Ewet ara ara oluyi ewet cnm gecnezsse gidecem insAllah sagolasinYok canım çok değil karbonat iyi gelir normalde safra için ama bilemedim gecmezse bir baktir istersen bahsettigin safra ağrısı bulantı var mi
Benim neresi agrirsa yum obur taraffa iluyi dr sormuştum dedi cogunluk hep boyle olur zatenÖyle mi oluyormuş ilk defa duydum P Prensesininbircikannesi vardı ona bizzat sormuştum özelde sağ kasigim ağırdı ultrason baktirdim sağdaki yumurta büyümüştü demişti.SEVECENIM ağrı olmusmuydu senin de sağ yumurtaydi sanirim
Herkeste farklı demek benimde sol agiriyor su an ins yumurtam catlamamistir bende bugün baktirip anlarım artık.Benim neresi agrirsa yum obur taraffa iluyi dr sormuştum dedi cogunluk hep boyle olur zaten
Kiz lokmanhekim gibisin maşallah benim dize ne diyosun cok citirdiyor yaniyorYok canım çok değil karbonat iyi gelir normalde safra için ama bilemedim gecmezse bir baktir istersen bahsettigin safra ağrısı bulantı var mi
Ailede romatizma war mı?Kiz lokmanhekim gibisin maşallah benim dize ne diyosun cok citirdiyor yaniyor
inşallah canım bu ay öyle yaparım zaten testler hep aynı ya çizgi yok ya da hayalet bu ay yumurtla olmadı herhalde ama benim yaşadığım neydi o zamanİyi çok şükür sıkıntı olmasında olur ınş. Rabbimin izniyle aynen öyle yap o sırada bakarken en azından yumurta mi catliycak nolucak diye sorarsin söyler mutlaka bişey
inşallah canım sol kasık ve bel ağrısı çektim adet sancısı gibiydiAGRI NERDETSE TERS TARAFTAKI YUM CATLIYO CNM HADI INSallah sag tarafdan oglun tutunmusdr insAllah
Kızlar adet oldum tam tahmin ettiğim günde. Çünkü yumurtlama 12. günde gerçekleşti. Kendimi iyi tanımışım. Hayaller çöpe yine. Hayırlısı buymuş. Bundan sonra testle takip ederim. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.
Yok canim. Ama annemde diz problemi var yorgun bacak sendromu ve aşinmaAilede romatizma war mı?
Eşim ikna oldu da bakalım bu ay almayı düşünüyorum test. Diyete biraz daha devam edeyim tam olsun.inşallah canım bu ay öyle yaparım zaten testler hep aynı ya çizgi yok ya da hayalet bu ay yumurtla olmadı herhalde ama benim yaşadığım neydi o zaman
inşallah canım sol kasık ve bel ağrısı çektim adet sancısı gibiydi
bunda da vardır bir hayır canım en azından vücudunu kendini tanıyorsun daha kolay hamile kalırsın inşallah.eşini ikna edersin belki
Eşim ikna oldu da bakalım bu ay almayı düşünüyorum test. Diyete biraz daha devam edeyim tam olsun.
Kiz lokmanhekim gibisin maşallah benim dize ne diyosun cok citirdiyor yaniyor
Ayy çok sevindim canım hadi hep beraber ınş.ekimde hamiş kalırız rabbimin izniyleEşim ikna oldu da bakalım bu ay almayı düşünüyorum test. Diyete biraz daha devam edeyim tam olsun.
İnşallah cnmhadi canım gözün aydın çok sevindim belki beraber hamile kalırız:)
İnşallah Allah kısmet ederse iyi olur. Sen de gitmişsin doktora ama malesef çatlamış neyse bir dahaki aya olur inşallah. Sıkı takip et benim de ağrılar başladıktan hemen sonra çatlıyor akıntıdan anlıyorum.Ayy çok sevindim canım hadi hep beraber ınş.ekimde hamiş kalırız rabbimin izniyle
Canim senin adina çok sevindim yakinda inşallah sendende aliriz bebek haberiİnşallah Allah kısmet ederse iyi olur. Sen de gitmişsin doktora ama malesef çatlamış neyse bir dahaki aya olur inşallah. Sıkı takip et benim de ağrılar başladıktan hemen sonra çatlıyor akıntıdan anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?