Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçmiş olsun canım dr dediği gibi riskli senin ağır is kesinlikle yapmiycaksin rabbim yardim cin olsun sag salim kucağına alırsın ınş.

Kizlar bu arada tekrar fazla bi sekilde kanamam oldu doktora gittim çok şükür bebek iyi es asagidaymis hamileligin bu sekilde ilerler dedi yatak istirati ev supurme vs vs yine eve hapis oldum cok uzgunum
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah. Sen bol bol dinlen boşver işi. Dikkat et kendine. Bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin çok merak ediyorum.

Sağ yumurtayı bekliycem diye bu ay geçmeyi düşünmüştüm ama ışte kızların dediği gibi sağın ağrısı sola filan vuruyorsa benimde onu tespit etmem lazım.
Aynen benim de onu tespit etmek lazım herkesin farklı oluyor galiba çünkü benim hep sol ağrır sağ tarafım çok nadir ağrır. Ben de gideceğim doktora ovülasyon tarihine yakın. Bakalım yumurta nerede gelişmiş diye.

Kizlar teşekkür ederim bebegin cinsiyeti ogrenemedim ilk karindan ultrasyon yapti doktor baska doktorda vajinal ultrasyon yapti sordum daha erken dedi cuma ikili taramaya gitcem bide ozaman sorcam bakalim simdi esin asagida olmasi kafama daha cok takiliyo 20 haftadan sonra duzelmez ise sezaryan olma ihtimali varmis daha bi cok tehlikesi varmis internetten okudum boralim iyice bozuldu

Canım benim moralini bozma şimdiden bu durum çok karşılaşılan birsey gebeligin ilerledikçe yukarı kayar bazı durumlarda rahim ağzını kapatabiliyor o zamanda sezeryan gerekiyor tabiki zorlukları var benim iki kızımda sezeryan oldum 1 hafta zorluğu ınş.gerek kalmaz.bu dönemde tek yapacağın cinsel ilişkiden kacinacaksin birde kabız kalmamaya çalış.sıkıntısız atlatirsiniz ınş.bol bol dinlen

Teşekkür ederim canım senin iki kizindada mi ayni sorun vardi

Teşekkür ederim canım senin iki kizindada mi ayni sorun vardi
Yok canım çok şükür öyle sorunlarım olmadı senin durumun için yazdım düşünüp moralini bozma diye ben saglikciyim senin gibi çok karşılaştım.moralini bozma iyi düşün hep

Canım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol

Cok teşekkürler yok cnm 1:67 boy 60 kiloyum 38-40 beden arasi. Cumaya gidicem bakalim. Sen ovulasyon testi yaptinmi bu ay.

Kizlar bu arada tekrar fazla bi sekilde kanamam oldu doktora gittim çok şükür bebek iyi es asagidaymis hamileligin bu sekilde ilerler dedi yatak istirati ev supurme vs vs yine eve hapis oldum cok uzgunum
Canim cok gecmis olsun. Sıkıntı yapma ablaminda durumu aynıydı cok sukur sorunsuz 39. Haftada sezeryanla aldilar bebegi ara ara kanamalari hep oldu 9 ay boyunca. Inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatirsin.

Cok teşekkürler yok cnm 1:67 boy 60 kiloyum 38-40 beden arasi. Cumaya gidicem bakalim. Sen ovulasyon testi yaptinmi bu ay.
Yok canım yapmadım normal hesabıma göre yarin di yumurtlamam bide sol olucak diye es geciyim dedim ama erken oldu dün yumurtlama olmuş yine sol agiriyordu acaba gerçekten sol yumurtalık mi diye merak ettim kimisinde farklı oluyormuş ama doktora gittim yumurta filan yok dedi.akintida çok olmadı bu ay bi değişik geçen ay çok iyiydi akıntı filan hayırlısı bakalım erken gidicem ınş.

Kacinci gun olmuş ovulasyon. Bazen cok degisiyor ya. Bende beklemedeyim tahmini yarin regl baslayacak.

16.si olmuş oldu normalde 17 yada 18 oluyor akintida olmayınca anlamadım bir anda ağrı girdi sabaha bitti ağrı.bu ay sıkı takip yapi cam ınş.sagida yakalarsam deniycem rabbimin izniyle ınş.gündüze denk gelir çatlama da gece denemiş oluruz diyorum.yumurtlama dan 12 saat sonrası erkek olasılığı yüksek 12 saatten sonra akıntı çok çok azaldığı için ortam asidiklesiyormus diye okudum mantık li geldi.

Allah im rast getirsin ınş hepimizin .amin
Amin ama soldan ogluna hamile kalan cok oldu yinede senin kararin tabi birde şöyle bişey var bir ay sag bir ay sol diye birsey yokmus ust uste ayni taraftan da olabilirmis rutin bir duzeni yokmus yani

Geçmiş olsun Canım benimde eşi aşağıdaydı 10. Gün boyunca ayağımın altında yastık sırt üstü yattım .Kanama aşırı yoktu .20 haftada eşi yukarıya çıkmıştı .Ben eğilip namaz dahi kılamıyordum.Bol bol dinlen su iç ve ayağının altında yastık olsun .Allaha emanet korkma Canım

Evet canım sağ yumurtaydı .Benim hangi taraf sancı yapsaydı o ay ordan yumurtlardım .Hamile kaldığım bir önceki ay sol yumurtan çat yapmadığı için kis olmuştu .Bu yüzden ultrasonda görmeme rağmen emindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…