- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.541
İnşallah cnm çok saolCanim senin adina çok sevindim yakinda inşallah sendende aliriz bebek haberi
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah. Sen bol bol dinlen boşver işi. Dikkat et kendine. Bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin çok merak ediyorum.Kizlar bu arada tekrar fazla bi sekilde kanamam oldu doktora gittim çok şükür bebek iyi es asagidaymis hamileligin bu sekilde ilerler dedi yatak istirati ev supurme vs vs yine eve hapis oldum cok uzgunum
Aynen benim de onu tespit etmek lazım herkesin farklı oluyor galiba çünkü benim hep sol ağrır sağ tarafım çok nadir ağrır. Ben de gideceğim doktora ovülasyon tarihine yakın. Bakalım yumurta nerede gelişmiş diye.Sağ yumurtayı bekliycem diye bu ay geçmeyi düşünmüştüm ama ışte kızların dediği gibi sağın ağrısı sola filan vuruyorsa benimde onu tespit etmem lazım.
Canım benim moralini bozma şimdiden bu durum çok karşılaşılan birsey gebeligin ilerledikçe yukarı kayar bazı durumlarda rahim ağzını kapatabiliyor o zamanda sezeryan gerekiyor tabiki zorlukları var benim iki kızımda sezeryan oldum 1 hafta zorluğu ınş.gerek kalmaz.bu dönemde tek yapacağın cinsel ilişkiden kacinacaksin birde kabız kalmamaya çalış.sıkıntısız atlatirsiniz ınş.bol bol dinlenKizlar teşekkür ederim bebegin cinsiyeti ogrenemedim ilk karindan ultrasyon yapti doktor baska doktorda vajinal ultrasyon yapti sordum daha erken dedi cuma ikili taramaya gitcem bide ozaman sorcam bakalim simdi esin asagida olmasi kafama daha cok takiliyo 20 haftadan sonra duzelmez ise sezaryan olma ihtimali varmis daha bi cok tehlikesi varmis internetten okudum boralim iyice bozuldu
Teşekkür ederim canım senin iki kizindada mi ayni sorun vardiCanım benim moralini bozma şimdiden bu durum çok karşılaşılan birsey gebeligin ilerledikçe yukarı kayar bazı durumlarda rahim ağzını kapatabiliyor o zamanda sezeryan gerekiyor tabiki zorlukları var benim iki kızımda sezeryan oldum 1 hafta zorluğu ınş.gerek kalmaz.bu dönemde tek yapacağın cinsel ilişkiden kacinacaksin birde kabız kalmamaya çalış.sıkıntısız atlatirsiniz ınş.bol bol dinlen
Yok canım çok şükür öyle sorunlarım olmadı senin durumun için yazdım düşünüp moralini bozma diye ben saglikciyim senin gibi çok karşılaştım.moralini bozma iyi düşün hepTeşekkür ederim canım senin iki kizindada mi ayni sorun vardi
Teşekkür ederim canım insallah sonumuz mutlu olurYok canım çok şükür öyle sorunlarım olmadı senin durumun için yazdım düşünüp moralini bozma diye ben saglikciyim senin gibi çok karşılaştım.moralini bozma iyi düşün hep
Kizlar teşekkür ederim bebegin cinsiyeti ogrenemedim ilk karindan ultrasyon yapti doktor baska doktorda vajinal ultrasyon yapti sordum daha erken dedi cuma ikili taramaya gitcem bide ozaman sorcam bakalim simdi esin asagida olmasi kafama daha cok takiliyo 20 haftadan sonra duzelmez ise sezaryan olma ihtimali varmis daha bi cok tehlikesi varmis internetten okudum boralim iyice bozuldu
Cok teşekkürler yok cnm 1:67 boy 60 kiloyum 38-40 beden arasi. Cumaya gidicem bakalim. Sen ovulasyon testi yaptinmi bu ay.sağol canım az biraz sağlık bilgisi var. Öncelikle kilon varmı kilolu insanlarda bazen dize çok yük biner ve diz kapaginin arkasındaki kıkırdak asinir buna bağlı citirdama kutleme gibi ses gelebilir.menisküs olabilir.bazen erken yaşta kireclenme olabiliyor azda olsa 30-45 yaş arası oturup kalkarken diz katlanıp açıldığında ses ve ağrı birlikte olabilir.çok geçmiş olsun kesin teşhis mr ile anlaşılır.
Canim cok gecmis olsun. Sıkıntı yapma ablaminda durumu aynıydı cok sukur sorunsuz 39. Haftada sezeryanla aldilar bebegi ara ara kanamalari hep oldu 9 ay boyunca. Inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatirsin.Kizlar bu arada tekrar fazla bi sekilde kanamam oldu doktora gittim çok şükür bebek iyi es asagidaymis hamileligin bu sekilde ilerler dedi yatak istirati ev supurme vs vs yine eve hapis oldum cok uzgunum
Yok canım yapmadım normal hesabıma göre yarin di yumurtlamam bide sol olucak diye es geciyim dedim ama erken oldu dün yumurtlama olmuş yine sol agiriyordu acaba gerçekten sol yumurtalık mi diye merak ettim kimisinde farklı oluyormuş ama doktora gittim yumurta filan yok dedi.akintida çok olmadı bu ay bi değişik geçen ay çok iyiydi akıntı filan hayırlısı bakalım erken gidicem ınş.Cok teşekkürler yok cnm 1:67 boy 60 kiloyum 38-40 beden arasi. Cumaya gidicem bakalim. Sen ovulasyon testi yaptinmi bu ay.
Kacinci gun olmuş ovulasyon. Bazen cok degisiyor ya. Bende beklemedeyim tahmini yarin regl baslayacak.Yok canım yapmadım normal hesabıma göre yarin di yumurtlamam bide sol olucak diye es geciyim dedim ama erken oldu dün yumurtlama olmuş yine sol agiriyordu acaba gerçekten sol yumurtalık mi diye merak ettim kimisinde farklı oluyormuş ama doktora gittim yumurta filan yok dedi.akintida çok olmadı bu ay bi değişik geçen ay çok iyiydi akıntı filan hayırlısı bakalım erken gidicem ınş.
Amin ama soldan ogluna hamile kalan cok oldu yinede senin kararin tabi birde şöyle bişey var bir ay sag bir ay sol diye birsey yokmus ust uste ayni taraftan da olabilirmis rutin bir duzeni yokmus yaniAllah im rast getirsin ınş hepimizin .amin
Geçmiş olsun Canım benimde eşi aşağıdaydı 10. Gün boyunca ayağımın altında yastık sırt üstü yattım .Kanama aşırı yoktu .20 haftada eşi yukarıya çıkmıştı .Ben eğilip namaz dahi kılamıyordum.Bol bol dinlen su iç ve ayağının altında yastık olsun .Allaha emanet korkma CanımKizlar bu arada tekrar fazla bi sekilde kanamam oldu doktora gittim çok şükür bebek iyi es asagidaymis hamileligin bu sekilde ilerler dedi yatak istirati ev supurme vs vs yine eve hapis oldum cok uzgunum
Evet canım sağ yumurtaydı .Benim hangi taraf sancı yapsaydı o ay ordan yumurtlardım .Hamile kaldığım bir önceki ay sol yumurtan çat yapmadığı için kis olmuştu .Bu yüzden ultrasonda görmeme rağmen emindimÖyle mi oluyormuş ilk defa duydum @Prensesininbircikannesi vardı ona bizzat sormuştum özelde sağ kasigim ağırdı ultrason baktirdim sağdaki yumurta büyümüştü demişti.SEVECENIM ağrı olmusmuydu senin de sağ yumurtaydi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?