Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin ama soldan ogluna hamile kalan cok oldu yinede senin kararin tabi birde şöyle bişey var bir ay sag bir ay sol diye birsey yokmus ust uste ayni taraftan da olabilirmis rutin bir duzeni yokmus yani
Evet canım haklısın hatta sağ yumurta ligi olmayıp soldan hem kızı hem oğlu olanları okudum bilmiyorum ya kararsızım yinede dediğin doğru o herkeste farklı olabiliyor benim bir ay sağ agiriyorsa diğer ay sol agiriyor bi doktora gidip baktirirsam emin olu cam ışte

Kızlar dün gece çok ıslandım bugün hastaneye gidecem .Dualarınıza ihtiyacım var .Lütfen bana Ve bebeğime dua edin .Henüz çok erkek 2 hafta dayanmaya dahi razıyım
Rabbim yardimcin olsun canım akıntı varsa suyu olabilir ınş değildir.sıkıntısız atlatirsiniz ınş bu dönemi Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş. Doktordan sonra bizleri de haber et hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz ınş.

Kızlar dün gece çok ıslandım bugün hastaneye gidecem .Dualarınıza ihtiyacım var .Lütfen bana Ve bebeğime dua edin .Henüz çok erkek 2 hafta dayanmaya dahi razıyım
Rabbim rast getirsin canim. InşaEllah miyadi doluncaya degin bekler bebişin.

Canim cok gecmis olsun. Sıkıntı yapma ablaminda durumu aynıydı cok sukur sorunsuz 39. Haftada sezeryanla aldilar bebegi ara ara kanamalari hep oldu 9 ay boyunca. Inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatirsin.
Teşekkür ederim canım sorun yapma sebebim sezaryan olmak istemiyorum inşallah 20. Haftada duzelirim normal dogum daha iyi

Teşekkür ederim canım insallah duzelir. canim kanama oldumu sende progestan kullandin mi?
Rabbim yardimcin olsun inşallah bebegini zamanin da sağlıklı kucağına alırsın

Teşekkür ederim kızlar
Dualarınız için ama maalesef 37 ye kadar dayanamazsın dedi doktor suyum gitmiş sancı var dedi doktor .Hala da sancı çekiyorum Ve sürekli ıslanıyorum .Bebeğim 2.500 kilo dedi sizce kuveze girir mi ?İki hafta dayansam 3000 kilo olur mu ? Ay çok kötüyüm benim bebiş neden böyle yapıp annesini üzüyor .

Cnm cok gecnis olsun insAllah dururr ama 2.500 de az degil massllah benim ortanci kizim 2.700 dogdu kuveze felan grimedi cok sukur seninkide girmez insAllah

Allah yardimcin olsun.bebegini sana bagislasin inşallah. Hiç stres olma.benim kızım 2.700 gr doğdu. Kuvoze girmedi. Birden de büyüdü kilo aldı. Şimdi 1000 gr bebekler bile yaşayabiliyor rabbim büyük. Inşallah biraz daha durur karnında minik aceleci

Cnm üzmez oğluşun annesini. Allahın izniyle doğduktan sonra öyle güzel kilo alır ki sen de şaşırırsın. Rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir de ultrasonlarda kilo ölçümünde yanılma payı da var. Mesela bana doktor 2.500 kiloyu geçerse iyi demişti ama 2.850 olmuştu ufaklık.. Sen sıkma canını suyu bitince de yine de çok bekleme evde sen sık sık doktora git. Allah yardımcın olsun cnm arkadaşım

Canım hiç korkma, stress yapma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dualarım seninle

Canım benim rabbim yardimcjniz olsun riske atma sakin bebeğini suyun azalmasininda riskleri var Allah korusun.yoğun bakıma girer ama tek sebep akciğerlerimden kaynaklı olabilir belki ıslak akciğer sendromu yaşıyorlar bazen erken doğum ve sezaryen e bağlı oda en fazla 10 gün yatıyorlar toparlayıp çıkıyorlar tabiki bunların hiçbiri olmaz ınş.ama riske girme kiloyada hiç takılma anne sutunu aldıktan sonra güzel kilo alıyorlar bebeğin düşük doğum ağırlıklı sınırında suan ama eğer suyunda çok çok azalma ve doğum endikasyonu yoksa hali hazırda son haftalarda haftada 150-200 gram alıyorlar .gerekirse hergün git ultrasona gir rabbime emanet artik

SEVECENIM canım çok üzüldüm bizim bebisler gercekten bizi doğmadan uzmeye başladılar çok istedigimiz icin bunlarda rabbimin sinavi heralde inşallah kuveze gerek kalmaz benim kardeşim 2 kilo 200 gram dogdu sezaryanla kuveze gerek duyulmadi ama havasiz kalip gec müdahale olursa kuvez gerekebilir saglikli gelismesi daha onemli dualarim seninle inşallah bebegin sağlıklı gelişmiştir de kuvezle hastaneyle ugrasmazsin

Allah yardımcın olsun canım stres yapma dayanır inşallah

SEVECENIM cnm çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayi nasibetsin. Eltimde oğlunu 34 bitimi dünyaya getirdi biraz kuvezde kaldı ama şimdi sağlıklı evinde .erkek bebekler daha hassas sanırım inşallah hersey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…