- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.561
Kızlar dün gece çok ıslandım bugün hastaneye gidecem .Dualarınıza ihtiyacım var .Lütfen bana Ve bebeğime dua edin .Henüz çok erkek 2 hafta dayanmaya dahi razıyım
Evet canım haklısın hatta sağ yumurta ligi olmayıp soldan hem kızı hem oğlu olanları okudum bilmiyorum ya kararsızım yinede dediğin doğru o herkeste farklı olabiliyor benim bir ay sağ agiriyorsa diğer ay sol agiriyor bi doktora gidip baktirirsam emin olu cam ışteAmin ama soldan ogluna hamile kalan cok oldu yinede senin kararin tabi birde şöyle bişey var bir ay sag bir ay sol diye birsey yokmus ust uste ayni taraftan da olabilirmis rutin bir duzeni yokmus yani
Rabbim yardimcin olsun canım akıntı varsa suyu olabilir ınş değildir.sıkıntısız atlatirsiniz ınş bu dönemi Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş. Doktordan sonra bizleri de haber et hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz ınş.Kızlar dün gece çok ıslandım bugün hastaneye gidecem .Dualarınıza ihtiyacım var .Lütfen bana Ve bebeğime dua edin .Henüz çok erkek 2 hafta dayanmaya dahi razıyım
Rabbim rast getirsin canim. InşaEllah miyadi doluncaya degin bekler bebişin.Kızlar dün gece çok ıslandım bugün hastaneye gidecem .Dualarınıza ihtiyacım var .Lütfen bana Ve bebeğime dua edin .Henüz çok erkek 2 hafta dayanmaya dahi razıyım
Teşekkür ederim canım evde yatiyorum ama esim uzun yol şoföru oldugu için mecburen kizlari okula goturuyorumCanım çok geçmiş olsun, dinlen bol bol
Teşekkür ederim canım sorun yapma sebebim sezaryan olmak istemiyorum inşallah 20. Haftada duzelirim normal dogum daha iyiCanim cok gecmis olsun. Sıkıntı yapma ablaminda durumu aynıydı cok sukur sorunsuz 39. Haftada sezeryanla aldilar bebegi ara ara kanamalari hep oldu 9 ay boyunca. Inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatirsin.
Teşekkür ederim canım insallah duzelir. canim kanama oldumu sende progestan kullandin mi?Geçmiş olsun Canım benimde eşi aşağıdaydı 10. Gün boyunca ayağımın altında yastık sırt üstü yattım .Kanama aşırı yoktu .20 haftada eşi yukarıya çıkmıştı .Ben eğilip namaz dahi kılamıyordum.Bol bol dinlen su iç ve ayağının altında yastık olsun .Allaha emanet korkma Canım
Cnm cok gecnis olsun insAllah dururr ama 2.500 de az degil massllah benim ortanci kizim 2.700 dogdu kuveze felan grimedi cok sukur seninkide girmez insAllahTeşekkür ederim kızlar
Dualarınız için ama maalesef 37 ye kadar dayanamazsın dedi doktor suyum gitmiş sancı var dedi doktor .Hala da sancı çekiyorum Ve sürekli ıslanıyorum .Bebeğim 2.500 kilo dedi sizce kuveze girir mi ?İki hafta dayansam 3000 kilo olur mu ? Ay çok kötüyüm benim bebiş neden böyle yapıp annesini üzüyor .
Sağol canım inşallah biraz dayansam yeter banaCnm cok gecnis olsun insAllah dururr ama 2.500 de az degil massllah benim ortanci kizim 2.700 dogdu kuveze felan grimedi cok sukur seninkide girmez insAllah
Allah yardimcin olsun.bebegini sana bagislasin inşallah. Hiç stres olma.benim kızım 2.700 gr doğdu. Kuvoze girmedi. Birden de büyüdü kilo aldı. Şimdi 1000 gr bebekler bile yaşayabiliyor rabbim büyük. Inşallah biraz daha durur karnında minik aceleciTeşekkür ederim kızlar
Dualarınız için ama maalesef 37 ye kadar dayanamazsın dedi doktor suyum gitmiş sancı var dedi doktor .Hala da sancı çekiyorum Ve sürekli ıslanıyorum .Bebeğim 2.500 kilo dedi sizce kuveze girir mi ?İki hafta dayansam 3000 kilo olur mu ? Ay çok kötüyüm benim bebiş neden böyle yapıp annesini üzüyor .
Cnm üzmez oğluşun annesini. Allahın izniyle doğduktan sonra öyle güzel kilo alır ki sen de şaşırırsın. Rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir de ultrasonlarda kilo ölçümünde yanılma payı da var. Mesela bana doktor 2.500 kiloyu geçerse iyi demişti ama 2.850 olmuştu ufaklık.. Sen sıkma canını suyu bitince de yine de çok bekleme evde sen sık sık doktora git. Allah yardımcın olsun cnm arkadaşımTeşekkür ederim kızlar
Canım hiç korkma, stress yapma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dualarım seninleTeşekkür ederim kızlar
Canım benim rabbim yardimcjniz olsun riske atma sakin bebeğini suyun azalmasininda riskleri var Allah korusun.yoğun bakıma girer ama tek sebep akciğerlerimden kaynaklı olabilir belki ıslak akciğer sendromu yaşıyorlar bazen erken doğum ve sezaryen e bağlı oda en fazla 10 gün yatıyorlar toparlayıp çıkıyorlar tabiki bunların hiçbiri olmaz ınş.ama riske girme kiloyada hiç takılma anne sutunu aldıktan sonra güzel kilo alıyorlar bebeğin düşük doğum ağırlıklı sınırında suan ama eğer suyunda çok çok azalma ve doğum endikasyonu yoksa hali hazırda son haftalarda haftada 150-200 gram alıyorlar .gerekirse hergün git ultrasona gir rabbime emanet artikTeşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?