- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.581
Sağol canım .Bizim bebek başta arıza yaptı .Çok nazlı çıktı.Benim kızım 37 de 2.700 geldi gayet iyiydi .Ama bu şimdiden sancı yapıp acele ediyorAllah yardimcin olsun.bebegini sana bagislasin inşallah. Hiç stres olma.benim kızım 2.700 gr doğdu. Kuvoze girmedi. Birden de büyüdü kilo aldı. Şimdi 1000 gr bebekler bile yaşayabiliyor rabbim büyük. Inşallah biraz daha durur karnında minik aceleci
Hastane hemen karşımda bacım birşey olduğunda hemen ara beni dedi doktor Ve gel dedi .inşallah benim kiloya gelir.Cnm üzmez oğluşun annesini. Allahın izniyle doğduktan sonra öyle güzel kilo alır ki sen de şaşırırsın. Rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir de ultrasonlarda kilo ölçümünde yanılma payı da var. Mesela bana doktor 2.500 kiloyu geçerse iyi demişti ama 2.850 olmuştu ufaklık.. Sen sıkma canını suyu bitince de yine de çok bekleme evde sen sık sık doktora git. Allah yardımcın olsun cnm arkadaşım
Sağol canım seni görmek ne güzel .Ben hiç sormadım seni Canım kusura bakma hakkını helal et .Durumun nasıl?Canım hiç korkma, stress yapma, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dualarım seninle
Çok tşk ederim canım .Suyu bugün pek gitmedi .Ama sancı beni bu saate kadar uyutmuyor .Rabbim sizlerinde yardımcınız olsun.Dayandığım yere kadarCanım benim rabbim yardimcjniz olsun riske atma sakin bebeğini suyun azalmasininda riskleri var Allah korusun.yoğun bakıma girer ama tek sebep akciğerlerimden kaynaklı olabilir belki ıslak akciğer sendromu yaşıyorlar bazen erken doğum ve sezaryen e bağlı oda en fazla 10 gün yatıyorlar toparlayıp çıkıyorlar tabiki bunların hiçbiri olmaz ınş.ama riske girme kiloyada hiç takılma anne sutunu aldıktan sonra güzel kilo alıyorlar bebeğin düşük doğum ağırlıklı sınırında suan ama eğer suyunda çok çok azalma ve doğum endikasyonu yoksa hali hazırda son haftalarda haftada 150-200 gram alıyorlar .gerekirse hergün git ultrasona gir rabbime emanet artik
Canım zaten seninde başta benim gibi sıkıntılı sakın üzülme .Rabbim ne dilediyse o olacak .SEVECENIM canım çok üzüldüm bizim bebisler gercekten bizi doğmadan uzmeye başladılar çok istedigimiz icin bunlarda rabbimin sinavi heralde inşallah kuveze gerek kalmaz benim kardeşim 2 kilo 200 gram dogdu sezaryanla kuveze gerek duyulmadi ama havasiz kalip gec müdahale olursa kuvez gerekebilir saglikli gelismesi daha onemli dualarim seninle inşallah bebegin sağlıklı gelişmiştir de kuvezle hastaneyle ugrasmazsin
Allah razı olsun CanımAllah yardımcın olsun canım stres yapma dayanır inşallah
Evet Ya daha karnımızda bu kadar nazlı olmaya başladılar.Onun daha erkenimiş Canım benim 36 girecek 2 gün Sonra içimi rahatlattın rabbimde sizlerin gönlünüze göre verir .Eşin bir an önce razı olur .Sen dahi şok olursun inşallah bir mücize olurSEVECENIM cnm çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayi nasibetsin. Eltimde oğlunu 34 bitimi dünyaya getirdi biraz kuvezde kaldı ama şimdi sağlıklı evinde .erkek bebekler daha hassas sanırım inşallah hersey güzel olacak
Saol cnm. Rabbim senin de eşinin gönlüne bebek fikrini düşürsün inşallah. Her şey gönlümüzce olsun inşallah.Black5angel cnm esin kabul etmiş sevindim adına inşallah hersey istediğin gibi olur.adet olmuşsun hakkında hayırlısı cnm .aynı yoldayız senle ama bizim evde bu konu kapandı .
Ayy inşallah cnm. Dayansın bebiş biraz daha inşallah. Sen de hakkını helal et bacım Rabbim yardımcın olsun. Kolay doğumlar olsun inşallah. Bana hemen haber ver. Hep aklımdasın. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Sen yine de bugün git hastaneye.Hastane hemen karşımda bacım birşey olduğunda hemen ara beni dedi doktor Ve gel dedi .inşallah benim kiloya gelir.
Hayırlı güzel haberlerle gel ınş Allah a emanet olun.Rabbim yardimcin olsun ınş.Kızlar bu ara pek girip yazamıyacam kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Doğum olursa sizi haberdar ederim .Allaha emanet olun .
Teşekkür ederim canım fazla bi is yapmamaya çalışıyorum bugun gecede olmus kanama ilk kanama geblip gittigim hastanede progestan hapini 8 saatte bi agizdan aliyodum kanama duruyodu simdi gittigim doktor vajinal yolla sadece aksamlari 1 tane koy dedi kanama durmuyo agizdan mi alsam yine bilemedim
Allah razı olsun Canım
Testin pozitif ama yine de biraz daha koyulaşması lazım sık takip et ağrın falan var mı. Daha yeni yumurtlama olacak galibaEki Görüntüle 2050079 kızlar ne diyorsunuz
Testin pozitif ama yine de biraz daha koyulaşması lazım sık takip et ağrın falan var mı. Daha yeni yumurtlama olacak galiba
Testin pozitif ama yine de biraz daha koyulaşması lazım sık takip et ağrın falan var mı. Daha yeni yumurtlama olacak galiba
Hadi hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur.Biraz acele ettin biraz bekleseydin keşke yinede allah bilir tabi ne olacağınıgeçen ki spermler kalmışmıdır acaba o döllemesin birde
Kızlar bu ara pek girip yazamıyacam kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Doğum olursa sizi haberdar ederim .Allaha emanet olun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?