Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağol canım .Bizim bebek başta arıza yaptı .Çok nazlı çıktı.Benim kızım 37 de 2.700 geldi gayet iyiydi .Ama bu şimdiden sancı yapıp acele ediyor

Hastane hemen karşımda bacım birşey olduğunda hemen ara beni dedi doktor Ve gel dedi .inşallah benim kiloya gelir.

Çok tşk ederim canım .Suyu bugün pek gitmedi .Ama sancı beni bu saate kadar uyutmuyor .Rabbim sizlerinde yardımcınız olsun.Dayandığım yere kadar

Canım zaten seninde başta benim gibi sıkıntılı sakın üzülme .Rabbim ne dilediyse o olacak .

Evet Ya daha karnımızda bu kadar nazlı olmaya başladılar.Onun daha erkenimiş Canım benim 36 girecek 2 gün Sonra içimi rahatlattın rabbimde sizlerin gönlünüze göre verir .Eşin bir an önce razı olur .Sen dahi şok olursun inşallah bir mücize olur

Black5angel cnm esin kabul etmiş sevindim adına inşallah hersey istediğin gibi olur.adet olmuşsun hakkında hayırlısı cnm .aynı yoldayız senle ama bizim evde bu konu kapandı .
Saol cnm. Rabbim senin de eşinin gönlüne bebek fikrini düşürsün inşallah. Her şey gönlümüzce olsun inşallah.

Hastane hemen karşımda bacım birşey olduğunda hemen ara beni dedi doktor Ve gel dedi .inşallah benim kiloya gelir.
Ayy inşallah cnm. Dayansın bebiş biraz daha inşallah. Sen de hakkını helal et bacım Rabbim yardımcın olsun. Kolay doğumlar olsun inşallah. Bana hemen haber ver. Hep aklımdasın. Sağlıcakla kucağına al inşallah. Sen yine de bugün git hastaneye.

C Cesaaa çok geçmiş olsun doktoru dinle .bişey yapma diyorsa aman bişey olmaz deme cnm Rabbim esirgesin bağışlasin
Teşekkür ederim canım fazla bi is yapmamaya çalışıyorum bugun gecede olmus kanama ilk kanama geblip gittigim hastanede progestan hapini 8 saatte bi agizdan aliyodum kanama duruyodu simdi gittigim doktor vajinal yolla sadece aksamlari 1 tane koy dedi kanama durmuyo agizdan mi alsam yine bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…