Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdi ilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Geçmiş olsun canım bende adetim gecmeden once erken donemde kullandim o arada tereddutlerim vardi ama internette cogu doktor enfeksiyonun bebek icin daha tehlikeli olacağıni söylüyorlar sen yinede icinin rahat etmesi icin baska kadin dogumcuyla gorusup ona gore kullan

Hadi hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur.Biraz acele ettin biraz bekleseydin keşke yinede allah bilir tabi ne olacağını

çok geçmiş olsun canım ya doktor verdiyse kullan bebeğe zarar verecek birşey vermez sana.bama gelince akıntıya güvendim ama ilişkinin üstünden 4 gün geçti sperm kalmamıştır sanırım zaten o zaman çizgi hep hayalet gibiydi bakalım Allaha kaldı hayırlısı

Kızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdi ilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. İlacı mutlaka kullan geçirdiğin enfeksiyon daha zararlı bebeğe.

İlacını iç mutlaka canım kültürde istediyse ciddi bir enfekfiyon var demekki.gebeliktede önemli bir durum bu bol bol su iç günde en az 2 litre içmem lazım ilacinida mutlaka al ihmal etme Allah korusun bebeğe geçmesin.Çok çok geçmiş olsun

Aa canım yeni ol ucak yumurta galiba pik olmuş t ç den koyu görünüyor.ağrı akıntı var mi

Canım benim kaç gün geçti birliktelikten

24 inde oldu canım birliktelik akıntı var sol kasık ve bel ağrısı felaket bir de tuvalete çıkma ihtiyacım çok hamilelik gibi aynı.telden öyle gözükmüş canım eşit şuan akşam bir daha yapacağım silinince değerlendirme yaparım ama perhiz 3 gün olmuş olacak inşallah sıkıntı olmaz kahve flan soda devam artık Allahıma güveniyorum.sen ne zaman değerlendireceksin

Bugün adetten sonraki kacinci gun canim.

Gebelik bu kadar çabuk belli eder mi kendini
Canim testlerin 2 dk sonra degerlendirilmesi gerekiyor 10dk felan gecince gecersiz sayiliyo diye okumustum fotosunu da hemen cekki anlayan arkadaşlar da seni yanlis yonlendirmesin inşallah gonlundekini rabbim nasip eder bu arada adete yakin gebelik sikayetleri baslar ikilemde kalmak istemiyorsan bi daha ki ayi dene

ilk zamanlar canım zaten çizgi çıkmıyordu paylaştığım hemen olan çizgi öyle de kaldı zaten .ya kimisi adete doğru yumurtluyor ya benm de öyledir çünkü hiç çift çizgi olmadı böyle testi yapmaya devam edeceğim bakalım duruma göre değerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…