- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.601
Geçmiş olsun canım bende adetim gecmeden once erken donemde kullandim o arada tereddutlerim vardi ama internette cogu doktor enfeksiyonun bebek icin daha tehlikeli olacağıni söylüyorlar sen yinede icinin rahat etmesi icin baska kadin dogumcuyla gorusup ona gore kullanKızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdiilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Hadi hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur.Biraz acele ettin biraz bekleseydin keşke yinede allah bilir tabi ne olacağını
Olabilir cnm varsa sperm ilk onlar dölleyecektir öbürleri gelene kadar. İnşallah yoktur kalmamıştır. Çünkü yapıları gereği uzun süre yaşıyorlar.geçen ki spermler kalmışmıdır acaba o döllemesin birde
Nerelerdesin sen cnm geçenlerde aklıma geldin sorayım dedim unuttum. Nasıl gidiyor hamilelik.Sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyorum canım Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. İlacı mutlaka kullan geçirdiğin enfeksiyon daha zararlı bebeğe.Kızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdiilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Olabilir cnm varsa sperm ilk onlar dölleyecektir öbürleri gelene kadar. İnşallah yoktur kalmamıştır. Çünkü yapıları gereği uzun süre yaşıyorlar.
Aa canım yeni ol ucak yumurta galiba pik olmuş t ç den koyu görünüyor.ağrı akıntı var miEki Görüntüle 2050079 kızlar ne diyorsunuz
Canım benim kaç gün geçti birlikteliktengeçen ki spermler kalmışmıdır acaba o döllemesin birde
İlacını iç mutlaka canım kültürde istediyse ciddi bir enfekfiyon var demekki.gebeliktede önemli bir durum bu bol bol su iç günde en az 2 litre içmem lazım ilacinida mutlaka al ihmal etme Allah korusun bebeğe geçmesin.Çok çok geçmiş olsunKızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdiilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Sanmıyorum o kadar yasamiyorlar 72 saat diye biliyorum4 gün geçti canım ams test bugün pozitif oldu
Aa canım yeni ol ucak yumurta galiba pik olmuş t ç den koyu görünüyor.ağrı akıntı var mi
Canım benim kaç gün geçti birliktelikten
24 inde oldu canım birliktelik akıntı var sol kasık ve bel ağrısı felaket bir de tuvalete çıkma ihtiyacım çok hamilelik gibi aynı.telden öyle gözükmüş canım eşit şuan akşam bir daha yapacağım silinince değerlendirme yaparım ama perhiz 3 gün olmuş olacak inşallah sıkıntı olmaz kahve flan soda devam artık Allahıma güveniyorum.sen ne zaman değerlendireceksin[/QUOTE
döllenme olmuşsa hormonlardan dolayida test böyle cikabilir bence sen hamilesin
Bugün adetten sonraki kacinci gun canim.24 inde oldu canım birliktelik akıntı var sol kasık ve bel ağrısı felaket bir de tuvalete çıkma ihtiyacım çok hamilelik gibi aynı.telden öyle gözükmüş canım eşit şuan akşam bir daha yapacağım silinince değerlendirme yaparım ama perhiz 3 gün olmuş olacak inşallah sıkıntı olmaz kahve flan soda devam artık Allahıma güveniyorum.sen ne zaman değerlendireceksin
O zaman çoktan ölmüştür o spermler. O kadar yaşamaz herhalde.4 gün geçti canım ams test bugün pozitif oldu
11 eylül son adet canımBugün adetten sonraki kacinci gun canim.
bende öyle düşünüyorum canım 4 gün kalmaz herhalde .yine test yaptım aynı c ve t sabah bakalım be olacakO zaman çoktan ölmüştür o spermler. O kadar yaşamaz herhalde.
Gebelik bu kadar çabuk belli eder mi kendiniBugün adetten sonraki kacinci gun canim.
Canim testlerin 2 dk sonra degerlendirilmesi gerekiyor 10dk felan gecince gecersiz sayiliyo diye okumustum fotosunu da hemen cekki anlayan arkadaşlar da seni yanlis yonlendirmesin inşallah gonlundekini rabbim nasip eder bu arada adete yakin gebelik sikayetleri baslar ikilemde kalmak istemiyorsan bi daha ki ayi deneGebelik bu kadar çabuk belli eder mi kendini
Canim testlerin 2 dk sonra degerlendirilmesi gerekiyor 10dk felan gecince gecersiz sayiliyo diye okumustum fotosunu da hemen cekki anlayan arkadaşlar da seni yanlis yonlendirmesin inşallah gonlundekini rabbim nasip eder bu arada adete yakin gebelik sikayetleri baslar ikilemde kalmak istemiyorsan bi daha ki ayi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?