Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nerelerdesin sen cnm geçenlerde aklıma geldin sorayım dedim unuttum. Nasıl gidiyor hamilelik.

Ay canım Allah razı olsun çok şükür iyiyim kk olmasa unutucam hamile olduğumu :) belirtisiz ilerliyoruz inşallah böyle devam eder. Cumartesi randevum var merakla bekliyorum :) eşinin ikna olmasına çok sevindim ayrıca Rabbim gönlüne göre verir inşallah sağlıklı bir oğlun olur

Kızlar içtim antibiyotiği inşallah bi zararı olmaz birde suda çözülenden verdi birazdan onuda içicem.Midem çok yanıyor hiç yatamıorum çok uykusuzum.Birde mide yanması için ilaç kullanmak istemiyorum
Karbonatlı su hamilelikte mide yanmasına çok iyi geliyormuş deneyen oldumu? Bi zararı olurmu az miktarda ? Enfeksiyona iyi gelir belki benim ph 5 çok düşük ya asidik resmen buda hiç iyi değilmiş vücudum için

inşallah canım kendine iyi bak yoğurt ye bak alkaliymiymiş sana da bebeğe de iyi gelir kendini ihmal etme kuzum

Canim az koy karbonatini ama cok asidiksin gercekten. Bence suyuna kat karbonati dogal antibiyotik meyve sebzeler tuket sogan sarmisak. Cok cok gecmis olsun.

Sanmıyorum canım 4 gün geçmiş diyorsun diyelim bu ay 2 kez atıldı yumurtan onun atılıp rahime gelip yerleşmesi 6 gün sürüyor bilimsel olarak.o spermlerde ölmüştür 72 saat dayaniyorlar en çok.4 saatte bir takip yap siliklesmeye başlayınca değerlendir hemen hadi ınş.Allah im rast getirsin

şimdi en ufak renk açılması çat oldu demek mi canım amma çok soru sordum ya cahil kalmışım valla bilmeyince garip geliyor insana

Kızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdi ilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
CAnim geçmiş olsun. Malesef bende de var.cok dikkat et.bol su iç. Idrarin koyu renk olmasın.mecbur ilacı kullanacaksin. Allah şifa versin

Ayy ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğin. Arada yaz bize merak ederiz.

Evet eşim ikna oldu ama biraz daha diyete devam edeyim diyorum. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım geçmiş olsun

İlaçlarını ihmal etme, sonuçda doktorun verdi onları sana, ve senin hamile olduğunu biliyor, sana yanlış bir ilaç verecek değil. Önce Allaha sonra doktoruna güven

Mide yanmasına karşı ben soğuk süt içiorum iyi gelior
Geçenlerde hamur işi yaptım, midemi alt üst etti, evdekilere dedim, mart 2018 kadar hamur işi istemeyin benden

canim nasilsin bebis nasil :) cinsiyyet kesinlesdi dimi?

Canım benim çok geçmiş olsun, korkma biliorsun artık tıp çok ilerledi, bebeğine sağlıkla kavuş inşAllah, Allahım hepsi sağ salim doğsada anneler olarak rahatlasak

Habersiz bırakma bizi

canim nasilsin bebis nasil :) cinsiyyet kesinlesdi dimi?

Slm canım, inanırmısın 1 dakika önce sen gwçdin aklımdan, acaba napıo dedim, baktım sen yazmışsın

Ben iyim çok şükür, bebişde iyi, pazartesi günü 2 li testin kan sonucunu öğrenmeye gideceğim inş

Bakalım ultrasona girersem süper olur
Yoksa ayın 19 bu beklicem

1 haftadır, süt yoğurt peynire aşeriorum, en son ne zaman süt içdim bilmiom bile
Kaşıntı oluo arada geceleri
Hareketlerini göbeğimin sağ tarafında hissediorum bir kaç gündür yer değiştirti bebişim
Karnım çıktı
Yattığım yere uyuyorum hemen
Sabaha kadar en az 10 defada uanıorum

Sen nasılsın bakalım bebiş iyimi, seninde randevuna az kaldı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…