- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.621
Nerelerdesin sen cnm geçenlerde aklıma geldin sorayım dedim unuttum. Nasıl gidiyor hamilelik.
Yok canim ben baya gecmis sandim 17. Gündesin buyuk ihtimal catlamamiş ozaman.11 eylül son adet canım
Yok canim ben baya gecmis sandim 17. Gündesin buyuk ihtimal catlamamiş ozaman.
Kızlar içtim antibiyotiği inşallah bi zararı olmaz birde suda çözülenden verdi birazdan onuda içicem.Midem çok yanıyor hiç yatamıorum çok uykusuzum.Birde mide yanması için ilaç kullanmak istemiyorum
Karbonatlı su hamilelikte mide yanmasına çok iyi geliyormuş deneyen oldumu? Bi zararı olurmu az miktarda ? Enfeksiyona iyi gelir belki benim ph 5 çok düşük ya asidik resmen buda hiç iyi değilmiş vücudum için
Canim az koy karbonatini ama cok asidiksin gercekten. Bence suyuna kat karbonati dogal antibiyotik meyve sebzeler tuket sogan sarmisak. Cok cok gecmis olsun.Kızlar içtim antibiyotiği inşallah bi zararı olmaz birde suda çözülenden verdi birazdan onuda içicem.Midem çok yanıyor hiç yatamıorum çok uykusuzum.Birde mide yanması için ilaç kullanmak istemiyorum
Karbonatlı su hamilelikte mide yanmasına çok iyi geliyormuş deneyen oldumu? Bi zararı olurmu az miktarda ? Enfeksiyona iyi gelir belki benim ph 5 çok düşük ya asidik resmen buda hiç iyi değilmiş vücudum için
Sanmıyorum canım 4 gün geçmiş diyorsun diyelim bu ay 2 kez atıldı yumurtan onun atılıp rahime gelip yerleşmesi 6 gün sürüyor bilimsel olarak.o spermlerde ölmüştür 72 saat dayaniyorlar en çok.4 saatte bir takip yap siliklesmeye başlayınca değerlendir hemen hadi ınş.Allah im rast getirsin
Evet canım c den açık olsun değerlendir ınş.şimdi en ufak renk açılması çat oldu demek mi canım amma çok soru sordum ya cahil kalmışım valla bilmeyince garip geliyor insana
CAnim geçmiş olsun. Malesef bende de var.cok dikkat et.bol su iç. Idrarin koyu renk olmasın.mecbur ilacı kullanacaksin. Allah şifa versinKızlar bugün doktora gittim çok şiddetli idrarda enfeksiyon var dedi antibiotik verdiilaç içmek istemiyorum.idrar kültürü de istedi su içiyorum niye böyle oldu anlamadım.
Canim Allah yardimcin olsun. Inşallah bu yöntem sana da vesile olur. Pik olunca kaçırma hadi bakalimEki Görüntüle 2050200 bugünkü testler kızlar hemen çizgiler çıktı
inşallah canım bakalım test silinsin değerlendireceğimCanim Allah yardimcin olsun. Inşallah bu yöntem sana da vesile olur. Pik olunca kaçırma hadi bakalim
Ayy ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğin. Arada yaz bize merak ederiz.Ay canım Allah razı olsun çok şükür iyiyim kk olmasa unutucam hamile olduğumu :) belirtisiz ilerliyoruz inşallah böyle devam eder. Cumartesi randevum var merakla bekliyorum :) eşinin ikna olmasına çok sevindim ayrıca Rabbim gönlüne göre verir inşallah sağlıklı bir oğlun olur
Sıvı alımına dikkat ederek testleri yapmaya devam et. Çizginin renginde açılma olduğunda değerlendir. Aman riske atma iyi takip et.Eki Görüntüle 2050200 bugünkü testler kızlar hemen çizgiler çıktı
Kızlar içtim antibiyotiği inşallah bi zararı olmaz birde suda çözülenden verdi birazdan onuda içicem.Midem çok yanıyor hiç yatamıorum çok uykusuzum.Birde mide yanması için ilaç kullanmak istemiyorum
canim nasilsin bebis nasil :) cinsiyyet kesinlesdi dimi?Canım geçmiş olsun
İlaçlarını ihmal etme, sonuçda doktorun verdi onları sana, ve senin hamile olduğunu biliyor, sana yanlış bir ilaç verecek değil. Önce Allaha sonra doktoruna güven
Mide yanmasına karşı ben soğuk süt içiorum iyi gelior
Geçenlerde hamur işi yaptım, midemi alt üst etti, evdekilere dedim, mart 2018 kadar hamur işi istemeyin benden
Teşekkür ederim kızlar
Dualarınız için ama maalesef 37 ye kadar dayanamazsın dedi doktor suyum gitmiş sancı var dedi doktor .Hala da sancı çekiyorum Ve sürekli ıslanıyorum .Bebeğim 2.500 kilo dedi sizce kuveze girir mi ?İki hafta dayansam 3000 kilo olur mu ? Ay çok kötüyüm benim bebiş neden böyle yapıp annesini üzüyor .
canim nasilsin bebis nasil :) cinsiyyet kesinlesdi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?