Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bence gidince ultrasonada gir cnim ) bence senin kesin erkek.bende oyle hiss ediyorum bakalim ne cikacak.benim randevum 12ekim.11hafta2gunluk olucam insallah tahmin yapar doktorum cok tecrubeli)

Çok yazamasam da sizi takipteyim canım hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda :)

Mecbur içtim ilaçlarımı inşallah bebeğime zararı olmaz.karbonatlı su içtim şimdi bakalım mideme iyi gelecekmi Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim az koy karbonatini ama cok asidiksin gercekten. Bence suyuna kat karbonati dogal antibiyotik meyve sebzeler tuket sogan sarmisak. Cok cok gecmis olsun.

Canım içtim karbonatlı su bugün inşallah faydası olur.saka su içiodum bi kaç aydır ph 5 di dün tahlil sonucana baktım 5.5 olmuş 7 ye çıkarmam lazım benim vücut çok asidik ya meyve sebzeyle dengeleyeceğim artık.Hayvansal şeyleri çok yiyorum ondan galiba

Bugün testin nasıl canım açıldımı?
yok canım aynı koyulukta bir de akşam üstü 5 gibi yaparım zaten açılasa da adam işte:)şimdi normalde ben ekim 8 gibi adet olmam lazım yumurta geç çatlayacak ya çat olduktan sonra 14 gün geçince mi adet olacağım:)8 ekim geçince boşuna heyecan yapmayayım .çok heyecanıyım ya

Canım yum. Çat olduktan 14 gün sonra regl olunuyor ama bazen 17 18 gün sonrada olabilir.Heycanlanman çok normal ben bile heycanla senin haberini bekliyorum :) Ay bi oğluşun olur inşallah 3 çiçek içinde bir böcek rabbim hayırlısını nasip etsin

Çok yazamasam da sizi takipteyim canım hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda :)
İnşallah cnm. Sen de cinsiyeti belli olunca bize kesin yaz. Senin bebişin ultrason resmine yorum yapmışmıydık. Yapmadıysak 6 ya da 7 haftalık resmini yükle de bakalım cnm.

3 saat öncesine kadar 1 bardak su bile içmiyorum canım ama akıntı dün geldi biraz bir daha yok normal mi
Testin yine pozitif ise çatlamamış demektir. Yumurta çatlayınca sıvı biraz fazla akıntı olur. Ovülasyon döneminde akıntı olması normal. Sen sık sık tekrarla testi.

Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayida nasip etsin ınş.özel birşey yaptın mi canım bizimle paylasabilirmisin.

Başlarda ovu takibi ve tek ilişki olarak denedim canım ama sonra yumurta çatlama problemi olduğu anlaşıldı yum gelişiyor ama kiste çeviriyordu. 2 defa Klomen kullandım olmadı.. 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı. En son Hsg çektirdim Nisan ayında tüpler açık çıktı ve adetlerim 33-34 günden 28 güne indi. Ovulasyon 19. gün oluyordu 11-12. güne kadar düştü.
Dr. tüp önerdi yaştan dolayı biz istemedik, ne kadar zamanımız olduğunu öğrenmek için AMH testi istedik rezervim çok iyi çıkınca tüpten komple vazgeçtik. Aşılama raporu çıkarmak için son ay adetin 7. günü gittiğimde sağda en büyüğü 15mm olan 4 yumurta tespit edildi dr. da aşılama öncesi tekrar çatlatma iğnesi yapalım bu yumları kaçırmayalım dedi. O ay hamile kaldım canım.
Evladın kızı erkeği yok gerçekten Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize :) Benim 2 kızım var Allah uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına inşallah yine kızım olursa başım gözüm üstüne hiç üzülmem hatta sevinirim bile :)

Biraz zorlu bir dönem olmuş anladığım gebelik için çok şükür rabbim nasip etmiş.isteyen herkese tatttirsin bu duyguyu ınş.Rabbim bizim için şüphesiz en iyisini bilir dediğin gibi ondan gelen bas goz üstüne.İnşallah 2 kızının yanına birde sağlıklı hayırlı salih bir oglusun olur rabbimin izniyle nasip etsin ınş. Bu mübarek günün hürmetine

amin inşallah canım çok zorlu bir bekleyiş ya Allah olmayanlara içinde banada nasip etsin inşallah en kısa sürede önce hamile olduğumu sonra erkek bebek haberi vermek nasip olur.sana da sağlıklı bir doğum nasip etsin sonra sende bie bebiş daha yaparsın inşallah oğlun olur

Testin yine pozitif ise çatlamamış demektir. Yumurta çatlayınca sıvı biraz fazla akıntı olur. Ovülasyon döneminde akıntı olması normal. Sen sık sık tekrarla testi.
şimdi sabah ki testte t daha koyu pik oldu 11 de yaptım birde 6 gibi yaparım silindi mi diye ama akıntı çok yok neden olabilir

Allah razı olsun canım inşallah senin de gönlündekini kucağına verir Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…