- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.641
bence gidince ultrasonada gir cnim ) bence senin kesin erkek.bende oyle hiss ediyorum bakalim ne cikacak.benim randevum 12ekim.11hafta2gunluk olucam insallah tahmin yapar doktorum cok tecrubeli)Slm canım, inanırmısın 1 dakika önce sen gwçdin aklımdan, acaba napıo dedim, baktım sen yazmışsın
Ben iyim çok şükür, bebişde iyi, pazartesi günü 2 li testin kan sonucunu öğrenmeye gideceğim inş
Bakalım ultrasona girersem süper olur
Yoksa ayın 19 bu beklicem
1 haftadır, süt yoğurt peynire aşeriorum, en son ne zaman süt içdim bilmiom bile
Kaşıntı oluo arada geceleri
Hareketlerini göbeğimin sağ tarafında hissediorum bir kaç gündür yer değiştirti bebişim
Karnım çıktı
Yattığım yere uyuyorum hemen
Sabaha kadar en az 10 defada uanıorum
Sen nasılsın bakalım bebiş iyimi, seninde randevuna az kaldı demi
Ayy ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğin. Arada yaz bize merak ederiz.
Evet eşim ikna oldu ama biraz daha diyete devam edeyim diyorum. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım geçmiş olsun
İlaçlarını ihmal etme, sonuçda doktorun verdi onları sana, ve senin hamile olduğunu biliyor, sana yanlış bir ilaç verecek değil. Önce Allaha sonra doktoruna güven
Mide yanmasına karşı ben soğuk süt içiorum iyi gelior
Geçenlerde hamur işi yaptım, midemi alt üst etti, evdekilere dedim, mart 2018 kadar hamur işi istemeyin benden
Sıvı alımına dikkat ederek testleri yapmaya devam et. Çizginin renginde açılma olduğunda değerlendir. Aman riske atma iyi takip et.
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor senin gebelik kilo durumları nasıl:) Ben bu ay almaya başladım yaCAnim geçmiş olsun. Malesef bende de var.cok dikkat et.bol su iç. Idrarin koyu renk olmasın.mecbur ilacı kullanacaksin. Allah şifa versin
Canim az koy karbonatini ama cok asidiksin gercekten. Bence suyuna kat karbonati dogal antibiyotik meyve sebzeler tuket sogan sarmisak. Cok cok gecmis olsun.
Bugün testin nasıl canım açıldımı?3 saat öncesine kadar 1 bardak su bile içmiyorum canım ama akıntı dün geldi biraz bir daha yok normal mi
yok canım aynı koyulukta bir de akşam üstü 5 gibi yaparım zaten açılasa da adam işte:)şimdi normalde ben ekim 8 gibi adet olmam lazım yumurta geç çatlayacak ya çat olduktan sonra 14 gün geçince mi adet olacağım:)8 ekim geçince boşuna heyecan yapmayayım .çok heyecanıyım yaBugün testin nasıl canım açıldımı?
yok canım aynı koyulukta bir de akşam üstü 5 gibi yaparım zaten açılasa da adam işte:)şimdi normalde ben ekim 8 gibi adet olmam lazım yumurta geç çatlayacak ya çat olduktan sonra 14 gün geçince mi adet olacağım:)8 ekim geçince boşuna heyecan yapmayayım .çok heyecanıyım ya
İnşallah cnm. Sen de cinsiyeti belli olunca bize kesin yaz. Senin bebişin ultrason resmine yorum yapmışmıydık. Yapmadıysak 6 ya da 7 haftalık resmini yükle de bakalım cnm.Çok yazamasam da sizi takipteyim canım hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda :)
Testin yine pozitif ise çatlamamış demektir. Yumurta çatlayınca sıvı biraz fazla akıntı olur. Ovülasyon döneminde akıntı olması normal. Sen sık sık tekrarla testi.3 saat öncesine kadar 1 bardak su bile içmiyorum canım ama akıntı dün geldi biraz bir daha yok normal mi
İnşallah cnm. Sen de cinsiyeti belli olunca bize kesin yaz. Senin bebişin ultrason resmine yorum yapmışmıydık. Yapmadıysak 6 ya da 7 haftalık resmini yükle de bakalım cnm.
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayida nasip etsin ınş.özel birşey yaptın mi canım bizimle paylasabilirmisin.Yok canım yapmadınız :) yanımda yok şimdi eve gidince atarım
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayida nasip etsin ınş.özel birşey yaptın mi canım bizimle paylasabilirmisin.
Tamam cnm bekliyoruz.Yok canım yapmadınız :) yanımda yok şimdi eve gidince atarım
Biraz zorlu bir dönem olmuş anladığım gebelik için çok şükür rabbim nasip etmiş.isteyen herkese tatttirsin bu duyguyu ınş.Rabbim bizim için şüphesiz en iyisini bilir dediğin gibi ondan gelen bas goz üstüne.İnşallah 2 kızının yanına birde sağlıklı hayırlı salih bir oglusun olur rabbimin izniyle nasip etsin ınş. Bu mübarek günün hürmetineBaşlarda ovu takibi ve tek ilişki olarak denedim canım ama sonra yumurta çatlama problemi olduğu anlaşıldı yum gelişiyor ama kiste çeviriyordu. 2 defa Klomen kullandım olmadı.. 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı. En son Hsg çektirdim Nisan ayında tüpler açık çıktı ve adetlerim 33-34 günden 28 güne indi. Ovulasyon 19. gün oluyordu 11-12. güne kadar düştü.
Dr. tüp önerdi yaştan dolayı biz istemedik, ne kadar zamanımız olduğunu öğrenmek için AMH testi istedik rezervim çok iyi çıkınca tüpten komple vazgeçtik. Aşılama raporu çıkarmak için son ay adetin 7. günü gittiğimde sağda en büyüğü 15mm olan 4 yumurta tespit edildi dr. da aşılama öncesi tekrar çatlatma iğnesi yapalım bu yumları kaçırmayalım dedi. O ay hamile kaldım canım.
Evladın kızı erkeği yok gerçekten Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize :) Benim 2 kızım var Allah uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına inşallah yine kızım olursa başım gözüm üstüne hiç üzülmem hatta sevinirim bile :)
Canım yum. Çat olduktan 14 gün sonra regl olunuyor ama bazen 17 18 gün sonrada olabilir.Heycanlanman çok normal ben bile heycanla senin haberini bekliyorum :) Ay bi oğluşun olur inşallah 3 çiçek içinde bir böcek rabbim hayırlısını nasip etsin
şimdi sabah ki testte t daha koyu pik oldu 11 de yaptım birde 6 gibi yaparım silindi mi diye ama akıntı çok yok neden olabilirTestin yine pozitif ise çatlamamış demektir. Yumurta çatlayınca sıvı biraz fazla akıntı olur. Ovülasyon döneminde akıntı olması normal. Sen sık sık tekrarla testi.
Biraz zorlu bir dönem olmuş anladığım gebelik için çok şükür rabbim nasip etmiş.isteyen herkese tatttirsin bu duyguyu ınş.Rabbim bizim için şüphesiz en iyisini bilir dediğin gibi ondan gelen bas goz üstüne.İnşallah 2 kızının yanına birde sağlıklı hayırlı salih bir oglusun olur rabbimin izniyle nasip etsin ınş. Bu mübarek günün hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?