- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.841
Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah 3. De buluruz Oğlanı. Iki meyveyi de tattirsin rabbim isteyen herkesle birlikteAllah tadini aldirsin onun bu dunyada nasibi varmis annesi rabbim saglikla nneli babali aldirsin kucagina
Birdahaki sefere 3 duaunuyorsa topac gibi oglun olsun insallah o zaman geldiginde test silige dondugunde yapoyle okuyoruz bende hem dr takibi hem idrar takibi yaptim 3 gun ayni cift cizgi kaldi catlamadi siliklesince doktora gittim catlamis dedi
Canım benim sakin strese girme bebeginde girer Allah korusun doktoruna güven riskleri karşına alma bak igneleride olmuşsun yoğun bakıma girmesini kötü algılama sakin doğum gerekiyorsa yaptır.ikiz gebekikleri düşün hep erken gelmiyorlar mi.6 aylık doğup buyuyorlar bile maşallah sakin diretme gelsin sağlıkla ınş.güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim yardımcınız olsun.Tsk ederim kızlar
Hepinize tek tek durumumuz kritik ptesi gününe kadar alabilirim diyor doktor
Bugün 4 tane ciğer geliştirici ve antiyobitik yapıldı .Birazdan yine antiyobitik yapılır.Bebek 36 haftalık doktor kuveze atarım dedi çok korktum akşam yine kontrol oldu bebek suyu daha çok azaldığı için 34 4 hafta 2.350 çıktı .Almamayı ben diretiyorum .Kuzum daha çok küçük dayanmaz diye düşünüyorum .Psikolojim çok bozuldu .Doktor ptesi azalma olursa Ve sen diretirsen sorumluluk kabul etmem dedi .lütfen lütfen dua edin bana ptesi güzel haberlerle dönerim evime aklım evdeki kuzularımda kötüyüm bu kadar emekten Sonra mutlu olup oğlumu kucağıma almak istiyorum .Uyuyangüzel Canım herşey için çok sağol kalbinin temizliğine çok güveniyorum beni şakın unutma .Allaha emanet olun rabbim Hayırlısı ile hepinize gönlündekini nasip etsin aklımdasınız kendime ettiğim gibi sizlerede ediyorum
Canim duamdasin diretme arkadaşim bebegin cok kucuk degil onun orda susuz kalmasi kuvezden daha riskli Allahim yardimcin olsun insallah bebegini saglikla alacaksin kucagina. Korkma stres yapma lutfen.Tsk ederim kızlar
Bugün 4 tane ciğer geliştirici ve antiyobitik yapıldı .Birazdan yine antiyobitik yapılır.Bebek 36 haftalık doktor kuveze atarım dedi çok korktum akşam yine kontrol oldu bebek suyu daha çok azaldığı için 34 4 hafta 2.350 çıktı .Almamayı ben diretiyorum .Kuzum daha çok küçük dayanmaz diye düşünüyorum .Psikolojim çok bozuldu .Doktor ptesi azalma olursa Ve sen diretirsen sorumluluk kabul etmem dedi .lütfen lütfen dua edin bana ptesi güzel haberlerle dönerim evime aklım evdeki kuzularımda kötüyüm bu kadar emekten Sonra mutlu olup oğlumu kucağıma almak istiyorum .Uyuyangüzel Canım herşey için çok sağol kalbinin temizliğine çok güveniyorum beni şakın unutma .Allaha emanet olun rabbim Hayırlısı ile hepinize gönlündekini nasip etsin aklımdasınız kendime ettiğim gibi sizlerede ediyorum
Cnm Allah razı olsun. Dualarımdasın lütfen üzülme sıkma canını Allahın izniyle güçlü bir oğluşun olur. Sen hiç merak etme yavrun doğduktan sonra öyle güzel kilo alacak ki sen de şaşıracaksın. Sen doktorun dediğini yap lütfen kendini ve bebeğini riske atma. Dualarında bizi de unutma bacım Allaha emanet ol. Rabbim kolaylık versin sana cnm inşallah.Tsk ederim kızlar
Canim ph 7 nötr demek. Ama iyi bir deger. Arkadasim 6 ph la ogluna hamile şuan.Kızlar idrar da pH kaç olunca alkali olunuyormus? Ben gebelik Öncesi alkali diyeti de yapmıştım. Yeni hamileyken yapılan teste baktım pH 7 ymis. Benim bi zamanlama yanlış olmus yaa :)
Tsk ederim kızlar
Kızlar karbonatlı su mideme inanılmaz iyi geldi hamişlere mutlaka tavsiye ederim.3 gündür mide yanması felan kalmadı.ilaç içmektense bunu deneyin 2 bardak suya çay kaşığının ucuyla atın ve için rahat edin :)
geçmiş olsun canım o zaman sen de ihmal etme iç :)bebiş nasıl bakalım:)
Canimsin ya Allah razinoslun benim icin ettiklerini rabbim kat ve katiyla sana nasip etsin insAllahh. Valla sabah patatses hasladim bol soganli limonlu salatasini yaptum patets diyetimiz icin cok iyi kizartmasi felan incirimi yedim daha muz kayisi hurmaya sira gelmedi karbonatli suyumu birakdim midem cok rahatsiz oldu oyuzden maden suyu iciyorum onun yerine valla cbm aksama bilenedim ne yesek et kofte kizartma olabilir:)Yerim seni ya. Duamda hep aklıma geliyorsun. Şeey olmak iyiymiş canim olabiliyorsan ol nasıl gidiyor diyet bugün ne pisirelim
Demi ya o stresle ama isin garibi ben kizlardada olmadim artik Rabbim buyuk insAllah bu sefer verecek cok inaniorum cnm .yok canım ben olmadım onu bekleyemezdim zaten görev gibi oldu ve bitti:)kızlar hep ben olayım diye oldu diye düşünüyorum:)inşallah canım inşallah kalmışımdır sürekli hamile olduğum doktora gittiğim doktorun cinsiyetini söylediği anı düşünüyorm.en azından korktuğum gibi olmadı o kadar iğneden sonra hormonlar alt üstü olmuştur diye düşünüyordum en azından yumurtam oluyor ve çatlıyor şükürler olsun.sana da az kaldı demi çok heyecanlı ya inşallah fazla bekletmez bizi Rabbim
Çok iyiyiz canım allaha şükür.Haftaya doktora gidicem idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi onu içiyorum.idrar kültürü bakalım nasıl çıkacak.Doğum içinde boya temizlik felan yapılacak bi sürü işim var ya.Kızımda 1.sınıfa başladı ödevler felan baya daraldım.Hayırlısıyla şu süreç bi bitse çok iyi olacak :) sende ne var ne yok
Demi ya o stresle ama isin garibi ben kizlardada olmadim artik Rabbim buyuk insAllah bu sefer verecek cok inaniorum cnm .
Canim kizartma yapma. Kizarinca asitlesiyormuş biyerde okumuştum.Canimsin ya Allah razinoslun benim icin ettiklerini rabbim kat ve katiyla sana nasip etsin insAllahh. Valla sabah patatses hasladim bol soganli limonlu salatasini yaptum patets diyetimiz icin cok iyi kizartmasi felan incirimi yedim daha muz kayisi hurmaya sira gelmedi karbonatli suyumu birakdim midem cok rahatsiz oldu oyuzden maden suyu iciyorum onun yerine valla cbm aksama bilenedim ne yesek et kofte kizartma olabilir:)
Canim ben senin ikinci cocuk zannediyordum. Allahim inşallah saglikli hayirli erkek evladi nasip etsin. Sen cok guzel bi gecede deneme yaptin hem asure gecesi hem cuma gunuydu dimi. Gönlündeki olur insallah canim.sorma benim kız da 2 te gidiyor ortanca anaokuluna başlayacak .1 sınıf baya stresli oluyor hele benim gibi çabuk parlayan biriysen daha da zor Allah yardımcın olsun canım benim.bende pek birşey yok malum testler bitti yumurta çat oldu beklemedeyim artık:)
valla canım önce Allah ın takdiri sonra yumurtlama gününü tutturamadık bence biz.düzenli bir cinsel hayatımız var bizim öyle perhiz hiç olmazdı bir de planlı olmadı ki araştırma gereği olsun hepsi hemen kendiliğinden oldu .ilk defa şuan böyle test falan uğraştım.önceden adet takibi bile yapmazdım her ay olurdu ama kaç günde bir bilmiyorum.takip lazım demek ki canım.Allah inşallah gönlümüzdekini verir dua ile hepimiz canım
Canim ben senin ikinci cocuk zannediyordum. Allahim inşallah saglikli hayirli erkek evladi nasip etsin. Sen cok guzel bi gecede deneme yaptin hem asure gecesi hem cuma gunuydu dimi. Gönlündeki olur insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?