Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah 3. De buluruz Oğlanı. Iki meyveyi de tattirsin rabbim isteyen herkesle birlikte

Canım benim sakin strese girme bebeginde girer Allah korusun doktoruna güven riskleri karşına alma bak igneleride olmuşsun yoğun bakıma girmesini kötü algılama sakin doğum gerekiyorsa yaptır.ikiz gebekikleri düşün hep erken gelmiyorlar mi.6 aylık doğup buyuyorlar bile maşallah sakin diretme gelsin sağlıkla ınş.güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim yardımcınız olsun.

Canim duamdasin diretme arkadaşim bebegin cok kucuk degil onun orda susuz kalmasi kuvezden daha riskli Allahim yardimcin olsun insallah bebegini saglikla alacaksin kucagina. Korkma stres yapma lutfen.

Cnm Allah razı olsun. Dualarımdasın lütfen üzülme sıkma canını Allahın izniyle güçlü bir oğluşun olur. Sen hiç merak etme yavrun doğduktan sonra öyle güzel kilo alacak ki sen de şaşıracaksın. Sen doktorun dediğini yap lütfen kendini ve bebeğini riske atma. Dualarında bizi de unutma bacım Allaha emanet ol. Rabbim kolaylık versin sana cnm inşallah.

.
Kızlar idrar da pH kaç olunca alkali olunuyormus? Ben gebelik Öncesi alkali diyeti de yapmıştım. Yeni hamileyken yapılan teste baktım pH 7 ymis. Benim bi zamanlama yanlış olmus yaa :)
Canim ph 7 nötr demek. Ama iyi bir deger. Arkadasim 6 ph la ogluna hamile şuan.

N naznaz16 cnm saglıcakla insAllah hamiş kalissindr oğluna bişey sorcam sen sey oldunmu esinmi oldu?
Yerim seni ya. Duamda hep aklıma geliyorsun. Şeey olmak iyiymiş canim olabiliyorsan ol nasıl gidiyor diyet bugün ne pisirelim

N naznaz16 cnm saglıcakla insAllah hamiş kalissindr oğluna bişey sorcam sen sey oldunmu esinmi oldu?
Yerim seni ya. Duamda hep aklıma geliyorsun. Şeey olmak iyiymiş canim olabiliyorsan ol nasıl gidiyor diyet bugün ne pisirelim

yok canım ben olmadım onu bekleyemezdim zaten görev gibi oldu ve bitti:)kızlar hep ben olayım diye oldu diye düşünüyorum:)inşallah canım inşallah kalmışımdır sürekli hamile olduğum doktora gittiğim doktorun cinsiyetini söylediği anı düşünüyorm.en azından korktuğum gibi olmadı o kadar iğneden sonra hormonlar alt üstü olmuştur diye düşünüyordum en azından yumurtam oluyor ve çatlıyor şükürler olsun.sana da az kaldı demi çok heyecanlı ya inşallah fazla bekletmez bizi Rabbim

Canım Allah sana güç kuvvet versin stres yapma inşallah sağlıkla alacaksın kucağına yavrumu dualarımız seninle bizi habersiz bırakma.Allah yar ve yardımcın olsun canım

geçmiş olsun canım o zaman sen de ihmal etme iç :)bebiş nasıl bakalım:)

geçmiş olsun canım o zaman sen de ihmal etme iç :)bebiş nasıl bakalım:)

Çok iyiyiz canım allaha şükür.Haftaya doktora gidicem idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi onu içiyorum.idrar kültürü bakalım nasıl çıkacak.Doğum içinde boya temizlik felan yapılacak bi sürü işim var ya.Kızımda 1.sınıfa başladı ödevler felan baya daraldım.Hayırlısıyla şu süreç bi bitse çok iyi olacak :) sende ne var ne yok

Canimsin ya Allah razinoslun benim icin ettiklerini rabbim kat ve katiyla sana nasip etsin insAllahh. Valla sabah patatses hasladim bol soganli limonlu salatasini yaptum patets diyetimiz icin cok iyi kizartmasi felan incirimi yedim daha muz kayisi hurmaya sira gelmedi karbonatli suyumu birakdim midem cok rahatsiz oldu oyuzden maden suyu iciyorum onun yerine valla cbm aksama bilenedim ne yesek et kofte kizartma olabilir:)

Demi ya o stresle ama isin garibi ben kizlardada olmadim artik Rabbim buyuk insAllah bu sefer verecek cok inaniorum cnm .

sorma benim kız da 2 te gidiyor ortanca anaokuluna başlayacak .1 sınıf baya stresli oluyor hele benim gibi çabuk parlayan biriysen daha da zor Allah yardımcın olsun canım benim.bende pek birşey yok malum testler bitti yumurta çat oldu beklemedeyim artık:)
Demi ya o stresle ama isin garibi ben kizlardada olmadim artik Rabbim buyuk insAllah bu sefer verecek cok inaniorum cnm .

valla canım önce Allah ın takdiri sonra yumurtlama gününü tutturamadık bence biz.düzenli bir cinsel hayatımız var bizim öyle perhiz hiç olmazdı bir de planlı olmadı ki araştırma gereği olsun hepsi hemen kendiliğinden oldu .ilk defa şuan böyle test falan uğraştım.önceden adet takibi bile yapmazdım her ay olurdu ama kaç günde bir bilmiyorum.takip lazım demek ki canım.Allah inşallah gönlümüzdekini verir dua ile hepimiz canım

Canim kizartma yapma. Kizarinca asitlesiyormuş biyerde okumuştum.

Canim ben senin ikinci cocuk zannediyordum. Allahim inşallah saglikli hayirli erkek evladi nasip etsin. Sen cok guzel bi gecede deneme yaptin hem asure gecesi hem cuma gunuydu dimi. Gönlündeki olur insallah canim.

Canim ben senin ikinci cocuk zannediyordum. Allahim inşallah saglikli hayirli erkek evladi nasip etsin. Sen cok guzel bi gecede deneme yaptin hem asure gecesi hem cuma gunuydu dimi. Gönlündeki olur insallah canim.

iki olur mu canım 4. Benim 3 kızım var biri 7 biri 4.5 en küçüğü 3 yaşında.sonuncu spirelle oldu anlamadık hiç:)aynen canım cuma gecesi tutarsa inşallah Allah herkese içinde biz2 de nasip etsin

Merhaba kizlar..bende araniza katildim.pko var bende.tup bebekle dunya tatlisi 3.5 yasinda kizim var..simdi gene tedaviyr basladim.rabbmn gucune gitmezse saglikla hayirla bi oglumnolsun isterim.dogm kontrol hapini biraktm adet olamadm.dr.um femara cat ignesi verdi.2 ymurta olustu.36.saat tek iliski dedi dr.um.bakalm 10 gun sonra tutup tutmadigi belli olucak.rabbm herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…