- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.861
Amiin canim.iki olur mu canım 4. Benim 3 kızım var biri 7 biri 4.5 en küçüğü 3 yaşında.sonuncu spirelle oldu anlamadık hiç:)aynen canım cuma gecesi tutarsa inşallah Allah herkese içinde biz2 de nasip etsin
Hoşgeldin aramıza. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Merhaba kizlar..bende araniza katildim.pko var bende.tup bebekle dunya tatlisi 3.5 yasinda kizim var..simdi gene tedaviyr basladim.rabbmn gucune gitmezse saglikla hayirla bi oglumnolsun isterim.dogm kontrol hapini biraktm adet olamadm.dr.um femara cat ignesi verdi.2 ymurta olustu.36.saat tek iliski dedi dr.um.bakalm 10 gun sonra tutup tutmadigi belli olucak.rabbm herkesin gonlune gore versin
Sagolasin canm amin hepimizin...Hoşgeldin aramıza. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Merhaba kizlar..bende araniza katildim.pko var bende.tup bebekle dunya tatlisi 3.5 yasinda kizim var..simdi gene tedaviyr basladim.rabbmn gucune gitmezse saglikla hayirla bi oglumnolsun isterim.dogm kontrol hapini biraktm adet olamadm.dr.um femara cat ignesi verdi.2 ymurta olustu.36.saat tek iliski dedi dr.um.bakalm 10 gun sonra tutup tutmadigi belli olucak.rabbm herkesin gonlune gore versin
Amin canm sagolasin hepimizinhoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin :)
Rabbim gönlüne göre versin.Doktor erkek bebek içinmi tek ilişki önerdi canım bazı doktorlar kızıyor bu erkek bebek yöntemlerine o yüzden soruyorum.Merhaba kizlar..bende araniza katildim.pko var bende.tup bebekle dunya tatlisi 3.5 yasinda kizim var..simdi gene tedaviyr basladim.rabbmn gucune gitmezse saglikla hayirla bi oglumnolsun isterim.dogm kontrol hapini biraktm adet olamadm.dr.um femara cat ignesi verdi.2 ymurta olustu.36.saat tek iliski dedi dr.um.bakalm 10 gun sonra tutup tutmadigi belli olucak.rabbm herkesin gonlune gore versin
sorma benim kız da 2 te gidiyor ortanca anaokuluna başlayacak .1 sınıf baya stresli oluyor hele benim gibi çabuk parlayan biriysen daha da zor Allah yardımcın olsun canım benim.bende pek birşey yok malum testler bitti yumurta çat oldu beklemedeyim
Allah razı olsun canım.inşallah gönlündeki olur bende merakla bekliyorum senin cinsiyet belli olana kadar ben doğururum heralde :)
:) arada bana da öyle şeyler geliyor. Yok diyorum. Iki doktor da gördü kesin kız. Çok düşük bi ihtimalKızlar size bahsetmiştim ya bizim akrabaya 8 aya kadar kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendi felan.Haberi geldi doğum yapmış kızı olmuş :) :) benim bebişte süpriz yapar belki diyodum hayallet suya düştü :)
Bana öyle bişey okursa kurban kesip mevlüt okutucam walla :) keşke olsa:) arada bana da öyle şeyler geliyor. Yok diyorum. Iki doktor da gördü kesin kız. Çok düşük bi ihtimal
Mrb kızlar bayadır bakamadım sayfaya denemeye başlayanlar olmuş Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah. N naznaz16 inşallah oğluna hamile kalmışsınız canım mübarek gecede Rabbim umduğunu nasip etsin.SEVECENIM çok geçmiş olsun sağ sağlim bebişini alırsın inşallah kucağına. Bebişin çok küçük değil bana kalırsa doktorunu dinle riske atma sağlıkla gelsin paşa. sblkal seni umutlandırmak istemem ama doktor bana da 13. haftada yüzde 70 kız dedi ama sonradan oğlan olduğunu öğrendim benim de bir kızım var ve hem ovülasyon testiyle hem de ultrasonla takip yaptırıp emin olduktan sonra tek ilişki oldu. Hatta inanamadım oğlan olduğunu öğrendikten sonra iki kere daha farklı doktorlara gidip emin oldum :)
Kızlar bu arada ben alkali olmak için diyet yapmadım ve hep ara ara idrar yolu enfeksiyonum oldu hatta gebe kaldığım dönemde bile ilk tahlillerde enfeksiyon görünüyordu 5.5 çıktı değerim. O yüzden bana kalırsa en önemlisi yumurta çat olduktan sonraki ilk 12 saatte tek ilişki
Bence de öyle canım. Çünkü ben her biseyi yaptım zamanlama erken oldu. Bu teoride en önemli şey çatlama olur olmaz tek iliskiMrb kızlar bayadır bakamadım sayfaya denemeye başlayanlar olmuş Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah. N naznaz16 inşallah oğluna hamile kalmışsınız canım mübarek gecede Rabbim umduğunu nasip etsin.SEVECENIM çok geçmiş olsun sağ sağlim bebişini alırsın inşallah kucağına. Bebişin çok küçük değil bana kalırsa doktorunu dinle riske atma sağlıkla gelsin paşa. sblkal seni umutlandırmak istemem ama doktor bana da 13. haftada yüzde 70 kız dedi ama sonradan oğlan olduğunu öğrendim benim de bir kızım var ve hem ovülasyon testiyle hem de ultrasonla takip yaptırıp emin olduktan sonra tek ilişki oldu. Hatta inanamadım oğlan olduğunu öğrendikten sonra iki kere daha farklı doktorlara gidip emin oldum :)
Kızlar bu arada ben alkali olmak için diyet yapmadım ve hep ara ara idrar yolu enfeksiyonum oldu hatta gebe kaldığım dönemde bile ilk tahlillerde enfeksiyon görünüyordu 5.5 çıktı değerim. O yüzden bana kalırsa en önemlisi yumurta çat olduktan sonraki ilk 12 saatte tek ilişki
Ayy valla olsa bende kurban bilem keserim:)Bana öyle bişey okursa kurban kesip mevlüt okutucam walla :) keşke olsa
Mrb kızlar bayadır bakamadım sayfaya denemeye başlayanlar olmuş Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah. N naznaz16 inşallah oğluna hamile kalmışsınız canım mübarek gecede Rabbim umduğunu nasip etsin.SEVECENIM çok geçmiş olsun sağ sağlim bebişini alırsın inşallah kucağına. Bebişin çok küçük değil bana kalırsa doktorunu dinle riske atma sağlıkla gelsin paşa. sblkal seni umutlandırmak istemem ama doktor bana da 13. haftada yüzde 70 kız dedi ama sonradan oğlan olduğunu öğrendim benim de bir kızım var ve hem ovülasyon testiyle hem de ultrasonla takip yaptırıp emin olduktan sonra tek ilişki oldu. Hatta inanamadım oğlan olduğunu öğrendikten sonra iki kere daha farklı doktorlara gidip emin oldum :)
Aynen canm benm dr.umda sacma buluyo boyle seyleri.kiziyo nerdeyse...ama 4 gun cinsel perhiz 36.saat tek iliski dedi baskada yok..biliyo bi kizim oldugunu.belkide belli etmeden yardim mi ettj bilmiyrm.daha omcede baska dr.24 36.saatler sonrada gunasiri deneyin demisti..Rabbim gönlüne göre versin.Doktor erkek bebek içinmi tek ilişki önerdi canım bazı doktorlar kızıyor bu erkek bebek yöntemlerine o yüzden soruyorum.
Canimmm Allah sana sewincli haber versin insallahhh butun forumlarda benim gibi durumda olanlarin yazilarini arastiriyorum icime su serpdin cok saol insallah yavrunu saglikla anneli babali ablali al kucagina ben de 12 saat icinde oldugunu tahmin ediyorum.
Bir doktor bana bu yolla %70 erkek bebek olur demisti ama dogada da savasci onde giden kizlar var demisti o ihtimalide dusunmeden edemiyor insan.
Hepimizin honlund3n gecen olmasi dilegimle kesin olunca yazicam buraya
çok teşekkür ederim canım benim inşallah dediğim gibi olmuştur merak ile bekliyorum.sen nasılsın nasıl gidiyor Oğlulunla hamilelik ? Valla sana çok sevindim senin başka bir heyecandı önce kız sonra erkek :)
Benim çattan sonra ilk 12 saat içinde oldu hatta daha erken. Bence de en önemlisi o anı yakalamak. Bu tecrübe oldu bi dahakine daha dikkatli ve emin olup yaparsın canım Rabbim bu yöntemi vesile kılsın oğlanı da nasip etsin inşallah. Sana da burda isteyen herkese de aminnnnnBence de öyle canım. Çünkü ben her biseyi yaptım zamanlama erken oldu. Bu teoride en önemli şey çatlama olur olmaz tek iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?