- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.881
Tez Zaman'da hayırlı haberlerini bekliyorum canım kesinleşince yaz mutlaka takipteyim. Ben de ilk kız haberi aldım, o an bi şok oldu çünkü yöntemi tam uyguladığımı düşünüyordum ve kendimi erkeğe hazırlamıştım hatta eşim bile öyle. Herkese de duyurdum kimse oğlan diye psikolojik baskı yapmasın diye. Sonra radyoloğa gittim elime pipi resmi verdi daha büyük şokkkk. İnşallah senin doktor da yanılmıştır çünkü 13. Hafta Erken bi dönem. Benim gibi sonraki kontrolde pipi resmiyle dönersin :)Dilerim rabbimden darısı buradaki herkesin başına olur hayırlı bi şekilde ve sağlıkla. Burda hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz inşallah sizlerin de haberlerini alırım kendim olmuş kadar sevinirim
Amiiinnn inşallah bize de nasip olur umarım.Benim çattan sonra ilk 12 saat içinde oldu hatta daha erken. Bence de en önemlisi o anı yakalamak. Bu tecrübe oldu bi dahakine daha dikkatli ve emin olup yaparsın canım Rabbim bu yöntemi vesile kılsın oğlanı da nasip etsin inşallah. Sana da burda isteyen herkese de aminnnnn
Amin canim inşallah 3. De hem doktor takibi hem de evde test yaparak deneyeceğim. Zaten ben iki kizim iki de oğlum olsub istiyorum. Kızlar tamamdır sıra erkeklerde :) isteyen tüm arkadaslarla birlikte gonlumuzdeki olur inşallah.Benim çattan sonra ilk 12 saat içinde oldu hatta daha erken. Bence de en önemlisi o anı yakalamak. Bu tecrübe oldu bi dahakine daha dikkatli ve emin olup yaparsın canım Rabbim bu yöntemi vesile kılsın oğlanı da nasip etsin inşallah. Sana da burda isteyen herkese de aminnnnn
Herseyden önce insallah karnındaki bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olsun. Evet hepimiz istiyoruz arladaşim ama Rabbimin verdigine lutfen razi olalim. Bozulma canim. Candir emanettir o sana. Ve ikinci bebegin kizinla arkadaş gibi olurlar benim iki kizim var iyiki dogdular elhamdulullah. Inan bir kiz bir erkek olsalardi böyle arkadas gibi olamayacaklardi.Canim duygularima tercuman oldun allah razi olsun insallah ben o de cok istiyorum.rabbim sana kizinin oglunun iyi gunlerini gostersin cok bozulmustum icime umut oldun allah razi olsun insallah sewincli haber alirim cok saol
İyiyim çok şükür canım gebeliğim de rahat geçiyor maşallah. Kızımda çok zorlanmıştım ama bunda bulantılarım çok az oldu o da geçti zaten. Sen nasılsın bu ay gebe miyim acaba diye diye geçecek. Sonrası cinsiyeti ne diye diye bitmeyecek :) Rabbim sabırla beklemeyi, sonunda da gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Heyecanla bekliyorum haberini. İnşallah oğlum oluyor diye yazdığını görmek de nasip olur.
Herseyden önce insallah karnındaki bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olsun. Evet hepimiz istiyoruz arladaşim ama Rabbimin verdigine lutfen razi olalim. Bozulma canim. Candir emanettir o sana. Ve ikinci bebegin kizinla arkadaş gibi olurlar benim iki kizim var iyiki dogdular elhamdulullah. Inan bir kiz bir erkek olsalardi böyle arkadas gibi olamayacaklardi.
Amiinn canim.Tabi ewlat ne olursa olsun caninin en tatli yeri hepsinin iyi gunlerini gormek nasip olsun en onemlisi minigimde saglikli sihatli gelsin insallah
Rabbim cumle meleklere saglik versin
Ben de hep 2 kızımın olmasını istiyordum,kız kardeş ilişkisi başkadır ve ne olursa olsun erkek ve kız arasında daima bir mesafe oluyor. Kızımdan sonra oğlum oldu çok şükür sağlıklı olmasından öte herşey boş ama bir tane daha kızımın olacağını bilsem hiç durmam. 2-3 kızı olan anneler çok şanslıHerseyden önce insallah karnındaki bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olsun. Evet hepimiz istiyoruz arladaşim ama Rabbimin verdigine lutfen razi olalim. Bozulma canim. Candir emanettir o sana. Ve ikinci bebegin kizinla arkadaş gibi olurlar benim iki kizim var iyiki dogdular elhamdulullah. Inan bir kiz bir erkek olsalardi böyle arkadas gibi olamayacaklardi.
Ben ikinci kizima cok net hatirliyorum. 14. Gün hamile kaldim. Hamileligim kesinleşince doktor döllenmen 1 hafta geç olnuş demisti. Bebek haftasina oranla 1 hafta kücüktü. Yani canim sen bilirsin tamamen ama bendeki durumda bu.Merhaba hanimlar.. bende uzun zamandir girmiyordum siteye. Sevecenim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Deneyipte bekleyen tum arkadaslara gonlundekileri nasip eder insallah rabbim. Benimde gecen ay denemem olmustu hatirlarmisiniz bilmiyrm ama regli olmustun.cat 13.gundu owulaston testinde.. okullar acildi bende fitnesse ve yuzmeye kayit oldum spora basladim diye ara vermeyi planlamistim. Bu sefer adetin 10 gunu eşimle korunmasiz iliski oldu. Ben cok uzuldum ama olan oldu esimin uygulamadan haberi olmadigi icin tam cat gunu diye ne olacak zaten bebek istiyrz falan dedi. Iste bende spora gidiyorm falan dedm.tabi basladim yine testlere. Bugun 14.gunum 3 gundir test yapiyorum sabah 9 da yaptigim test ikisi ayni koyuluga yakindi. Yani bu ay yumurtlamam gec oluyor sanirim.oncedende 14. 15. Gunlerdi.bi gecen ay 13. 'de cat oldu Simdi kafamdaki sorular acaba icerdeki spermler yaşıyorlar mi halen . Bugun bi deneme yapsammi yoksa ölmüştür spermler deyip biraksammi.bu arada 4 5 aydir yumurrlama donemmde hic akinti olmuyor..
Kızlar merhaba
2 hafta önce 2 li test için kan vermişdim
Bugün sonucu öğrenmeye geldim
Kendi doktorum ameliyata girdiği için başka bir doktora gösterdim sonuçlarımı
Ultrasonada girdim
Sonlara doğru kıza benzio ama emin olamayız dedi
Kendi doktorum erkeğe benzio demişdi
Tam emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi
Zaten 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var
Kafa 150000000 off ya bekle şimdi 2 hafta daha
Merhaba hanimlar.. bende uzun zamandir girmiyordum siteye. Sevecenim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Deneyipte bekleyen tum arkadaslara gonlundekileri nasip eder insallah rabbim. Benimde gecen ay denemem olmustu hatirlarmisiniz bilmiyrm ama regli olmustun.cat 13.gundu owulaston testinde.. okullar acildi bende fitnesse ve yuzmeye kayit oldum spora basladim diye ara vermeyi planlamistim. Bu sefer adetin 10 gunu eşimle korunmasiz iliski oldu. Ben cok uzuldum ama olan oldu esimin uygulamadan haberi olmadigi icin tam cat gunu diye ne olacak zaten bebek istiyrz falan dedi. Iste bende spora gidiyorm falan dedm.tabi basladim yine testlere. Bugun 14.gunum 3 gundir test yapiyorum sabah 9 da yaptigim test ikisi ayni koyuluga yakindi. Yani bu ay yumurtlamam gec oluyor sanirim.oncedende 14. 15. Gunlerdi.bi gecen ay 13. 'de cat oldu Simdi kafamdaki sorular acaba icerdeki spermler yaşıyorlar mi halen . Bugun bi deneme yapsammi yoksa ölmüştür spermler deyip biraksammi.bu arada 4 5 aydir yumurrlama donemmde hic akinti olmuyor..
Canim bu doktorlar emin olmadan soylemeyi hobi edinmisler hic kafana takma sen doktorunu dinle bu nasil laf?emin dilim kiza benziyo kendi lafi celisiyor bir kere hic kafana takma aksam ustu git kendi dr na gorun sansin varsa
Akıntı islaklik olan durumda uzun yaşama ihtimalleri var kuru olan yerde en fazla 72,saat yaşar[/QUOTE belki yine 13gun catliycak bence istiyorsaniz bebis riske atma çat olduğu günü tekrar degerlendirMerhaba hanimlar.. bende uzun zamandir girmiyordum siteye. Sevecenim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Deneyipte bekleyen tum arkadaslara gonlundekileri nasip eder insallah rabbim. Benimde gecen ay denemem olmustu hatirlarmisiniz bilmiyrm ama regli olmustun.cat 13.gundu owulaston testinde.. okullar acildi bende fitnesse ve yuzmeye kayit oldum spora basladim diye ara vermeyi planlamistim. Bu sefer adetin 10 gunu eşimle korunmasiz iliski oldu. Ben cok uzuldum ama olan oldu esimin uygulamadan haberi olmadigi icin tam cat gunu diye ne olacak zaten bebek istiyrz falan dedi. Iste bende spora gidiyorm falan dedm.tabi basladim yine testlere. Bugun 14.gunum 3 gundir test yapiyorum sabah 9 da yaptigim test ikisi ayni koyuluga yakindi. Yani bu ay yumurtlamam gec oluyor sanirim.oncedende 14. 15. Gunlerdi.bi gecen ay 13. 'de cat oldu Simdi kafamdaki sorular acaba icerdeki spermler yaşıyorlar mi halen . Bugun bi deneme yapsammi yoksa ölmüştür spermler deyip biraksammi.bu arada 4 5 aydir yumurrlama donemmde hic akinti olmuyor..
Akıntı islaklik olan durumda uzun yaşama ihtimalleri var kuru olan yerde en fazla 72,saat yaşar[/QUOTE belki yine 13gun catliycak bence istiyorsaniz bebis riske atma çat olduğu günü tekrar degerlendir
kız o zaman benimde kız olna ihtimali var 24 korunmasız oldu bir de 29 unda çat oldu o gece ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?