Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canim duygularima tercuman oldun allah razi olsun insallah ben o de cok istiyorum.rabbim sana kizinin oglunun iyi gunlerini gostersin cok bozulmustum icime umut oldun allah razi olsun insallah sewincli haber alirim cok saol

Amiiinnn inşallah bize de nasip olur umarım.

Amin canim inşallah 3. De hem doktor takibi hem de evde test yaparak deneyeceğim. Zaten ben iki kizim iki de oğlum olsub istiyorum. Kızlar tamamdır sıra erkeklerde :) isteyen tüm arkadaslarla birlikte gonlumuzdeki olur inşallah.

Canim duygularima tercuman oldun allah razi olsun insallah ben o de cok istiyorum.rabbim sana kizinin oglunun iyi gunlerini gostersin cok bozulmustum icime umut oldun allah razi olsun insallah sewincli haber alirim cok saol
Herseyden önce insallah karnındaki bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olsun. Evet hepimiz istiyoruz arladaşim ama Rabbimin verdigine lutfen razi olalim. Bozulma canim. Candir emanettir o sana. Ve ikinci bebegin kizinla arkadaş gibi olurlar benim iki kizim var iyiki dogdular elhamdulullah. Inan bir kiz bir erkek olsalardi böyle arkadas gibi olamayacaklardi.

düşünmemeye çalışıyorum canım ama insanın elinde değil ama kendimi tutmadı diye telkin ediyorum çok üzülmemek için herhangi bir ağrım falan da olmadı en azından bu ay tecrübe oldu testler falan:)zaten test hafif açılınca ilişki oldu artık Rabbim bilir.inşallah dediğin gibi önce hamileyim haberini sonra oğlum olacak demeyi nasip eder Rabbim.sana da hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla al oğlunu kucağına.bana da Rabbim 3 kızdan sonra bir erkek evlât nasip eder inşallah

Tabi ewlat ne olursa olsun caninin en tatli yeri hepsinin iyi gunlerini gormek nasip olsun en onemlisi minigimde saglikli sihatli gelsin insallah
Rabbim cumle meleklere saglik versin

Ben de hep 2 kızımın olmasını istiyordum,kız kardeş ilişkisi başkadır ve ne olursa olsun erkek ve kız arasında daima bir mesafe oluyor. Kızımdan sonra oğlum oldu çok şükür sağlıklı olmasından öte herşey boş ama bir tane daha kızımın olacağını bilsem hiç durmam. 2-3 kızı olan anneler çok şanslı

Kızlar merhaba

2 hafta önce 2 li test için kan vermişdim
Bugün sonucu öğrenmeye geldim
Kendi doktorum ameliyata girdiği için başka bir doktora gösterdim sonuçlarımı

Ultrasonada girdim
Sonlara doğru kıza benzio ama emin olamayız dedi
Kendi doktorum erkeğe benzio demişdi
Tam emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi
Zaten 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var
Kafa 150000000 off ya bekle şimdi 2 hafta daha

Merhaba hanimlar.. bende uzun zamandir girmiyordum siteye. Sevecenim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Deneyipte bekleyen tum arkadaslara gonlundekileri nasip eder insallah rabbim. Benimde gecen ay denemem olmustu hatirlarmisiniz bilmiyrm ama regli olmustun.cat 13.gundu owulaston testinde.. okullar acildi bende fitnesse ve yuzmeye kayit oldum spora basladim diye ara vermeyi planlamistim. Bu sefer adetin 10 gunu eşimle korunmasiz iliski oldu. Ben cok uzuldum ama olan oldu esimin uygulamadan haberi olmadigi icin tam cat gunu diye ne olacak zaten bebek istiyrz falan dedi. Iste bende spora gidiyorm falan dedm.tabi basladim yine testlere. Bugun 14.gunum 3 gundir test yapiyorum sabah 9 da yaptigim test ikisi ayni koyuluga yakindi. Yani bu ay yumurtlamam gec oluyor sanirim.oncedende 14. 15. Gunlerdi.bi gecen ay 13. 'de cat oldu Simdi kafamdaki sorular acaba icerdeki spermler yaşıyorlar mi halen . Bugun bi deneme yapsammi yoksa ölmüştür spermler deyip biraksammi.bu arada 4 5 aydir yumurrlama donemmde hic akinti olmuyor..

Son düzenleme:
Ben ikinci kizima cok net hatirliyorum. 14. Gün hamile kaldim. Hamileligim kesinleşince doktor döllenmen 1 hafta geç olnuş demisti. Bebek haftasina oranla 1 hafta kücüktü. Yani canim sen bilirsin tamamen ama bendeki durumda bu.

Canim bu doktorlar emin olmadan soylemeyi hobi edinmisler hic kafana takma sen doktorunu dinle bu nasil laf?emin dilim kiza benziyo kendi lafi celisiyor bir kere hic kafana takma aksam ustu git kendi dr na gorun sansin varsa

Canim onceden bi sey olmasa iyiydi kaza ile riske atma
Sperm rahimde kesin 5 gun yasar canim ben kizimdan biyorum.ben su anda yap demiyorum ben olsam simdi 1 gundurup nir gun birliktelik yapar asker gonderirim cunki bi kaza olmus zaten meydani kizlara birakmam

Canim bu doktorlar emin olmadan soylemeyi hobi edinmisler hic kafana takma sen doktorunu dinle bu nasil laf?emin dilim kiza benziyo kendi lafi celisiyor bir kere hic kafana takma aksam ustu git kendi dr na gorun sansin varsa

Kafamı karıştırdı iyice sağolsun
Bu 16 gün geçmez şimdi :-(

Akıntı islaklik olan durumda uzun yaşama ihtimalleri var kuru olan yerde en fazla 72,saat yaşar[/QUOTE belki yine 13gun catliycak bence istiyorsaniz bebis riske atma çat olduğu günü tekrar degerlendir

Akıntı islaklik olan durumda uzun yaşama ihtimalleri var kuru olan yerde en fazla 72,saat yaşar[/QUOTE belki yine 13gun catliycak bence istiyorsaniz bebis riske atma çat olduğu günü tekrar degerlendir

kız o zaman benimde kız olna ihtimali var 24 korunmasız oldu bir de 29 unda çat oldu o gece ilişki oldu

Rahimde Sperm kaç gün yaşar?Sperm aslen bilinenin aksine yaşayan bir döllenme sürecidir. Yani sperm kadın rahmine girdikten sonra yaklaşık 48 saat boyunca canlılığını sürdürebilir ve bu süre zarfı içinde bir zaman diliminde döllenmeyi gerçekleştirebilir.

Kızlar bunu buldum biraz rahatladım:)

kız o zaman benimde kız olna ihtimali var 24 korunmasız oldu bir de 29 unda çat oldu o gece ilişki oldu

Catlama oldugunda kesin birliktelik olduysa insallah yetismissindir
Senin kac haftalik bebegin?
****Once risk olusturacak iliski yasamamanini siddetle tavsiye ederim kizlar****

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…