Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Catlama oldugunda kesin birliktelik olduysa insallah yetismissindir
Senin kac haftalik bebegin?
****Once risk olusturacak iliski yasamamanini siddetle tavsiye ederim kizlar****

ben şuan beklemedeyim olab oldu valla artık bakalım tuttu mu .yumurta çat oldu sandım öyle oldu ama olmamış meğer

Canim bnm kacak olan iliskim 10.gun bugun 14. Gunumdeyim test bugun pozitif oldu ama ustunden 4 gun gecti.. simdi bu 4 gun icinde sipermler olduyse yapmayayin diyorum 2 ay yuzmem var ben kasima ertelemistim bu isi. Ama ölmediyse de tedbir aldigimiz yumurtlama gunu erkek bebek olayi var yaa bu gun tekrar denesemmi diyorum

Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Neyse bizede kismette bu varmis demek duser.

Eklentiler

• Screenshot_20171002-145454.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 158
Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Canim madem deneyeceksin. Testin siliklesince dene. Erken davranma

Yumurtan catlamadan 3 gun bile durabilir hormonal bi durum insallah yrn hatta 16.gun siliklesir

Elinde testin varsa tekrarla. Siliklesmeye başlayınca yumurta catlamis oluyor. O zaman deneme yaparsın. Y ler daha hızlı olduğu için ilk onlar yetişir inşallah

Elinde testin varsa tekrarla. Siliklesmeye başlayınca yumurta catlamis oluyor. O zaman deneme yaparsın. Y ler daha hızlı olduğu için ilk onlar yetişir inşallah
Normalde ben bu ay denemeyecektim de cocuk. Iste kazara biseyler olunca madem oldu yumurta catlamadan once birdaha yapayimda ölmediyse kazadaki sipermlerin onune geceyim diye.cati beklersem gec kalirim diye korkuyorm.sonucta catlar catlamaz sipermlerle bulusmuyormu bu yumurta

Canım yanlış gormuyorsam t ç den koyu görünüyor su an pik yapmış açılırsa çatlamış olur iyi takip et ben olsam senin yerinde degerlendirirdim

Son düzenleme:
evet canım akıntı yumurtlama akıntısı gibiydi yumurtladım sanıp denedim ya hatta yazdım burda ama yumurta 29 çat oldu 28 inde pik oldu testte
Hatırlıyorum canım içine kurt düşürmekte istemiyorum ama şöyle birşey var normalde 72 saate kadar yaşar ben üniv cinsel sağlık dersi almıştım kitabı bilgiyi söylüyorum ancak nemli ılık uygun ortam varsa yaşıyorlar diye biliyorum.inşallah yeni spermlerin yetişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…