- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.901
Catlama oldugunda kesin birliktelik olduysa insallah yetismissindir
Senin kac haftalik bebegin?
****Once risk olusturacak iliski yasamamanini siddetle tavsiye ederim kizlar****
ben şuan beklemedeyim olab oldu valla artık bakalım tuttu mu .yumurta çat oldu sandım öyle oldu ama olmamış meğer
amin canım inşallah ama ben 4 gün kaldığını düşünmüyorum çat olunca hemen ilişki oldu inşallah taze spermleri yakalamıştır benim yumurta:))Allahim gonlune gore versin insallah
hapı bırakınca ilk ay gebelik oluşursa ikiz olma ihtimali yüksek oluşurmuş.bakarsın ikiz haberi veririm size :)Allahim gonlune gore versin insallah
hapı bırakınca ilk ay gebelik oluşursa ikiz olma ihtimali yüksek oluşurmuş.bakarsın ikiz haberi veririm size :)
Canim bnm kacak olan iliskim 10.gun bugun 14. Gunumdeyim test bugun pozitif oldu ama ustunden 4 gun gecti.. simdi bu 4 gun icinde sipermler olduyse yapmayayin diyorum 2 ay yuzmem var ben kasima ertelemistim bu isi. Ama ölmediyse de tedbir aldigimiz yumurtlama gunu erkek bebek olayi var yaa bu gun tekrar denesemmi diyorumBen ikinci kizima cok net hatirliyorum. 14. Gün hamile kaldim. Hamileligim kesinleşince doktor döllenmen 1 hafta geç olnuş demisti. Bebek haftasina oranla 1 hafta kücüktü. Yani canim sen bilirsin tamamen ama bendeki durumda bu.
Nazeninnazmiyesi seninde tam 4 gun mu var aradaamin canım inşallah ama ben 4 gün kaldığını düşünmüyorum çat olunca hemen ilişki oldu inşallah taze spermleri yakalamıştır benim yumurta:))
Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Neyse bizede kismette bu varmis demek duser.
Canim madem deneyeceksin. Testin siliklesince dene. Erken davranmaSabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
evet canım 24 inde oldu 29 yumurta çatladı 5 gün varNazeninnazmiyesi seninde tam 4 gun mu var arada
Elinde testin varsa tekrarla. Siliklesmeye başlayınca yumurta catlamis oluyor. O zaman deneme yaparsın. Y ler daha hızlı olduğu için ilk onlar yetişir inşallahSabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Normalde ben bu ay denemeyecektim de cocuk. Iste kazara biseyler olunca madem oldu yumurta catlamadan once birdaha yapayimda ölmediyse kazadaki sipermlerin onune geceyim diye.cati beklersem gec kalirim diye korkuyorm.sonucta catlar catlamaz sipermlerle bulusmuyormu bu yumurtaElinde testin varsa tekrarla. Siliklesmeye başlayınca yumurta catlamis oluyor. O zaman deneme yaparsın. Y ler daha hızlı olduğu için ilk onlar yetişir inşallah
Canım islakmiydin o donemdekız o zaman benimde kız olna ihtimali var 24 korunmasız oldu bir de 29 unda çat oldu o gece ilişki oldu
Canım islakmiydin o donemde
Canım islakmiydin o donemde
Canım yanlış gormuyorsam t ç den koyu görünüyor su an pik yapmış açılırsa çatlamış olur iyi takip et ben olsam senin yerinde degerlendirirdimSabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Hatırlıyorum canım içine kurt düşürmekte istemiyorum ama şöyle birşey var normalde 72 saate kadar yaşar ben üniv cinsel sağlık dersi almıştım kitabı bilgiyi söylüyorum ancak nemli ılık uygun ortam varsa yaşıyorlar diye biliyorum.inşallah yeni spermlerin yetişmiştirevet canım akıntı yumurtlama akıntısı gibiydi yumurtladım sanıp denedim ya hatta yazdım burda ama yumurta 29 çat oldu 28 inde pik oldu testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?