Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

ne yapalım canım takdir de ne varsa o olacak elimden geldiğince tedbir aldım bakalım tutacak mı.şuana kadarr ağrı falan olmadı normalde 8 ekim ama çattan sayarak 13 ekim bekleyip göreceğiz

Tamam doğru canım catladiktan sonra akıntı yogunlasip azaliyor
ama çat zamanı test pik yaptığı halde akıntı çok ama çok azdı 4 gün öncesi baya yoğundu bakalım hayırlısı artık ama içimden bir ses oğlum olacak diyor ne zaman hamile kalırsın bilmem ama:)

Aynen canım benim aklına takip sıkıntı yapma gerçekten kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz biseyler sebep oluyor sadece Duadan başka yapicak hiçbirşey yok rabbim ol desin yeterki inşallah olgusuna hamile kalmissindir rabbimin izniyle.

inşallah canım nasip ya herşey verecek olan Allah vermedikten sonra ne yapsak boş.komşum vardı 6 senedir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyormuş tüp bebek yapmışlar 2 tutmuş ama düşük yaptı
Çok üzüldüm hiç evladı yok Rabbim ona ve tüm hasret çekenlere nasip etsin bizlerin şükür ki evladı var.

Canim netten bakiyorum spermin en kalitelisi 72 saat yani 3 gun yasar diyor.. neyse icimizi ferah tutcaz artik yapacak bisey yok. Olursa da Takdir ilahi Allah tan

Canim netten bakiyorum spermin en kalitelisi 72 saat yani 3 gun yasar diyor.. neyse icimizi ferah tutcaz artik yapacak bisey yok. Olursa da Takdir ilahi Allah tan
aynen canım hakkımızda hayırlısı benim yumurta 5.gün çat oldu o güne kalmamıştır zaten Rabbim vermek isterse tek ilişki çat da olsa verir.şimdiden hakkında hayırlısı kuzum Allah gönlündeki versin

Amin ınş canım yogunluktan kastım çok gelmesi değil kıvamı koyulaşıyor senin bahsettigin akintinin çok geliyor olması sanirum sıvı şekilde bile aktığı olur ışte o yumurtlama ya yakın dönemde oluyor

Canim daha yumurtan catlamamis benim testim seninki gibiydi denedigimde kızıma hamileyim. Tekrar test yap siliklesmeye başlayinca dene bence.o spermler canlı kalmamıştır sen suan riske giriyorsun gibi geldi

5 gün yaşaması bana da çok zor geliyor rabbim yüzünü guldursun ins

Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Neyse bizede kismette bu varmis demek duser.
değerlendirme yapacağım diyorsun ya canım akşam test yap hafif de olsa açılma varsa değerlendir canım açılma olmadan yapma kuzum inşallah oğlun olur :)

5 gün yaşaması bana da çok zor geliyor rabbim yüzünü guldursun ins

Ben kizimda ovilasyondan 4 gun once birlikte olmustuk cuma gitmistim doktor bos gecirmetelim kizim calis dedi sozunu dinledim ptesi sabah gittim duruyordu yumurta 19.gun filandi 4. Gun gece ptesi gece catladi kizim oldu walla sperme hiiicc guvenmeyin cok canavar spermler var :)))

haklısın canım ama tıbben bile 72 saat diyor baksana olan oldu takdiri.ilahi birşeyler vesile olacak .birde hemen hamile kalacağız diye birşey yok belki bu ay tutmaz bir daha ki aya kalır:)

Yorum süper valla canavar spermler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…