- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.921
Tamam doğru canım catladiktan sonra akıntı yogunlasip azaliyorama yumurta çat olduğunda da akıntım yok denilecek kadar azdı
Hatırlıyorum canım içine kurt düşürmekte istemiyorum ama şöyle birşey var normalde 72 saate kadar yaşar ben üniv cinsel sağlık dersi almıştım kitabı bilgiyi söylüyorum ancak nemli ılık uygun ortam varsa yaşıyorlar diye biliyorum.inşallah yeni spermlerin yetişmiştir
ama çat zamanı test pik yaptığı halde akıntı çok ama çok azdı 4 gün öncesi baya yoğundu bakalım hayırlısı artık ama içimden bir ses oğlum olacak diyor ne zaman hamile kalırsın bilmem ama:)Tamam doğru canım catladiktan sonra akıntı yogunlasip azaliyor
Aynen canım benim aklına takip sıkıntı yapma gerçekten kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz biseyler sebep oluyor sadece Duadan başka yapicak hiçbirşey yok rabbim ol desin yeterki inşallah olgusuna hamile kalmissindir rabbimin izniyle.
Akinti olarak soruyorsan kuru hic birsey yoktu
Canim netten bakiyorum spermin en kalitelisi 72 saat yani 3 gun yasar diyor.. neyse icimizi ferah tutcaz artik yapacak bisey yok. Olursa da Takdir ilahi Allah tanama çat zamanı test pik yaptığı halde akıntı çok ama çok azdı 4 gün öncesi baya yoğundu bakalım hayırlısı artık ama içimden bir ses oğlum olacak diyor ne zaman hamile kalırsın bilmem ama:)
Koca iste gelince degerlendircem insallah sonra keske dememek icinCanım yanlış gormuyorsam t ç den koyu görünüyor su an pik yapmış açılırsa çatlamış olur iyi takip et ben olsam senin yerinde degerlendirirdim
aynen canım hakkımızda hayırlısı benim yumurta 5.gün çat oldu o güne kalmamıştır zaten Rabbim vermek isterse tek ilişki çat da olsa verir.şimdiden hakkında hayırlısı kuzum Allah gönlündeki versinCanim netten bakiyorum spermin en kalitelisi 72 saat yani 3 gun yasar diyor.. neyse icimizi ferah tutcaz artik yapacak bisey yok. Olursa da Takdir ilahi Allah tan
ama çat zamanı test pik yaptığı halde akıntı çok ama çok azdı 4 gün öncesi baya yoğundu bakalım hayırlısı artık ama içimden bir ses oğlum olacak diyor ne zaman hamile kalırsın bilmem ama:)
Amin ınş canım yogunluktan kastım çok gelmesi değil kıvamı koyulaşıyor senin bahsettigin akintinin çok geliyor olması sanirum sıvı şekilde bile aktığı olur ışte o yumurtlama ya yakın dönemde oluyorama çat zamanı test pik yaptığı halde akıntı çok ama çok azdı 4 gün öncesi baya yoğundu bakalım hayırlısı artık ama içimden bir ses oğlum olacak diyor ne zaman hamile kalırsın bilmem ama:)
Canim daha yumurtan catlamamis benim testim seninki gibiydi denedigimde kızıma hamileyim. Tekrar test yap siliklesmeye başlayinca dene bence.o spermler canlı kalmamıştır sen suan riske giriyorsun gibi geldiCanim netten bakiyorum spermin en kalitelisi 72 saat yani 3 gun yasar diyor.. neyse icimizi ferah tutcaz artik yapacak bisey yok. Olursa da Takdir ilahi Allah tan
5 gün yaşaması bana da çok zor geliyor rabbim yüzünü guldursun insaynen canım hakkımızda hayırlısı benim yumurta 5.gün çat oldu o güne kalmamıştır zaten Rabbim vermek isterse tek ilişki çat da olsa verir.şimdiden hakkında hayırlısı kuzum Allah gönlündeki versin
Açıldı mi testinKoca iste gelince degerlendircem insallah sonra keske dememek icin
bakalım hayırlısı canım benim ağırıyor böyle boşluk varmış gibi sanırım fıtık olacağım hamilelikte de ne çekilir ama ya5 gün yaşaması bana da çok zor geliyor rabbim yüzünü guldursun ins
değerlendirme yapacağım diyorsun ya canım akşam test yap hafif de olsa açılma varsa değerlendir canım açılma olmadan yapma kuzum inşallah oğlun olur :)Sabah 9 30 daki durum bu bnmmi yumurta aksama 10 a kadar catlamadan durur mu ki cat tan sonra iliski olsada 4 gun onceki y ler ölmüş önceki x ler yerini almis olur heralde.
Neyse bizede kismette bu varmis demek duser.
5 gün yaşaması bana da çok zor geliyor rabbim yüzünü guldursun ins
haklısın canım ama tıbben bile 72 saat diyor baksana olan oldu takdiri.ilahi birşeyler vesile olacak .birde hemen hamile kalacağız diye birşey yok belki bu ay tutmaz bir daha ki aya kalır:)Ben kizimda ovilasyondan 4 gun once birlikte olmustuk cuma gitmistim doktor bos gecirmetelim kizim calis dedi sozunu dinledim ptesi sabah gittim duruyordu yumurta 19.gun filandi 4. Gun gece ptesi gece catladi kizim oldu walla sperme hiiicc guvenmeyin cok canavar spermler var :)))
Yorum süper valla canavar spermlerBen kizimda ovilasyondan 4 gun once birlikte olmustuk cuma gitmistim doktor bos gecirmetelim kizim calis dedi sozunu dinledim ptesi sabah gittim duruyordu yumurta 19.gun filandi 4. Gun gece ptesi gece catladi kizim oldu walla sperme hiiicc guvenmeyin cok canavar spermler var :)))
haklısın canım ama tıbben bile 72 saat diyor baksana olan oldu takdiri.ilahi birşeyler vesile olacak .birde hemen hamile kalacağız diye birşey yok belki bu ay tutmaz bir daha ki aya kalır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?