Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@SEVECENIM den haber varmi Black5angel meraktayim Rabbim yardimcisi olsun.
Cnm doktor 1 hafta daha bekleticekmiş şimdi hastanede yatıyor doktorun gözetimi altında. Bir sıkıntı olmazsa şimdilik doğuma girmiyor. Bebiş çok küçükmüş o yüzden bekletiyorlarmış.

Cnm doktor 1 hafta daha bekleticekmiş şimdi hastanede yatıyor doktorun gözetimi altında. Bir sıkıntı olmazsa şimdilik doğuma girmiyor. Bebiş çok küçükmüş o yüzden bekletiyorlarmış.
Rabbim yardımcısı olsun en azından gözetim altında sağ salim kucağına alır ınş rabbimin izniyle

değerlendirme yapacağım diyorsun ya canım akşam test yap hafif de olsa açılma varsa değerlendir canım açılma olmadan yapma kuzum inşallah oğlun olur :)
Amin insallah canim..oncelikle saglikli olsun sonrasinda da olmayinin tadina varmayi nasip etsin insallah Allahim.

Sen acilmasini bekle bu boyle kalabilir eger baslarsanda gun asiri birlikte ol
Bende oyle dusunuyorum cunku gecen ay da boyle olmistu burda da paylasmistim ertesi gunu bekledim bayaa siliklesmisti gebelik olmadi.eltimde bununla hamile kaldi.koyulugu gordugu gece olmis.simdi oglunu bekliyor.

Canim daha yumurtan catlamamis benim testim seninki gibiydi denedigimde kızıma hamileyim. Tekrar test yap siliklesmeye başlayinca dene bence.o spermler canlı kalmamıştır sen suan riske giriyorsun gibi geldi
Canim senin kismette o varmis. Bnm kismetimde de belki kiz var ama tedbirimizi alalim takdir Allahtan diye ugrasiyoruz. En azindan yumurtlamadan 4 gun once olduda o yuzden kiz oldu o gece yapsaydin belki erkek olur demem.hakkimizda hayirlisi rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah. Sadece kendime gedil herkese bol bol dua ediyorum.

Bende oyle dusunuyorum cunku gecen ay da boyle olmistu burda da paylasmistim ertesi gunu bekledim bayaa siliklesmisti gebelik olmadi.eltimde bununla hamile kaldi.koyulugu gordugu gece olmis.simdi oglunu bekliyor.

Benim yumurtam gec catliyor bacim 3 gun pik de kaldigi oldu riske atmasin diye dedim darisi da sanaa

Sende olmasan haber alamayacağız canım inşallah sağlıkla alır kucağına yavrusunu.Senden de Allah razı olsun habersiz kalmıyoruz en azından

Canim

Koca yetisir insallah diyordum simdi test dahada koyulasti
pik olmuş canım benimde böyleydi sabah öğle saat 11 civarı hafif silinmişti yine c daha koyuydu t ye göre değerlendirdim.yani ne olursa olsun verecek olan Allah kuzum dediğin gibi silik de olsa koz vercek ise yaradan kız olur.sen kalbinin sesini dinle

Ağrı akıntı varmı tam pik suan sabaha açılır ınş sabah degelendirursub
Cannim bnm bi kac aydir akintim hic olmuyor.onceden olurdu o yumirta aki gibi olan akinti ama olmuyor neden bilmiyorum. Bende bi ara prolaktin yukseldi.ilac kullandim suan hersey yolunda ama zamani var sanirim.suanki cabalamam hemen olacagi icin deilde kazare olmasin diye kizima kazare kaldim.

Cin takvimine baktım her iki kizimda da tutuyor ama inanasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…