Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cin takvimine bakan var mi kizlar suan aktif olanlar.. ben anlam vermesemde cogu tuttugu icin takiliyordu kafam. Ama 2 aydir kiz gostermesine ragmen rabbime dua ediyorum takvime bakiyorum ama takmiyorm..

Benkm kizim tutuyor bu bebek de erkek diyor. Cin tak dollenmeye gore bakilacak.bugun kk da gezerk3n bi sey bjldum eskiler yapmis
Hamile kaldigin yas +hamile kaldigin ay = X
X-9 = tek sayi erkek
Cift sayi kiz

Komsuma yaptik iki kizi tuttlu benim minnak kizim da tutuyo
Ben ornek vereyim
35 yas+7. Ay=42
42-9=33 tek

Senin bebek erkek mi canim

Git icin rahatlar canim..ya da 2 hafta daha bekle hersey net olsun..

Bende oyle diyorum gene yuregim hoplamasin her seyi yaptim elimden gelen rabbimin takdiri neyse kucagima.onu alicam her sekilde benim bebegim

Darisi cumle istiyenlere olsun umidini kesenlere cift versin allahim

Benim esim hic arastirip durma bnm genlerim babama cekmis (5 kizdan sonra 2 si sag 4 u olu erkek dogum yapmis kaynanam) buda kiz olacak diyor. Bnde sinir oluyorum ne alaka bnm anamda sirali dogurmus belki bn ona cekmisimdir diyorum

Sende olmasan haber alamayacağız canım inşallah sağlıkla alır kucağına yavrusunu.Senden de Allah razı olsun habersiz kalmıyoruz en azından
O pek giremiyor malum hastane ortamı ben de haber aldıkça size yazıyorum. Rabbim hepimizden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…