Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Enterasan ikikizimda tuttu. Ekim ayi icin yaptim cift sayı cikiyor. Sizdede tutuyormu arkadaslar

Enterasan ikikizimda tuttu. Ekim ayi icin yaptim cift sayı cikiyor. Sizdede tutuyormu arkadaslar
Canim ilk kizim tuttu ama ikinci kizima tam emin degilim simdikide yil olarak 27 yasindayim ama ay olarak doldurmadim yil olarak bakinca erkek cikiyo buda %50 oldugu icin pek guvenmemek lazim hakkimizda hayirlisi artik

Canim ilk kizim tuttu ama ikinci kizima tam emin degilim simdikide yil olarak 27 yasindayim ama ay olarak doldurmadim yil olarak bakinca erkek cikiyo buda %50 oldugu icin pek guvenmemek lazim hakkimizda hayirlisi artik
Haklisin canim. Bu tür hesaplara inanmakta imani zedeler Allah korusun. Hersey Rabbimden. Biz kadinlar mrk işte duramiyoruz dedigin gibi hakkimizda hayirlisi

Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah senden de önce hamile sonra da oğlan haberini aliriz

Sen neler yapiyosun canim. Adet oldunmu yeme icmeler nasil gidiyor
Çok şükür canım çok bişey yapmıyorum gibi su muz veya armut bide kayısı süt ürünü kullanmıyorum kahvaltı çok zor geliyor zeytin domates salatalık turp yiyorum sadece :) ınş bu ay rast gider rabbimin izniyle hepimiz beraber hamis kalırız.ayın 10unda adet olucam büyük ihtimal ekim sonuna kalıyor yumurtlama

Hayirli geceler kizlar ben takvim işine hic inanmiyorum zaten yuzde 50 50 tutanda oyle tutuyir o zamand a tuttu oluyo oyuzden bos is bu takvimler bence yum cat ve dua gerisi bos.
SEVECENIM cnm saglicakla oglunu alirsin kucagina insAllah dualarimdasin cnm.
Bende ayni adet olmayi dört gozle bekliyom hemde tirsiyom 4.cocuk ne bilim kizlar duanizda unutmayin beni insAlah bu sefer muhdrli haberi ilk dr den sonrada burda yazmak nasip olur .
@nazeninnazmiyesu cnm hayirli mutlu haberlerini bekliyorum insalah ogluma hamis kalmissindr cok bekletmeden gelsun artik ogluslar

Yumurtlaman 3 gun once tavsiyemdir. Birde bol bol süt ve ürünlerini tüketin

Teşekkür ederim peki yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki mi olacak öcelerinde olacak mı bir yerde sık ilişkinin kız bebek getirdiğini okumuştum
Ben kizima yimurtadan 3-4 gün önce tek iliskiyle hamile kaldim eminim canim. Mümkün oldugunca yumutlama gununden kac sık iliskiyle arkadasim ogluna hamile. Adetin 28 gün ve uzunsa adetten sonraki 10. Gun ve 12. Gunu degerlendirebilirsin kul olarak isteriz Rabbimin nasibini yaşariz canim. Ama beslenme cok etkiliyor sut icersin bol bol ayranda. tavuk yersin bol bol insallah gönlune gore olsun

Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştı

Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştı
Canim bnde 30 gunde bir oluyordm yani 16.gun cat oluyordu 14. Gun korunmasiz tek iliski..ve kizim dunyaya geldi..iyi ki de gelmis.. 27 28 gunde bir oluyorsan adetin 12.gununden sonra iliskiyi birak oncesi farketmez 2 3 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…