- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.981
Benkm kizim tutuyor bu bebek de erkek diyor. Cin tak dollenmeye gore bakilacak.bugun kk da gezerk3n bi sey bjldum eskiler yapmis
Hamile kaldigin yas +hamile kaldigin ay = X
X-9 = tek sayi erkek
Cift sayi kiz
Komsuma yaptik iki kizi tuttlu benim minnak kizim da tutuyo
@Prensesininbircikannesi canim bunu denermisin mrk ettim.
Enterasan ikikizimda tuttu. Ekim ayi icin yaptim cift sayı cikiyor. Sizdede tutuyormu arkadaslarBenkm kizim tutuyor bu bebek de erkek diyor. Cin tak dollenmeye gore bakilacak.bugun kk da gezerk3n bi sey bjldum eskiler yapmis
Hamile kaldigin yas +hamile kaldigin ay = X
X-9 = tek sayi erkek
Cift sayi kiz
Komsuma yaptik iki kizi tuttlu benim minnak kizim da tutuyo
Ben ornek vereyim
35 yas+7. Ay=42
42-9=33 tek
Canim ilk kizim tuttu ama ikinci kizima tam emin degilim simdikide yil olarak 27 yasindayim ama ay olarak doldurmadim yil olarak bakinca erkek cikiyo buda %50 oldugu icin pek guvenmemek lazim hakkimizda hayirlisi artikEnterasan ikikizimda tuttu. Ekim ayi icin yaptim cift sayı cikiyor. Sizdede tutuyormu arkadaslar
Sen neler yapiyosun canim. Adet oldunmu yeme icmeler nasil gidiyorBenim 1 kızda tuttu diğerinde tutmadi
Haklisin canim. Bu tür hesaplara inanmakta imani zedeler Allah korusun. Hersey Rabbimden. Biz kadinlar mrk işte duramiyoruz dedigin gibi hakkimizda hayirlisiCanim ilk kizim tuttu ama ikinci kizima tam emin degilim simdikide yil olarak 27 yasindayim ama ay olarak doldurmadim yil olarak bakinca erkek cikiyo buda %50 oldugu icin pek guvenmemek lazim hakkimizda hayirlisi artik
Tekrar yaptım şimdi yanlış hesap yapmışım tuttu iki kızda ekim ayı için yaptım erkek ciktiSen neler yapiyosun canim. Adet oldunmu yeme icmeler nasil gidiyor
Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah senden de önce hamile sonra da oğlan haberini alirizCanim senin kismette o varmis. Bnm kismetimde de belki kiz var ama tedbirimizi alalim takdir Allahtan diye ugrasiyoruz. En azindan yumurtlamadan 4 gun once olduda o yuzden kiz oldu o gece yapsaydin belki erkek olur demem.hakkimizda hayirlisi rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah. Sadece kendime gedil herkese bol bol dua ediyorum.
Çok şükür canım çok bişey yapmıyorum gibi su muz veya armut bide kayısı süt ürünü kullanmıyorum kahvaltı çok zor geliyor zeytin domates salatalık turp yiyorum sadece :) ınş bu ay rast gider rabbimin izniyle hepimiz beraber hamis kalırız.ayın 10unda adet olucam büyük ihtimal ekim sonuna kalıyor yumurtlamaSen neler yapiyosun canim. Adet oldunmu yeme icmeler nasil gidiyor
Benim erkek gösteriyor ama kızım olacakCin takvimine bakan var mi kizlar suan aktif olanlar.. ben anlam vermesemde cogu tuttugu icin takiliyordu kafam. Ama 2 aydir kiz gostermesine ragmen rabbime dua ediyorum takvime bakiyorum ama takmiyorm..
Canim ay olarak doldurdugun yaşlami yaptin. Dogum gunune kadar bir önceki yasla yani. Gicik oldum ya tutuyor herkesteBenim erkek gösteriyor ama kızım olacak
Yumurtlaman 3 gun once tavsiyemdir. Birde bol bol süt ve ürünlerini tüketinHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyoruz yumurtlamadan kaç gün öce ilişki olmalı sık ilişki mi tek ilişki mi olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim peki yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki mi olacak öcelerinde olacak mı bir yerde sık ilişkinin kız bebek getirdiğini okumuştumYumurtlaman 3 gun once tavsiyemdir. Birde bol bol süt ve ürünlerini tüketin
Adet döngün duzenlimi kac gunde oluyorTeşekkür ederim peki yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki mi olacak öcelerinde olacak mı bir yerde sık ilişkinin kız bebek getirdiğini okumuştum
Ben kizima yimurtadan 3-4 gün önce tek iliskiyle hamile kaldim eminim canim. Mümkün oldugunca yumutlama gununden kac sık iliskiyle arkadasim ogluna hamile. Adetin 28 gün ve uzunsa adetten sonraki 10. Gun ve 12. Gunu degerlendirebilirsin kul olarak isteriz Rabbimin nasibini yaşariz canim. Ama beslenme cok etkiliyor sut icersin bol bol ayranda. tavuk yersin bol bol insallah gönlune gore olsunTeşekkür ederim peki yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki mi olacak öcelerinde olacak mı bir yerde sık ilişkinin kız bebek getirdiğini okumuştum
Genelde 27 -28 günde birAdet döngün duzenlimi kac gunde oluyor
Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştıBen kizima yimurtadan 3-4 gün önce tek iliskiyle hamile kaldim eminim canim. Mümkün oldugunca yumutlama gununden kac sık iliskiyle arkadasim ogluna hamile. Adetin 28 gün ve uzunsa adetten sonraki 10. Gun ve 12. Gunu degerlendirebilirsin kul olarak isteriz Rabbimin nasibini yaşariz canim. Ama beslenme cok etkiliyor sut icersin bol bol ayranda. tavuk yersin bol bol insallah gönlune gore olsun
Canim bnde 30 gunde bir oluyordm yani 16.gun cat oluyordu 14. Gun korunmasiz tek iliski..ve kizim dunyaya geldi..iyi ki de gelmis.. 27 28 gunde bir oluyorsan adetin 12.gununden sonra iliskiyi birak oncesi farketmez 2 3 5Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?