- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.001
Canim azmiş senin döngü günün. Adetinin 7. Gününden baslayarak gün aşirı degerlendir derim 11. Günde dahil.Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştı
Canim bnde 30 gunde bir oluyordm yani 16.gun cat oluyordu 14. Gun korunmasiz tek iliski kaza yani..ve kizim dunyaya geldi..iyi ki de gelmis.. 27 28 gunde bir oluyorsan adetin 11.gununden sonra iliskiyi birak oncesi farketmez 2 3 5 tabi bu bnm nacizane fkrm.
Amin inşallah ilginize çok teşekkür ederim deneyeceğim önerileriniziCanim azmiş senin döngü günün. Adetinin 7. Gününden baslayarak gün aşirı degerlendir derim 11. Günde dahil.
3 günden sonra spermlerin ölme ihtimali var o yuzden son degerlendirmen 11. Gun olsun insallah. Olur insallah. Diger arkadaslarda eminim msjini görüp yorum yapacaklardir. Rabbim gönlüne gore versin
Size birsey daha sorayım bu ovülasyon testi ile ilgili bir bilginiz var mı ben bir kaç ay yaptım yumurtlamadan 3 4 gün önce çizgi belirmeye başlıyor o zamanlar ilişkiden kaçınılmalı mı yoksa 3 4 gün olduğu için girilmeli midir yanılma payı testte var mıdırCanim bnde 30 gunde bir oluyordm yani 16.gun cat oluyordu 14. Gun korunmasiz tek iliski..ve kizim dunyaya geldi..iyi ki de gelmis.. 27 28 gunde bir oluyorsan adetin 12.gununden sonra iliskiyi birak oncesi farketmez 2 3 5
Merhaba bu testi adetinizin kaçıncı günü yapmaya başladınız şuan kaçıncı gününüzKizlar saat 10 40 da yaptim boyleydi.aksam 8 de pik olmistu muhtemelen sabah 8 e catlar.
Testteki t cizgisi cye göre bariz koyu olunca 1 gün icinde cat oluyor. Ama iki cizgi belirginlestiginde yaklasik 3-4 gün sonra oluyor. Sen gününü bilirsin adetinin 13 veya 14. Günleri olmasinda öncesinde deneme yapabilirsin insallah. Benim gecen ay testim önce t silikti sonraki gunlerde eşit koyulukta oldu buda yaklasik 2-3 gün sürdu sonraki testte t cizgisi inanilmaz koyu cikti. Ama nasip olmadi. Insallah bu aya. ⚘Size birsey daha sorayım bu ovülasyon testi ile ilgili bir bilginiz var mı ben bir kaç ay yaptım yumurtlamadan 3 4 gün önce çizgi belirmeye başlıyor o zamanlar ilişkiden kaçınılmalı mı yoksa 3 4 gün olduğu için girilmeli midir yanılma payı testte var mıdır
İnşallah canım Allahım inşallah nasip eder bu ay hepimizşn gönlünce olur inşallahTestteki t cizgisi cye göre bariz koyu olunca 1 gün icinde cat oluyor. Ama iki cizgi belirginlestiginde yaklasik 3-4 gün sonra oluyor. Sen gününü bilirsin adetinin 13 veya 14. Günleri olmasinda öncesinde deneme yapabilirsin insallah. Benim gecen ay testim önce t silikti sonraki gunlerde eşit koyulukta oldu buda yaklasik 2-3 gün sürdu sonraki testte t cizgisi inanilmaz koyu cikti. Ama nasip olmadi. Insallah bu aya. ⚘
YHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyoruz yumurtlamadan kaç gün öce ilişki olmalı sık ilişki mi tek ilişki mi olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim peki yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki mi olacak öcelerinde olacak mı bir yerde sık ilişkinin kız bebek getirdiğini okumuştum
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyoruz yumurtlamadan kaç gün öce ilişki olmalı sık ilişki mi tek ilişki mi olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim
Yazdıklarınız hiç hoş değil burda bunu yazan sadece ben değilim kimsenin yarasına tuz basmak gibi bir niyetim yok saçmalamayın oralarıda okudum merak etmeyin buraya yazmamın sebebi sadece erkek sayfası olduğu için kalanların nasıl kaldığı ona göre de kızın nasıl olduğunu anlamak siz nasıl erkek istiyorsanız bende kız istiyorum bunun kadar doğal birşey yok sonuçta sizinki eğer bir yaraysa benimkide yara biraz empati kurabilirdiniz fesat düşüneceğinize İnsanlırın içlerini bilmeden eleştirmeniz çok acı insan karşısındakini kendi gibi görürmüş malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah içinizdeki kötülüklerden arınınBurda insanlar bir oğlum olsun diye neler çekiyorlar, sende gelmişsin: bir oğlum var birde kız istiyorum. Ya Allah aşkına, başka topiklerde var, kız çocuğuna nasıl hamile kalınır diye, git oralara yaz. Gıcıklıkmı yapıyorsun sen bize, oğlanı bulmuş kız istermiş bak sennnn
Okudun demi burdaki yazılanları, sırf insanların yarasına tuz basmak için yazıyorsundur
Canim hamilelikten hormonlar değişiyor. Daha alıngan oluyoruz. Semra arkadaşımız kötü bişey dememiş, şahsen ben hiç senin gibi düşünmedim. Burada kızı olan çok olduğu için hangi zamanda hamile kaldık öğrenmek istemiş. Insanogluyuz kimde ne yoksa onu ister bu çok Normal. Bende arada kız bebek topigine girip okuyorum erkek bebeğe ne yaptınız diye.Burda insanlar bir oğlum olsun diye neler çekiyorlar, sende gelmişsin: bir oğlum var birde kız istiyorum. Ya Allah aşkına, başka topiklerde var, kız çocuğuna nasıl hamile kalınır diye, git oralara yaz. Gıcıklıkmı yapıyorsun sen bize, oğlanı bulmuş kız istermiş bak sennnn
Okudun demi burdaki yazılanları, sırf insanların yarasına tuz basmak için yazıyorsundur
Yazdıklarınız hiç hoş değil burda bunu yazan sadece ben değilim kimsenin yarasına tuz basmak gibi bir niyetim yok saçmalamayın oralarıda okudum merak etmeyin buraya yazmamın sebebi sadece erkek sayfası olduğu için kalanların nasıl kaldığı ona göre de kızın nasıl olduğunu anlamak siz nasıl erkek istiyorsanız bende kız istiyorum bunun kadar doğal birşey yok sonuçta sizinki eğer bir yaraysa benimkide yara biraz empati kurabilirdiniz fesat düşüneceğinize İnsanlırın içlerini bilmeden eleştirmeniz çok acı insan karşısındakini kendi gibi görürmüş malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah içinizdeki kötülüklerden arının
Canim hamilelikten hormonlar değişiyor. Daha alıngan oluyoruz. Semra arkadaşımız kötü bişey dememiş, şahsen ben hiç senin gibi düşünmedim. Burada kızı olan çok olduğu için hangi zamanda hamile kaldık öğrenmek istemiş. Insanogluyuz kimde ne yoksa onu ister bu çok Normal. Bende arada kız bebek topigine girip okuyorum erkek bebeğe ne yaptınız diye.
Bide ben Gicik lik yapmak isteyenleri çok gördüm. Buraya gelip saçma sapan konuşup gittiler.onlari ayırt etmek lazim
Canim bu sayfaya kiz isteyenlerde gelebilir senin bu ara ya psikolojini bozmuslar yada hamilelikten hormanlar gerilmis daha kotu yorum yaparak gelenler oldu bu topige S Semra2312 kotu bisey soylemedi bizler erkek icin ne deniyorsak oda kiz icin tam tersini denemek icin gelmiş aynap vede ismini hatirlayamadim bir cok arkadasimiz gibi bosuna tartismayin rabbim inşallah hepimize gonlumuzdekini nasip etsinCanım bu kadar insanların derdi kendine yetmişken, gelip bu sayfaya bunu yazmadı hoş değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?