Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin inşallah çok teşşekür ederim canım aderim genelde 27 28 günde bir oluyor eltim sık ilişkiyle kızına hamile kaldı kafam o yüzden çok karıştı
Canim azmiş senin döngü günün. Adetinin 7. Gününden baslayarak gün aşirı degerlendir derim 11. Günde dahil.
3 günden sonra spermlerin ölme ihtimali var o yuzden son degerlendirmen 11. Gun olsun insallah. Olur insallah. Diger arkadaslarda eminim msjini görüp yorum yapacaklardir. Rabbim gönlüne gore versin

Amin inşallah ilginize çok teşekkür ederim deneyeceğim önerilerinizi

Canim bnde 30 gunde bir oluyordm yani 16.gun cat oluyordu 14. Gun korunmasiz tek iliski..ve kizim dunyaya geldi..iyi ki de gelmis.. 27 28 gunde bir oluyorsan adetin 12.gununden sonra iliskiyi birak oncesi farketmez 2 3 5
Size birsey daha sorayım bu ovülasyon testi ile ilgili bir bilginiz var mı ben bir kaç ay yaptım yumurtlamadan 3 4 gün önce çizgi belirmeye başlıyor o zamanlar ilişkiden kaçınılmalı mı yoksa 3 4 gün olduğu için girilmeli midir yanılma payı testte var mıdır

Kizlar saat 10 40 da yaptim boyleydi.aksam 8 de pik olmistu muhtemelen sabah 8 e catlar.

Eklentiler

• Screenshot_20171003-004746.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 145
Testteki t cizgisi cye göre bariz koyu olunca 1 gün icinde cat oluyor. Ama iki cizgi belirginlestiginde yaklasik 3-4 gün sonra oluyor. Sen gününü bilirsin adetinin 13 veya 14. Günleri olmasinda öncesinde deneme yapabilirsin insallah. Benim gecen ay testim önce t silikti sonraki gunlerde eşit koyulukta oldu buda yaklasik 2-3 gün sürdu sonraki testte t cizgisi inanilmaz koyu cikti. Ama nasip olmadi. Insallah bu aya. ⚘

İnşallah canım Allahım inşallah nasip eder bu ay hepimizşn gönlünce olur inşallah

Y
Yumurtlamadan 3 gun 4 gin once yap ve birak birdaha yapma gonlunce olsun

Burda insanlar bir oğlum olsun diye neler çekiyorlar, sende gelmişsin: bir oğlum var birde kız istiyorum. Ya Allah aşkına, başka topiklerde var, kız çocuğuna nasıl hamile kalınır diye, git oralara yaz. Gıcıklıkmı yapıyorsun sen bize, oğlanı bulmuş kız istermiş bak sennnn

Okudun demi burdaki yazılanları, sırf insanların yarasına tuz basmak için yazıyorsundur

Yazdıklarınız hiç hoş değil burda bunu yazan sadece ben değilim kimsenin yarasına tuz basmak gibi bir niyetim yok saçmalamayın oralarıda okudum merak etmeyin buraya yazmamın sebebi sadece erkek sayfası olduğu için kalanların nasıl kaldığı ona göre de kızın nasıl olduğunu anlamak siz nasıl erkek istiyorsanız bende kız istiyorum bunun kadar doğal birşey yok sonuçta sizinki eğer bir yaraysa benimkide yara biraz empati kurabilirdiniz fesat düşüneceğinize İnsanlırın içlerini bilmeden eleştirmeniz çok acı insan karşısındakini kendi gibi görürmüş malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah içinizdeki kötülüklerden arının

Canim hamilelikten hormonlar değişiyor. Daha alıngan oluyoruz. Semra arkadaşımız kötü bişey dememiş, şahsen ben hiç senin gibi düşünmedim. Burada kızı olan çok olduğu için hangi zamanda hamile kaldık öğrenmek istemiş. Insanogluyuz kimde ne yoksa onu ister bu çok Normal. Bende arada kız bebek topigine girip okuyorum erkek bebeğe ne yaptınız diye.
Bide ben Gicik lik yapmak isteyenleri çok gördüm. Buraya gelip saçma sapan konuşup gittiler.onlari ayırt etmek lazim

Tabi canım kesinlikle seninkide yaradır

Eminim kızın olmadığı için toplum içinde sana onu hissettiriyorlardır, anlıyorum seni
Sağdan soldan lafda sokuyorlardır kesinlikle
Bu toplumda yaşıyoruz hepimiz, oğlun olursa tamamsın, kızın olursa eksiksin
Hikaye anlatma bana şimdi
Kaç yerde gördüm, 3 oğlum var nasıl kıza hamile kalınır diyenleri, gelde sinir olma, bulmuşlar aranıyorlar birde
Asıl senin gibileri yaptığı ayıp
Forumlara bak bakalım, erkek istiyorumla kız istiyorum denen sayfaların arasında ne kadar fark var. Erkek bebek isteyenler daha fazla demi

Neden oluyor bunlar, çünkü kadının düşmanı yine kadın, erkek bebek sahibi olmuş annelerde bi ego patlaması var her zaman

Sana hiç dedilermi, amaaaa olsun 3. cü kız olur belki, böyle bi aşağılayıcı gözle baktılarmı
Bakmazlar, neden, sen erken anasısın

Benim 2 oğlum olsaydı, 3. cüyü yapmazdım

Uzun zamandır gözüme takılıyordu, senin gibilerinin yazdıkları, ama artık yeter ya, valla az ötede oynayın lütfen

Sen derdini erkek analarıyla paylaş, onlar iyi anlar seni

Canım bu kadar insanların derdi kendine yetmişken, gelip bu sayfaya bunu yazmadı hoş değil bence

Canım bu kadar insanların derdi kendine yetmişken, gelip bu sayfaya bunu yazmadı hoş değil bence
Canim bu sayfaya kiz isteyenlerde gelebilir senin bu ara ya psikolojini bozmuslar yada hamilelikten hormanlar gerilmis daha kotu yorum yaparak gelenler oldu bu topige S Semra2312 kotu bisey soylemedi bizler erkek icin ne deniyorsak oda kiz icin tam tersini denemek icin gelmiş aynap vede ismini hatirlayamadim bir cok arkadasimiz gibi bosuna tartismayin rabbim inşallah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin

Bugün adetimin 15. Günü ve solda 15 sağda 14 iki yumurtam varmiş 2 güne çatlar dedi Dr. Test daha yeni yeni belirginleşmeye başladı ve elimde 4 testim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…