- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.021
Erkek annelerine laf yok sözüne asla katılmıyorum,benim çevremde kızı olmayıp da kayınvalidesi tarafından “şanssız,bereketsiz,oh sana ahım tuttu hep oğlan doğuruyorsun” şeklinde taciz edilenler var. Birde kızımız olsun topiğinde yazılanları okuyun,erkek annelerine de neler söyleniyor. Eltimin bir tane oğlu var başka çocuk kesinlikle yasak onlara,geçen bayram köydeyken hadsizin biri “aman oğlunu iyi yetiştir malum kızın yok yaşlanınca huzur evine gönderir seni”. Bunun gibi çok örnek gördüm. Çevre faktörü de çok önemli,bide insanın çok istediği birşey olunca sadece ona odaklanır. Kadının düşmanı yine kadın diyorsunuz,evet doğru ama farkında olmadan düşmanlığın alasını siz de yapıyorsunuz. “2 oğlum olsaydı tekrar doğurmazdım” lafı çok yanlış,ne yani sizin için erkek daha üstün olduğu için kızınızın olmasını gerek bile duymazdınız öyle mi? Erkek analarına kendinizce kızıyorsunuz ama demek ki oğlunuz olsaydı siz de erkek doğurmayı marifet sanan o kadınlar gibi olacaktınız. Yazınızı okuyunca kanım dondu,kız annelerini bu denli aşağılayan bir tavra gerek yoktu,madem çok ezildiniz oğlunuz yok diye ozaman tam tersi kız anneliğinin ne kadar güzel ve özel bir duygu olduğunu vurgulamanız lazımdı. Burda 3-4 kızı olan insanlar var,benim bir kızım bir oğlum var,ben inanılmaz içerledim bu yazdığınızı çünkü şükür ben de kız annesiyim ve beni burda tanıyanlar 2.çocuğumun da nasıl kız olmasını istediğimi bilirler. Kız annesi olmak bir lütuftur ve sizin gereksiz yere kızdığınız o arkadaşımız da bunu bildiği için yana yakıla kız istiyor. Sizin dediğiniz gibi kız doğurmak bu kadar önemsiz olsaydı bunca kişi kız evlat diye tutuşmazdı.Tabi canım kesinlikle seninkide yaradır
Eminim kızın olmadığı için toplum içinde sana onu hissettiriyorlardır, anlıyorum seni
Sağdan soldan lafda sokuyorlardır kesinlikle
Bu toplumda yaşıyoruz hepimiz, oğlun olursa tamamsın, kızın olursa eksiksin
Hikaye anlatma bana şimdi
Kaç yerde gördüm, 3 oğlum var nasıl kıza hamile kalınır diyenleri, gelde sinir olma, bulmuşlar aranıyorlar birde
Asıl senin gibileri yaptığı ayıp
Forumlara bak bakalım, erkek istiyorumla kız istiyorum denen sayfaların arasında ne kadar fark var. Erkek bebek isteyenler daha fazla demi
Neden oluyor bunlar, çünkü kadının düşmanı yine kadın, erkek bebek sahibi olmuş annelerde bi ego patlaması var her zaman
Sana hiç dedilermi, amaaaa olsun 3. cü kız olur belki, böyle bi aşağılayıcı gözle baktılarmı
Bakmazlar, neden, sen erken anasısın
Benim 2 oğlum olsaydı, 3. cüyü yapmazdım
Uzun zamandır gözüme takılıyordu, senin gibilerinin yazdıkları, ama artık yeter ya, valla az ötede oynayın lütfen
Sen derdini erkek analarıyla paylaş, onlar iyi anlar seni
Arkadaşım Allah oğlunu bağışlasın,en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir de kız evlat nasip etsin. Ben daha ilk evladımda kız diye tutuşurdum böyle minicik bıcır bıcır bir can yoldaşım olmasını çok istemiştim,şükür oldu. Kızıma sık ve yüzeysel ilişki ile hamile kaldım. En yakın arkadaşımın 2 oğlu vardı o da eşiyle kız olsun diye çok dualar etti malum insanız her iki meyvede cazip geliyor. Dediğim şekilde hamile kaldı ve şimdi kızına hamile. Darısı sana ve tüm isteyenlere,başta hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi boş.Yazdıklarınız hiç hoş değil burda bunu yazan sadece ben değilim kimsenin yarasına tuz basmak gibi bir niyetim yok saçmalamayın oralarıda okudum merak etmeyin buraya yazmamın sebebi sadece erkek sayfası olduğu için kalanların nasıl kaldığı ona göre de kızın nasıl olduğunu anlamak siz nasıl erkek istiyorsanız bende kız istiyorum bunun kadar doğal birşey yok sonuçta sizinki eğer bir yaraysa benimkide yara biraz empati kurabilirdiniz fesat düşüneceğinize İnsanlırın içlerini bilmeden eleştirmeniz çok acı insan karşısındakini kendi gibi görürmüş malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah içinizdeki kötülüklerden arının
Erkek annelerine laf yok sözüne asla katılmıyorum,benim çevremde kızı olmayıp da kayınvalidesi tarafından “şanssız,bereketsiz,oh sana ahım tuttu hep oğlan doğuruyorsun” şeklinde taciz edilenler var. Birde kızımız olsun topiğinde yazılanları okuyun,erkek annelerine de neler söyleniyor. Eltimin bir tane oğlu var başka çocuk kesinlikle yasak onlara,geçen bayram köydeyken hadsizin biri “aman oğlunu iyi yetiştir malum kızın yok yaşlanınca huzur evine gönderir seni”. Bunun gibi çok örnek gördüm. Çevre faktörü de çok önemli,bide insanın çok istediği birşey olunca sadece ona odaklanır. Kadının düşmanı yine kadın diyorsunuz,evet doğru ama farkında olmadan düşmanlığın alasını siz de yapıyorsunuz. “2 oğlum olsaydı tekrar doğurmazdım” lafı çok yanlış,ne yani sizin için erkek daha üstün olduğu için kızınızın olmasını gerek bile duymazdınız öyle mi? Erkek analarına kendinizce kızıyorsunuz ama demek ki oğlunuz olsaydı siz de erkek doğurmayı marifet sanan o kadınlar gibi olacaktınız. Yazınızı okuyunca kanım dondu,kız annelerini bu denli aşağılayan bir tavra gerek yoktu,madem çok ezildiniz oğlunuz yok diye ozaman tam tersi kız anneliğinin ne kadar güzel ve özel bir duygu olduğunu vurgulamanız lazımdı. Burda 3-4 kızı olan insanlar var,benim bir kızım bir oğlum var,ben inanılmaz içerledim bu yazdığınızı çünkü şükür ben de kız annesiyim ve beni burda tanıyanlar 2.çocuğumun da nasıl kız olmasını istediğimi bilirler. Kız annesi olmak bir lütuftur ve sizin gereksiz yere kızdığınız o arkadaşımız da bunu bildiği için yana yakıla kız istiyor. Sizin dediğiniz gibi kız doğurmak bu kadar önemsiz olsaydı bunca kişi kız evlat diye tutuşmazdı.
Böyle düşünme cnm arkadaş kötü bir şey dememiş. Şahsen benim de 1 ya da iki oğlum olsa nasıl kızım olur diye araştırırdım ve ilk soracağım yer burası olurdu çünkü hepimizin kızı var iyiki de varlar. Burada hepimiz birbirimize yardımcı olmalıyız. Sen sıkma canını Allah büyük bu dünyada nasip olmazsa öbür dünyada nasip olur inşallah. İnançlı insanlarız elhamdülillah. Böyle düşünmene üzüldüm. Bozma moralini bebeğini de düşün cnm.Tabi canım kesinlikle seninkide yaradır
Eminim kızın olmadığı için toplum içinde sana onu hissettiriyorlardır, anlıyorum seni
Sağdan soldan lafda sokuyorlardır kesinlikle
Bu toplumda yaşıyoruz hepimiz, oğlun olursa tamamsın, kızın olursa eksiksin
Hikaye anlatma bana şimdi
Kaç yerde gördüm, 3 oğlum var nasıl kıza hamile kalınır diyenleri, gelde sinir olma, bulmuşlar aranıyorlar birde
Asıl senin gibileri yaptığı ayıp
Forumlara bak bakalım, erkek istiyorumla kız istiyorum denen sayfaların arasında ne kadar fark var. Erkek bebek isteyenler daha fazla demi
Neden oluyor bunlar, çünkü kadının düşmanı yine kadın, erkek bebek sahibi olmuş annelerde bi ego patlaması var her zaman
Sana hiç dedilermi, amaaaa olsun 3. cü kız olur belki, böyle bi aşağılayıcı gözle baktılarmı
Bakmazlar, neden, sen erken anasısın
Benim 2 oğlum olsaydı, 3. cüyü yapmazdım
Uzun zamandır gözüme takılıyordu, senin gibilerinin yazdıkları, ama artık yeter ya, valla az ötede oynayın lütfen
Sen derdini erkek analarıyla paylaş, onlar iyi anlar seni
Benim çevremde ise çok var 2-3 oğlu olup da kız peşine düşenler. 1-2 kızı olup da erkek yapmayan da çok. Erkeği yetiştirmek zordur ve birçok aile yine erkek olma ihtimaline karşı istemesine rağmen vazgeçebiliyor. Benim rahat olma gibi bir lüksüm yok çünkü vermesini bilen Rabbim almasını da bilir. Şükür bunun bilincindeyim.Valla ben hiç erkek analarına laf söylendiğini duymadım
Çevremde dolu, iki oğlu olup üçüncüyü yapmayan
Yazdıklarının hepsini fazlasıyla sana iade ediyorum
Haaa doğruya oğlun varmış senin
Rahatlığın bundan
Benim çevremde ise çok var 2-3 oğlu olup da kız peşine düşenler. 1-2 kızı olup da erkek yapmayan da çok. Erkeği yetiştirmek zordur ve birçok aile yine erkek olma ihtimaline karşı istemesine rağmen vazgeçebiliyor. Benim rahat olma gibi bir lüksüm yok çünkü vermesini bilen Rabbim almasını da bilir. Şükür bunun bilincindeyim.Valla ben hiç erkek analarına laf söylendiğini duymadım
Rahatlığın bundan
Yapma arkadaşım böyle herkesi kaçırmayalım birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Kızlarımız baş tacı öyle düşünme. Oğlum olmuş olmamış farketmez sen de öyle düşün.Valla ben hiç erkek analarına laf söylendiğini duymadım
Rahatlığın bundan
Yahu kız evlat candır,Allah bile kız evladını rahmet diye tanımlıyor. Peygamber Efendimizin bile soyu kızından gitmişken bizim kız evladını hor görmemiz mümkün mü? Ben böyle şeyler okudukça cidden üzülüyorum,erkek istemek tabi ki yanlış değil ama kız evladını daha çok yüceltmeliyiz özellikle cahil çevreye inat gözlerinin içine baka baka kızlarımızı ezdirmemeliyiz.Yapma arkadaşım böyle herkesi kaçırmayalım birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Kızlarımız baş tacı öyle düşünme. Oğlum olmuş olmamış farketmez sen de öyle düşün.
Canım çatlamış görünüyor yumurta akşama geç kalmış olabilirsin keşke esin işe gitmeden yapıp degerlendirseydiniz hakkında hayırlısı olsun ınş.Kizlar benimde en son durum bu .bu geceye kalsam gec kalabilirmişim.sanirim yeni catliuor sag kasigimdada sol kasigimdada hafif hafif agrilar var.bu gecede denemeliyimmiki ?
Canım erkek bebek için mi uğraşıyorsun biraz riskli durumdasın her iki yumurtalikranda yumurta atilicak testlerin yanıltıcı olabilirBugün adetimin 15. Günü ve solda 15 sağda 14 iki yumurtam varmiş 2 güne çatlar dedi Dr. Test daha yeni yeni belirginleşmeye başladı ve elimde 4 testim var
Hayirli geceler kizlar ben takvim işine hic inanmiyorum zaten yuzde 50 50 tutanda oyle tutuyir o zamand a tuttu oluyo oyuzden bos is bu takvimler bence yum cat ve dua gerisi bos.
@SEVECENIM cnm saglicakla oglunu alirsin kucagina insAllah dualarimdasin cnm.
Bende ayni adet olmayi dört gozle bekliyom hemde tirsiyom 4.cocuk ne bilim kizlar duanizda unutmayin beni insAlah bu sefer muhdrli haberi ilk dr den sonrada burda yazmak nasip olur .
N naznaz16 cnm hayirli mutlu haberlerini bekliyorum insalah ogluma hamis kalmissindr cok bekletmeden gelsun artik ogluslar
Canım erkek bebek için mi uğraşıyorsun biraz riskli durumdasın her iki yumurtalikranda yumurta atilicak testlerin yanıltıcı olabilir
Kızlarımı Allah güç ve izin verdiği müddetçe ezdirmem çok şükür onlar benim baş tacım canım. İyi ki varlar. Biz de erkek istiyoruz ama hayrı şerri Rabbim bilir vardır bunda da bir hayır derim şükrederim. Iyi ki varlar kızlarımız veren ve sevdiren Rabbime şükürler olsun.Yahu kız evlat candır,Allah bile kız evladını rahmet diye tanımlıyor. Peygamber Efendimizin bile soyu kızından gitmişken bizim kız evladını hor görmemiz mümkün mü? Ben böyle şeyler okudukça cidden üzülüyorum,erkek istemek tabi ki yanlış değil ama kız evladını daha çok yüceltmeliyiz özellikle cahil çevreye inat gözlerinin içine baka baka kızlarımızı ezdirmemeliyiz.
Canim 13 +2de erkek dedi %75 hatta resim atayim sizlere 1 hafta sonra tekrar gidicem .içinde bi umut var hala daha bakalim.aynap canım cinsiyeti öğrendinmi çok istiyordun kızın olmasını inşallah kız demiştir doktor :)
Çok şükür canım benim daha çok varsen nasılsın canım var mı gelişme ne zaman deneyeceksin
Cnm Rabbim hayırlı evlat eylesin. Umudunu kaybetme vardır Rabbimin bir bildiği. Sen ovülasyondan önce deneme yapmıştın dimi.Canim 13 +2de erkek dedi %75 hatta resim atayim sizlere 1 hafta sonra tekrar gidicem .içinde bi umut var hala daha bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?