Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben de onu merak ettim hatta ben de yazacaktım sen yazmışsın aynap nerelerdesin
Yazdim kızlar 13+2 de %75 erkek dedi resmi ekliyirum.pipi görüyorum sanki dedi.bu haftada ikisinde de oluyo dedim bence erkek ama senin icin hadi %75 diyim dedi. Çıkıntı paralel mi dikmi böyle şeyler var dedim.dik gibi işte dedi. Sonra gordum 13de çok yanılma olmus sedat peker 'in son çocuğuna bile erkek demişler 13de kiz cikmis. Hatta dedim testis goruyomusunuz hayir daha dedi

Eklentiler

• Screenshot_20171003-153443.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 150
Canim 13 +2de erkek dedi %75 hatta resim atayim sizlere 1 hafta sonra tekrar gidicem .içinde bi umut var hala daha bakalim.
Hayırlısı olsun ınş.Canım ayakların olduğu yönde birşey göremedim popo kisminda bişey var o pipisi mi oluyorki. Bacak yönünde olması gerekmiyor mu

Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benim komşuma da o haftalarda yüzde 90 erkek dedi ve 16. haftada kız olduğunu öğrendi. Hayırlısı olsun cnm.

Bir de düşük tehlikesi atlattım hastanede yattım. Sağlıkla doğsun eli ayağı duzgun. Erkeğe hiç alıştırmamışım kendimi. Etraf bide ayy yandın iki erkek falan klasik şeyler. Sağlıkla doğsun yavrularımız. Kiz istedim insan illa istiyo ama yavrum sonuçta. Böyle kızlar nasip. Kismetimde kiz yokmuş. Çok da istememek lazım sanirim.zaten hep hayirlisiyla sağlıkla dedim böylesi hayirliymis. Yum. Takibi yap tim pt 6.5du .diyetede dikkat ettim. Bin şükür bakalım haftaya cuma gidicem.arada gel emin olalım bakalım dedi dr gitmedim. Gitmicem de insan çok kaptiriyo. Karnimda iyice sivri oldu zaten. Kesin erkek bencede yine de dr desin. Yazarım sizlere. Sizlerle sohbet guzel

Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benim komşuma da o haftalarda yüzde 90 erkek dedi ve 16. haftada kız olduğunu öğrendi. Hayırlısı olsun cnm.
Amin canim netten baktim kk de yükleyim aynı gibi bu kizmis mesela

Eklentiler

• Screenshot_20171003-154344.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 150
  • Screenshot_20171003-154347.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 143
Bazen klitoris büyük oluyor ışte sabırla duayla bekliycen canım rabbim nasip etsin ınş.
Artık kiz hevesim kalmadı çok istedim hırpaladım kendimi. Sağlıkla doğsun alıştım iki paşa.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin bin sukur. Hep dedim yumurta takibi yaparken de Rabbim diledigine diledigini verur benim nasibim erkek evlatmis. Dusuk tehlikesi olunca aklim cikti. Allah im sizlerin gonulletine gore versin kimseyi aratmasin evladiyla sinamasin.

Çok şükür canım benim daha çok var ekimin 10u adet olucam yumurtlama ekim sonuna kalıyor beklemeside çok zor hayilisi bakalım ınş.o gunleride görürüz.

valla her türlü beklemek zor canım ya benimde takvime göre 8 ekim ama yumurta çat olduktan sonra 13 ekim duruyor adet bende bekliyorum :)her türlü bekleyeceğiz yani

istemek bizden vermek Allah tan canım.Allah ne veriyorsa vardır bir bildiği.bak benim de 3 kızım var hamdolsun iyi ki de olmuş Hepsi dünya tatlısı.bunun da yapacağım ama illa erkek olsun diye değil olmasını çok.istiyorum o ayrı ama biz kimsesiz eşimle hasım akraba yok aile olarak kalabalık olalım diye istiyoruz .tabi 3 çiçeğe bir böcek lazım:) ben çok istekliyim oğlum olsun diye ama eşim Allah bilir hayırlısını dee hep:)

Canim bende de suan dusuk tehlikesi var kizlar okula basladi mecbur okula goturuyorum gunde iki tane progestan kullaniyorum ara ara yatiyorum ama ayakta da durmak zorundayim sen neler yapiyosun dusmemesi icin risk ne zaman gecer diyo doktorun benim doktorlar bi alem her biri bisey soyluyo sorunu dinlemiyolar bile

Bu erkekler hep boyle cok istiyolar ama Allah bilir hayirlisi ne testi mesti hersey allahtan bizlere moral olsun cocuk yapalim onlara bol bol diye

Bu erkekler hep boyle cok istiyolar ama Allah bilir hayirlisi ne testi mesti hersey allahtan bizlere moral olsun cocuk yapalim onlara bol bol diye

Bilmem öyle de olsa hiç çaktırmıyor :)valla bolu falan bilemem 3 tane verdim 4 düde yağacağız Allah nasip ederse daha ne olsun.inşallah Allah hepimize sağlıklı erkek evlatlar nasip eder.senin de az kalmış öğrenmeye bakalım Allah gönlündeki ni nasip etsin canım.bana da bu ay hamile kaldığımı öğrenmeyi nasip etsin bakalım:)

Inşallah canim benim ki erkek kiz fark etmez sen dogur diyo kendi hic ilgilenmedigi icin kolay saniyo çocuk bakmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…