Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çatlamış görünüyor yumurta akşama geç kalmış olabilirsin keşke esin işe gitmeden yapıp degerlendirseydiniz hakkında hayırlısı olsun ınş.
Canim en son deil bi oncesindeki yani 10 40 daki testten 1.5 saat sonra deneme olmustu..sabaha da birakacaktim ama malum bnm 4 gun onceki korunmasiz iliski oldugu icin catlamadan yapmam daha garantiydi. En azindan psikolojik olarak kesske gece yapsaydim dememk icin.

Eklentiler

• Screenshot_20171003-142206.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 144
Aynap sen ovalasyonn testini nasil degerlendirmistin hem bize hemde kiz bebek icin yardim bekleyenlere aciklarsan .yani cattan ne kadar once sonlandirdin

Anlayışın için teşşekür ederim arkadaşımm amin inşallah.

Amin inşallah canım hepimizinkini tavsiyen için teşekkür ederim ederim

Amin evet gerçekten bir art niyetle yazmadım yazmamda arkadaş yanlış anladı Allahım onun ve hepimiin gönlüne göre versin inşallah

Çok güzel açıklamışsın arkadaşım teşekkür ederim amin inşallah.

Arkadaşım suan yazını okurken gözlerim doldu benim gerçekten kötü bir niyetim yoktu sadece fikir sahibi olmak istedim yazarken kimsenin yarasına tuz basmak değil di amacım erkek annesiyim diyede hiçbir zaman egom olmadı olmazda insanların eksikleriyle ilgili bu zamana kadar hiç laf söylemedim hele bu konuda asla söylemem ima etmem arkadaş aslında beni anlardı biraz yerime kendisini koysaydı insanız sonuçta herseyin olmayanından isteriz tabi takdir Allahtan inşallah hepimizin gönlünden geçen olur çok teşekkür ederim paylaşımın için

Böyle bir zihniyeti asla asla kabul etmiyorum. Erkek kiz evlat evlattir. Candir emanettir bir kadinin oglu oldu diye üstün görülmesi yada kizi oldu diye aşagilanmasi ne demektir ya. Rabbim böyle insanlara merhamet etsin. Benim Resulumun bircok kızı varken ve kiz evladini rahmet bereket olarak görmesi aslinda ne kadar şansli oldugunuzun göstergesidir. Böyle aptalca bir düsünceyi şiddetle kiniyorum. Evladin cinsiyetiyle övünenler kadar zavalli kimse olamaz o sana emanettir. Rabbinin emaneti SENİN DEĞIL... Canim sen gerilmişsin biraz şoyle salak şeyler konusan yada konusma ihtimali olan insanlardan uzak dur.

Arkadaşım allah inşallah gönlüne göre verir ne diyeyim sana ben karnımdayken 5 aylık kızımı kaybettim sende bunun ne demek olduğunu anlayamazsın o yüzdendir bu kadar kız istemem sağdan soldan araştırmam ben senin yarana tuz basmak istemedim ama sen kızlar için yazdıklarınla çok fazla bastın

C citos59nev canım bunlar çok yanlış düşünceler Canım kendine gel .Biz topiğin başından beridir kız erkek anneleri ile birlikte bir yolda yürüdük .Sen Yen'i olabilirsin ama biz iki yıldır bu topikteyiz ve bu tür arkadaşlarımızı böyle kırmadık .Bak hamilesin arkadaşı boşuna kırma .Onunda bu topikte başımızın üstünde yeri var .Tabiki yardımcı oluruz belkide o bize yardımcı olur .
Lütfen kendine gel .Ne olur toplumdan etkilenip böyle düşünme ve kırıcı olma .Benim bu arkadaş gibi çok tanıdığım var . bana imrenen insanlar dahi var.

Takip yaparken hangi aşamada denemen oldu canim. Yumurtlama günumü

Allah yardimcin olsun canim. Hersey yolunda gitsin insallah. Kizlar ne yapiyor kim bakiyor

Allah yardimcin olsun canim. Hersey yolunda gitsin insallah. Kizlar ne yapiyor kim bakiyor

Canım teşekkür ederim amin inşallah ilgin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim samimiyetinize güvenerekten birsey sormak istiyorum adetten hemen sonra sık ilişki mi olacak peki

Zamanlama iyi canım gerisi rabbim e kalmış artık

Zamanlama iyi canım gerisi rabbim e kalmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…