- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.061
Canim en son deil bi oncesindeki yani 10 40 daki testten 1.5 saat sonra deneme olmustu..sabaha da birakacaktim ama malum bnm 4 gun onceki korunmasiz iliski oldugu icin catlamadan yapmam daha garantiydi. En azindan psikolojik olarak kesske gece yapsaydim dememk icin.Canım çatlamış görünüyor yumurta akşama geç kalmış olabilirsin keşke esin işe gitmeden yapıp degerlendirseydiniz hakkında hayırlısı olsun ınş.
Aynap sen ovalasyonn testini nasil degerlendirmistin hem bize hemde kiz bebek icin yardim bekleyenlere aciklarsan .yani cattan ne kadar once sonlandirdinArtık kiz hevesim kalmadı çok istedim hırpaladım kendimi. Sağlıkla doğsun alıştım iki paşa.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin bin sukur. Hep dedim yumurta takibi yaparken de Rabbim diledigine diledigini verur benim nasibim erkek evlatmis. Dusuk tehlikesi olunca aklim cikti. Allah im sizlerin gonulletine gore versin kimseyi aratmasin evladiyla sinamasin.
Anlayışın için teşşekür ederim arkadaşımm amin inşallah.Canim bu sayfaya kiz isteyenlerde gelebilir senin bu ara ya psikolojini bozmuslar yada hamilelikten hormanlar gerilmis daha kotu yorum yaparak gelenler oldu bu topige S Semra2312 kotu bisey soylemedi bizler erkek icin ne deniyorsak oda kiz icin tam tersini denemek icin gelmiş aynap vede ismini hatirlayamadim bir cok arkadasimiz gibi bosuna tartismayin rabbim inşallah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin
Amin inşallah canım hepimizinkini tavsiyen için teşekkür ederim ederimArkadaşım Allah oğlunu bağışlasın,en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir de kız evlat nasip etsin. Ben daha ilk evladımda kız diye tutuşurdum böyle minicik bıcır bıcır bir can yoldaşım olmasını çok istemiştim,şükür oldu. Kızıma sık ve yüzeysel ilişki ile hamile kaldım. En yakın arkadaşımın 2 oğlu vardı o da eşiyle kız olsun diye çok dualar etti malum insanız her iki meyvede cazip geliyor. Dediğim şekilde hamile kaldı ve şimdi kızına hamile. Darısı sana ve tüm isteyenlere,başta hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi boş.
Amin evet gerçekten bir art niyetle yazmadım yazmamda arkadaş yanlış anladı Allahım onun ve hepimiin gönlüne göre versin inşallahRabbim herikisininde eksikliğini vermesin.burda birbirimizi kirmamiza gerek yok insanoğlu olmayandan istiyor biz nasıl bir erkek annesi görünce bir yöntem denedin mi diye soruyorsak kızı olmayan da bize aynı soruyu yoneltebilir semra arkadaşımızın mesajında bir art niyet hava atma edası şahsen sezmedim rabbim herkese gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin.bizbirimize dua edelim cünkü makbul dualardan biride müminin,müminegıyabında yaptığı dualardir
Çok güzel açıklamışsın arkadaşım teşekkür ederim amin inşallah.Rabbim herikisininde eksikliğini vermesin.burda birbirimizi kirmamiza gerek yok insanoğlu olmayandan istiyor biz nasıl bir erkek annesi görünce bir yöntem denedin mi diye soruyorsak kızı olmayan da bize aynı soruyu yoneltebilir semra arkadaşımızın mesajında bir art niyet hava atma edası şahsen sezmedim rabbim herkese gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin.bizbirimize dua edelim cünkü makbul dualardan biride müminin,müminegıyabında yaptığı dualardir
Arkadaşım suan yazını okurken gözlerim doldu benim gerçekten kötü bir niyetim yoktu sadece fikir sahibi olmak istedim yazarken kimsenin yarasına tuz basmak değil di amacım erkek annesiyim diyede hiçbir zaman egom olmadı olmazda insanların eksikleriyle ilgili bu zamana kadar hiç laf söylemedim hele bu konuda asla söylemem ima etmem arkadaş aslında beni anlardı biraz yerime kendisini koysaydı insanız sonuçta herseyin olmayanından isteriz tabi takdir Allahtan inşallah hepimizin gönlünden geçen olur çok teşekkür ederim paylaşımın içinErkek annelerine laf yok sözüne asla katılmıyorum,benim çevremde kızı olmayıp da kayınvalidesi tarafından “şanssız,bereketsiz,oh sana ahım tuttu hep oğlan doğuruyorsun” şeklinde taciz edilenler var. Birde kızımız olsun topiğinde yazılanları okuyun,erkek annelerine de neler söyleniyor. Eltimin bir tane oğlu var başka çocuk kesinlikle yasak onlara,geçen bayram köydeyken hadsizin biri “aman oğlunu iyi yetiştir malum kızın yok yaşlanınca huzur evine gönderir seni”. Bunun gibi çok örnek gördüm. Çevre faktörü de çok önemli,bide insanın çok istediği birşey olunca sadece ona odaklanır. Kadının düşmanı yine kadın diyorsunuz,evet doğru ama farkında olmadan düşmanlığın alasını siz de yapıyorsunuz. “2 oğlum olsaydı tekrar doğurmazdım” lafı çok yanlış,ne yani sizin için erkek daha üstün olduğu için kızınızın olmasını gerek bile duymazdınız öyle mi? Erkek analarına kendinizce kızıyorsunuz ama demek ki oğlunuz olsaydı siz de erkek doğurmayı marifet sanan o kadınlar gibi olacaktınız. Yazınızı okuyunca kanım dondu,kız annelerini bu denli aşağılayan bir tavra gerek yoktu,madem çok ezildiniz oğlunuz yok diye ozaman tam tersi kız anneliğinin ne kadar güzel ve özel bir duygu olduğunu vurgulamanız lazımdı. Burda 3-4 kızı olan insanlar var,benim bir kızım bir oğlum var,ben inanılmaz içerledim bu yazdığınızı çünkü şükür ben de kız annesiyim ve beni burda tanıyanlar 2.çocuğumun da nasıl kız olmasını istediğimi bilirler. Kız annesi olmak bir lütuftur ve sizin gereksiz yere kızdığınız o arkadaşımız da bunu bildiği için yana yakıla kız istiyor. Sizin dediğiniz gibi kız doğurmak bu kadar önemsiz olsaydı bunca kişi kız evlat diye tutuşmazdı.
Böyle bir zihniyeti asla asla kabul etmiyorum. Erkek kiz evlat evlattir. Candir emanettir bir kadinin oglu oldu diye üstün görülmesi yada kizi oldu diye aşagilanmasi ne demektir ya. Rabbim böyle insanlara merhamet etsin. Benim Resulumun bircok kızı varken ve kiz evladini rahmet bereket olarak görmesi aslinda ne kadar şansli oldugunuzun göstergesidir. Böyle aptalca bir düsünceyi şiddetle kiniyorum. Evladin cinsiyetiyle övünenler kadar zavalli kimse olamaz o sana emanettir. Rabbinin emaneti SENİN DEĞIL... Canim sen gerilmişsin biraz şoyle salak şeyler konusan yada konusma ihtimali olan insanlardan uzak dur.Tabi canım kesinlikle seninkide yaradır
Eminim kızın olmadığı için toplum içinde sana onu hissettiriyorlardır, anlıyorum seni
Sağdan soldan lafda sokuyorlardır kesinlikle
Bu toplumda yaşıyoruz hepimiz, oğlun olursa tamamsın, kızın olursa eksiksin
Hikaye anlatma bana şimdi
Kaç yerde gördüm, 3 oğlum var nasıl kıza hamile kalınır diyenleri, gelde sinir olma, bulmuşlar aranıyorlar birde
Asıl senin gibileri yaptığı ayıp
Forumlara bak bakalım, erkek istiyorumla kız istiyorum denen sayfaların arasında ne kadar fark var. Erkek bebek isteyenler daha fazla demi
Neden oluyor bunlar, çünkü kadının düşmanı yine kadın, erkek bebek sahibi olmuş annelerde bi ego patlaması var her zaman
Sana hiç dedilermi, amaaaa olsun 3. cü kız olur belki, böyle bi aşağılayıcı gözle baktılarmı
Bakmazlar, neden, sen erken anasısın
Benim 2 oğlum olsaydı, 3. cüyü yapmazdım
Uzun zamandır gözüme takılıyordu, senin gibilerinin yazdıkları, ama artık yeter ya, valla az ötede oynayın lütfen
Sen derdini erkek analarıyla paylaş, onlar iyi anlar seni
Böyle bir zihniyeti asla asla kabul etmiyorum. Erkek kiz evlat evlattir. Candir emanettir bir kadinin oglu oldu diye üstün görülmesi yada kizi oldu diye aşagilanmasi ne demektir ya. Rabbim böyle insanlara merhamet etsin. Benim Resulumun bircok kızı varken ve kiz evladini rahmet bereket olarak görmesi aslinda ne kadar şansli oldugunuzun göstergesidir. Böyle aptalca bir düsünceyi şiddetle kiniyorum. Evladin cinsiyetiyle övünenler kadar zavalli kimse olamaz o sana emanettir. Rabbinin emaneti SENİN DEĞIL... Canim sen gerilmişsin biraz şoyle salak şeyler konusan yada konusma ihtimali olan insanlardan uzak dur.[/Q
Bu Ne ya şok oldum ben
Arkadaşım allah inşallah gönlüne göre verir ne diyeyim sana ben karnımdayken 5 aylık kızımı kaybettim sende bunun ne demek olduğunu anlayamazsın o yüzdendir bu kadar kız istemem sağdan soldan araştırmam ben senin yarana tuz basmak istemedim ama sen kızlar için yazdıklarınla çok fazla bastınTabi canım kesinlikle seninkide yaradır
Eminim kızın olmadığı için toplum içinde sana onu hissettiriyorlardır, anlıyorum seni
Sağdan soldan lafda sokuyorlardır kesinlikle
Bu toplumda yaşıyoruz hepimiz, oğlun olursa tamamsın, kızın olursa eksiksin
Hikaye anlatma bana şimdi
Kaç yerde gördüm, 3 oğlum var nasıl kıza hamile kalınır diyenleri, gelde sinir olma, bulmuşlar aranıyorlar birde
Asıl senin gibileri yaptığı ayıp
Forumlara bak bakalım, erkek istiyorumla kız istiyorum denen sayfaların arasında ne kadar fark var. Erkek bebek isteyenler daha fazla demi
Neden oluyor bunlar, çünkü kadının düşmanı yine kadın, erkek bebek sahibi olmuş annelerde bi ego patlaması var her zaman
Sana hiç dedilermi, amaaaa olsun 3. cü kız olur belki, böyle bi aşağılayıcı gözle baktılarmı
Bakmazlar, neden, sen erken anasısın
Benim 2 oğlum olsaydı, 3. cüyü yapmazdım
Uzun zamandır gözüme takılıyordu, senin gibilerinin yazdıkları, ama artık yeter ya, valla az ötede oynayın lütfen
Sen derdini erkek analarıyla paylaş, onlar iyi anlar seni
Takip yaparken hangi aşamada denemen oldu canim. Yumurtlama günumüArtık kiz hevesim kalmadı çok istedim hırpaladım kendimi. Sağlıkla doğsun alıştım iki paşa.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin bin sukur. Hep dedim yumurta takibi yaparken de Rabbim diledigine diledigini verur benim nasibim erkek evlatmis. Dusuk tehlikesi olunca aklim cikti. Allah im sizlerin gonulletine gore versin kimseyi aratmasin evladiyla sinamasin.
Allah yardimcin olsun canim. Hersey yolunda gitsin insallah. Kizlar ne yapiyor kim bakiyorSlm kızlar
Yazdıklarınızı okudum hepinize çok ama çok tşk ederim .Rabbim gönlünüze göre versin inşallah .
Durumuz iyi şimdilik bir hafta daha verdi bize doktor .Hastanedeyiz ptesi gününe kadar burdayız .Ptesi ne olacağı belli değil .
Allah yardimcin olsun canim. Hersey yolunda gitsin insallah. Kizlar ne yapiyor kim bakiyorSlm kızlar
Yazdıklarınızı okudum hepinize çok ama çok tşk ederim .Rabbim gönlünüze göre versin inşallah .
Durumuz iyi şimdilik bir hafta daha verdi bize doktor .Hastanedeyiz ptesi gününe kadar burdayız .Ptesi ne olacağı belli değil .
Hadi ınş oğluna hamiş kalmissindir rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.Canim dun geceyi degerlendirdm
Canım teşekkür ederim amin inşallah ilgin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim samimiyetinize güvenerekten birsey sormak istiyorum adetten hemen sonra sık ilişki mi olacak pekiArkadaşım Allah oğlunu bağışlasın,en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir de kız evlat nasip etsin. Ben daha ilk evladımda kız diye tutuşurdum böyle minicik bıcır bıcır bir can yoldaşım olmasını çok istemiştim,şükür oldu. Kızıma sık ve yüzeysel ilişki ile hamile kaldım. En yakın arkadaşımın 2 oğlu vardı o da eşiyle kız olsun diye çok dualar etti malum insanız her iki meyvede cazip geliyor. Dediğim şekilde hamile kaldı ve şimdi kızına hamile. Darısı sana ve tüm isteyenlere,başta hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi boş.
Zamanlama iyi canım gerisi rabbim e kalmış artıkCanim en son deil bi oncesindeki yani 10 40 daki testten 1.5 saat sonra deneme olmustu..sabaha da birakacaktim ama malum bnm 4 gun onceki korunmasiz iliski oldugu icin catlamadan yapmam daha garantiydi. En azindan psikolojik olarak kesske gece yapsaydim dememk icin.
Zamanlama iyi canım gerisi rabbim e kalmış artıkCanim en son deil bi oncesindeki yani 10 40 daki testten 1.5 saat sonra deneme olmustu..sabaha da birakacaktim ama malum bnm 4 gun onceki korunmasiz iliski oldugu icin catlamadan yapmam daha garantiydi. En azindan psikolojik olarak kesske gece yapsaydim dememk icin.
Sağol canım kızlara babaanneleri bakıyor .Hastane yakın okul dönüşü geliyorlar beni görüp eve gidiyorlar .Allah yardimcin olsun canim. Hersey yolunda gitsin insallah. Kizlar ne yapiyor kim bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?