- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.081
İyi olmanıza çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın haberini bekliyoruz canım Allah a emanet olunSlm kızlar
Yazdıklarınızı okudum hepinize çok ama çok tşk ederim .Rabbim gönlünüze göre versin inşallah .
Durumuz iyi şimdilik bir hafta daha verdi bize doktor .Hastanedeyiz ptesi gününe kadar burdayız .Ptesi ne olacağı belli değil .
Amin canim amin insallah..hep dua ettim oncelikle saglikli sihhatli hayirli olsun diye..sonrasinda da olmayininda tadina varmak icin.rabbim.kabul eyler insallah. Sadece kendime degil dileyen herkesin gonlundekini nasip et Allahim diye..Hadi ınş oğluna hamiş kalmissindir rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.
Amin amin aminAmin canim amin insallah..hep dua ettim oncelikle saglikli sihhatli hayirli olsun diye..sonrasinda da olmayininda tadina varmak icin.rabbim.kabul eyler insallah. Sadece kendime degil dileyen herkesin gonlundekini nasip et Allahim diye..
Aynen oyle canim.. hem ovulasyon hem dua..artik rabbim bilir. Vermezsede vardir bir hayr..Zamanlama iyi canım gerisi rabbim e kalmış artık
Sevecenim saglikli bir sekilde oglusunu kicagina alirsin insallah. Bizlerede dua et hamissin duan kabul olur insallah.Sağol canım kızlara babaanneleri bakıyor .Hastane yakın okul dönüşü geliyorlar beni görüp eve gidiyorlar .
Sağol canım rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallahİyi olmanıza çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın haberini bekliyoruz canım Allah a emanet olun
Canim semranin zatem 27 gun suruyormus.. o yuzden 5 gun sonraya gec kalir. Bence adetten sonra 5. Gune kadar sık ve yuzeysel deneme yapsin.
Tsk ederim canım vallahi hep ediyorum .Etmez miyim aynı yol arkadaşlarızSevecenim saglikli bir sekilde oglusunu kicagina alirsin insallah. Bizlerede dua et hamissin duan kabul olur insallah.
Çok sağol canım dört gözle müjdeli haberini bekliyorum .SEVECENIM canim topikte seni gorunce cok sevindim ozletme kendini inşallah rabbim yardim eder oglusun kilo alir cigerleride gelisip sagliklica kuvez gormeden kucagina alirsin darisida butun isteyenlerin basina
insallah vardir canim..ama boyle durumlardan sonra psikolojik olarak hep birseyler hissediyoruz.. bence hic birsey yokmu gibi takil (zor biliyorum ama..) olmazsa uzulmek yerine olunca sevinirsin .Kizlar benmde catlatma ignemden sonraki 5.gunum.alt karin bolgemde bi dolgunluk var..arada hafif bi kramp giriyo...cok heyecanliyim ya...
Canım ben hiç yemedim bilmiyorum İnan ki .Az kaldı seninde hadi inşallah ekim ayı bize uğurlu gelirSEVECENIM canim ben takviye fistik ezmesi yiyorum ne diyorsun dogrumu yapiyorum. Adetin 6. Gunundeyim
Aysheee onu daha cok esine yedir :)SEVECENIM canim ben takviye fistik ezmesi yiyorum ne diyorsun dogrumu yapiyorum. Adetin 6. Gunundeyim
Potasyum bakimindan canim okumuştum bi cok yerde insallah. Birde canim bir arkadaş bi hesap atmiş mrk ettim sende tutuyormu denermisin. Hamile kaldigin yaş+hamile kaldigin ay toplayip 9 cikartiyorsun. Ciftse kiz tekse erkekmiş. Sirf meraktan bak inandigimdan degil.Canım ben hiç yemedim bilmiyorum İnan ki .Az kaldı seninde hadi inşallah ekim ayı bize uğurlu gelir
Ay cnm seninle aynı kaderi yaşıyoruz aynı günler şüpheli ilişki ve aynı şeyleri yaşayarak bekledik geçen ay ve senin gibi ben de spora yazılmıştim annemle beraber ama kafamdaki bebek fikri yüzünden gidemedim annem başladı bakalım bu ay kaderimiz aynı olacak mıMerhaba hanimlar.. bende uzun zamandir girmiyordum siteye. Sevecenim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Deneyipte bekleyen tum arkadaslara gonlundekileri nasip eder insallah rabbim. Benimde gecen ay denemem olmustu hatirlarmisiniz bilmiyrm ama regli olmustun.cat 13.gundu owulaston testinde.. okullar acildi bende fitnesse ve yuzmeye kayit oldum spora basladim diye ara vermeyi planlamistim. Bu sefer adetin 10 gunu eşimle korunmasiz iliski oldu. Ben cok uzuldum ama olan oldu esimin uygulamadan haberi olmadigi icin tam cat gunu diye ne olacak zaten bebek istiyrz falan dedi. Iste bende spora gidiyorm falan dedm.tabi basladim yine testlere. Bugun 14.gunum 3 gundir test yapiyorum sabah 9 da yaptigim test ikisi ayni koyuluga yakindi. Yani bu ay yumurtlamam gec oluyor sanirim.oncedende 14. 15. Gunlerdi.bi gecen ay 13. 'de cat oldu Simdi kafamdaki sorular acaba icerdeki spermler yaşıyorlar mi halen . Bugun bi deneme yapsammi yoksa ölmüştür spermler deyip biraksammi.bu arada 4 5 aydir yumurrlama donemmde hic akinti olmuyor..
Ben hastanede yattım canim 2 gün oksurmekten aşağıya düşmüş iğne yaptılar ve serum verdiler öksürük bitti çok hafif aşağıda dedi şimdilik. Ben dedim dr a hatta 12den sonra düşmez diye biliyodum öksürük basınç düşürebilir çok aşağıda demisti. Dinlenmeye çalış bol su bide canim Allah ım şifa versin .benim basınç atmış asagiyaCanim bende de suan dusuk tehlikesi var kizlar okula basladi mecbur okula goturuyorum gunde iki tane progestan kullaniyorum ara ara yatiyorum ama ayakta da durmak zorundayim sen neler yapiyosun dusmemesi icin risk ne zaman gecer diyo doktorun benim doktorlar bi alem her biri bisey soyluyo sorunu dinlemiyolar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?