Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi olmanıza çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın haberini bekliyoruz canım Allah a emanet olun

Hadi ınş oğluna hamiş kalmissindir rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.
Amin canim amin insallah..hep dua ettim oncelikle saglikli sihhatli hayirli olsun diye..sonrasinda da olmayininda tadina varmak icin.rabbim.kabul eyler insallah. Sadece kendime degil dileyen herkesin gonlundekini nasip et Allahim diye..

Amin canim amin insallah..hep dua ettim oncelikle saglikli sihhatli hayirli olsun diye..sonrasinda da olmayininda tadina varmak icin.rabbim.kabul eyler insallah. Sadece kendime degil dileyen herkesin gonlundekini nasip et Allahim diye..
Amin amin amin

S Semra2312 canim adetten hemen sonra baslama bittikten 5 gun sonra yumurtlama gununede 3 gun kala iliskiyi birak yuzeysel olsun derin iliskiden kac vajinani sirkeli su ile yika esinde sende daha fazla asitli yiyecek icecek tuketin
Canim semranin zatem 27 gun suruyormus.. o yuzden 5 gun sonraya gec kalir. Bence adetten sonra 5. Gune kadar sık ve yuzeysel deneme yapsin.

SEVECENIM canim topikte seni gorunce cok sevindim ozletme kendini inşallah rabbim yardim eder oglusun kilo alir cigerleride gelisip sagliklica kuvez gormeden kucagina alirsin darisida butun isteyenlerin basina
Çok sağol canım dört gözle müjdeli haberini bekliyorum .

Kizlar benmde catlatma ignemden sonraki 5.gunum.alt karin bolgemde bi dolgunluk var..arada hafif bi kramp giriyo...cok heyecanliyim ya...
insallah vardir canim..ama boyle durumlardan sonra psikolojik olarak hep birseyler hissediyoruz.. bence hic birsey yokmu gibi takil (zor biliyorum ama..) olmazsa uzulmek yerine olunca sevinirsin .

Canım ben hiç yemedim bilmiyorum İnan ki .Az kaldı seninde hadi inşallah ekim ayı bize uğurlu gelir
Potasyum bakimindan canim okumuştum bi cok yerde insallah. Birde canim bir arkadaş bi hesap atmiş mrk ettim sende tutuyormu denermisin. Hamile kaldigin yaş+hamile kaldigin ay toplayip 9 cikartiyorsun. Ciftse kiz tekse erkekmiş. Sirf meraktan bak inandigimdan degil. Bi hesaplasana seninkini

Ay cnm seninle aynı kaderi yaşıyoruz aynı günler şüpheli ilişki ve aynı şeyleri yaşayarak bekledik geçen ay ve senin gibi ben de spora yazılmıştim annemle beraber ama kafamdaki bebek fikri yüzünden gidemedim annem başladı bakalım bu ay kaderimiz aynı olacak mı
İnşallah ikimizde erkek bebek annesi oluruz da kurtuluruz bu stresten

Ben hastanede yattım canim 2 gün oksurmekten aşağıya düşmüş iğne yaptılar ve serum verdiler öksürük bitti çok hafif aşağıda dedi şimdilik. Ben dedim dr a hatta 12den sonra düşmez diye biliyodum öksürük basınç düşürebilir çok aşağıda demisti. Dinlenmeye çalış bol su bide canim Allah ım şifa versin .benim basınç atmış asagiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…