Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım genelde cok bırlıktelık yasamayız esımle ama reglıden sonra yanı yumurtlama donemı olmuslugu coktur...cunku cok ıslak hıssederdım Kendımı ama yumurtlama erkek kız olayını bılmıodum esım cok soda ıcer kuruyemiş ve et yer ılıskıler hep derın dır bende orgazm olurum ılıskı sırasındaay cok utandım ama ışte sızde zaten biliyorsunuzdur heralde bunların erkek bebegı tetıkledıgını....

Aysheee onu daha cok esine yedir :)
Ay canim adama keciboynzu cinko avakado yedirip duruyorum. Pes etmeden yapsaydik cocugu bilmiyorum ya icim cok rahat onceleri cok stres yapiyordum. Garip bi rahatlik var. ama bebek özlemi cok fazla kücuk kizim 4.5 yasinda oldu özledik bebek kokusunu

Allah gönlüne göre versin canim insallah bir oğlun olur benden nacizane tavsiye yumurtlama takibi falan yapma birebir yaptım kiz icin herşey yolunda gitti ama oglusu tutturdum 2. Bi arkadasta oyle topikten .sadece dua et
Şimdiki aklım olsa yapmazdım takip falan

Kızlar ayrıca semra arkadaşımın yanındayım okurken delı oldumm yaa nası bızı erkek cocuklarımızla hava atan bırı olarak gorur...kızımm dıyebılmek dusuncesı bıle brnı gulumsetırken.....cok acı gercekten umarım yanlış sozlerı ıcın ozur dıler ve bu guzrl topıkte kız erkek annelerı paylasımlarımızı guzel guzel devam ettırırız

28 yaşında şubat 1 de hamile kaldım artık hesabı sen yap ben anlamam kız

Aynap sen ovalasyonn testini nasil degerlendirmistin hem bize hemde kiz bebek icin yardim bekleyenlere aciklarsan .yani cattan ne kadar once sonlandirdin
Adetten 2 gün sonra canim 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonrada çatladı sola döndüm süt ve süt ürünleri tükettim sürekli. Kiz icin herşeyi denedim. Hala dolu testim var evde Rabbim böyle nasip etmis

Ben devam ediyorum bugun gittim fitnessa yarinda yuzmem var..hem boylelikle zamanda daha cabuk geciyor oldumu olmadimi dusuncesinede kapilmaya vaktim olmuyor..gecen ay pik oldugu gun degil ertesi gun siliklesince yapmistim tutmadi.bu ayda pik oldugunda denedim hayirlisi insallah canim..

Bu haftalarda ayrım yapmak zormuş çünkü ikisi de birbirine benziyormuş. Biraz daha sabret bakalım. Bize de kesin yaz cnm.
Yazarım canim 11deki yorum daha belirgindir diyolar 12 14 arası daha karmaşık diyolar ama dr çok emindi hatta %100 doçenti senin icin %80 olsun dedi nasip canim sağlıkla doğsun inşallah gel tekrar bakalim dedi de üçlüyü bekliycem gitmicem 16 olsun bakalom

Adetten 2 gün sonra canim 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonrada çatladı sola döndüm süt ve süt ürünleri tükettim sürekli. Kiz icin herşeyi denedim. Hala dolu testim var evde Rabbim böyle nasip etmis
Pardon kacırdım okurken canım sen sımdı kızı cok ıstıyodun ve bunları yaptın suanda da kız mı brklıosun

SEVECENIM canım iyi olmana sevindim Rabbim oğluşunu sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin.
Bugün 15. Günüm benim de sağda 14 solda 15 mm yumurta var sence ne yapmalıyım.

SEVECENIM canım iyi olmana sevindim Rabbim oğluşunu sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin.
Bugün 15. Günüm benim de sağda 14 solda 15 mm yumurta var sence ne yapmalıyım.
canım tşk ederim .İki yumurta risk çünkü hangisinin kaçta Ne zaman çatlayacağı belli değil .İllaki denemek istersen takibi devam et testin pikten sonra çat olursa doktora gidip öğrenebilir isen hangisinin çat olduğunu dene derim ama evde kendi kendine riske atma derim karar senin canım

Canım teşekkür ederim amin inşallah ilgin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim samimiyetinize güvenerekten birsey sormak istiyorum adetten hemen sonra sık ilişki mi olacak peki
Ne demek rica ederim canım.Ben kızıma hemen adetten sonra değil de ader bittikten 3-4 gün sonra çalışmalara başlamıştım canım. Yani yumurtlama öncesinde olduğuna eminim. Allah gönlündekini hayra çevirsin inşallah.

Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicem

Pardon kacırdım okurken canım sen sımdı kızı cok ıstıyodun ve bunları yaptın suanda da kız mı brklıosun
Kiz istiyorum canim erkek oldu. Ve topikte bi arkadaşta yine aynı çok yakındık o da 55 60 bıraktı onunda erkek. O yüzden ben inanmıyorum yum takibine canim artık testlerimde resimleri falan duruyor hala çift çizgi bile yok son ilişki olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…