- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.101
Canım genelde cok bırlıktelık yasamayız esımle ama reglıden sonra yanı yumurtlama donemı olmuslugu coktur...cunku cok ıslak hıssederdım Kendımı ama yumurtlama erkek kız olayını bılmıodum esım cok soda ıcer kuruyemiş ve et yer ılıskıler hep derın dır bende orgazm olurum ılıskı sırasındaRabbim evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallah. Üç tatlı böceğinin yanına bir de çiçek nasip etsin Rabbim inşallah.
Yani cnm senin ilişkiler hep yumurtlama günü mü oldu eminsin dimi. Sakıncası yoksa biraz anlatır mısın buradakilere ve bizlere yardımcı olmak maksadıyla.
Ay canim adama keciboynzu cinko avakado yedirip duruyorum. Pes etmeden yapsaydik cocuguAysheee onu daha cok esine yedir :)
Allah gönlüne göre versin canim insallah bir oğlun olur benden nacizane tavsiye yumurtlama takibi falan yapma birebir yaptım kiz icin herşey yolunda gitti ama oglusu tutturdum 2. Bi arkadasta oyle topikten .sadece dua etistemek bizden vermek Allah tan canım.Allah ne veriyorsa vardır bir bildiği.bak benim de 3 kızım var hamdolsun iyi ki de olmuş Hepsi dünya tatlısı.bunun da yapacağım ama illa erkek olsun diye değil olmasını çok.istiyorum o ayrı ama biz kimsesiz eşimle hasım akraba yok aile olarak kalabalık olalım diye istiyoruz .tabi 3 çiçeğe bir böcek lazım:) ben çok istekliyim oğlum olsun diye ama eşim Allah bilir hayırlısını dee hep:)
Potasyum bakimindan canim okumuştum bi cok yerde insallah. Birde canim bir arkadaş bi hesap atmiş mrk ettim sende tutuyormu denermisin. Hamile kaldigin yaş+hamile kaldigin ay toplayip 9 cikartiyorsun. Ciftse kiz tekse erkekmiş. Sirf meraktan bak inandigimdan degil.
Sevecene sordugun soruya yanit veriyorum hep ama ben kizima yaptim cift cikti canim..
Kiz icin en geç 3 gün önce canim bnm de tam en son ilişki 3 gün önce oldu . Adetten sonra 2 gün ara. 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonra yum catladiTakip yaparken hangi aşamada denemen oldu canim. Yumurtlama günumü
28 yaşında şubat 1 de hamile kaldım artık hesabı sen yap ben anlamam kızPotasyum bakimindan canim okumuştum bi cok yerde insallah. Birde canim bir arkadaş bi hesap atmiş mrk ettim sende tutuyormu denermisin. Hamile kaldigin yaş+hamile kaldigin ay toplayip 9 cikartiyorsun. Ciftse kiz tekse erkekmiş. Sirf meraktan bak inandigimdan degil.Bi hesaplasana seninkini
Adetten 2 gün sonra canim 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonrada çatladı sola döndüm süt ve süt ürünleri tükettim sürekli. Kiz icin herşeyi denedim. Hala dolu testim var evde Rabbim böyle nasip etmisAynap sen ovalasyonn testini nasil degerlendirmistin hem bize hemde kiz bebek icin yardim bekleyenlere aciklarsan .yani cattan ne kadar once sonlandirdin
Ben devam ediyorum bugun gittim fitnessa yarinda yuzmem var..hem boylelikle zamanda daha cabuk geciyor oldumu olmadimi dusuncesinede kapilmaya vaktim olmuyor..gecen ay pik oldugu gun degil ertesi gun siliklesince yapmistim tutmadi.bu ayda pik oldugunda denedim hayirlisi insallah canim..Ay cnm seninle aynı kaderi yaşıyoruz aynı günler şüpheli ilişki ve aynı şeyleri yaşayarak bekledik geçen ay ve senin gibi ben de spora yazılmıştim annemle beraber ama kafamdaki bebek fikri yüzünden gidemedim annem başladı bakalım bu ay kaderimiz aynı olacak mı
İnşallah ikimizde erkek bebek annesi oluruz da kurtuluruz bu stresten
Yazarım canim 11deki yorum daha belirgindir diyolar 12 14 arası daha karmaşık diyolar ama dr çok emindi hatta %100 doçenti senin icin %80 olsun dedi nasip canim sağlıkla doğsun inşallah gel tekrar bakalim dedi de üçlüyü bekliycem gitmicem 16 olsun bakalomBu haftalarda ayrım yapmak zormuş çünkü ikisi de birbirine benziyormuş. Biraz daha sabret bakalım. Bize de kesin yaz cnm.
Pardon kacırdım okurken canım sen sımdı kızı cok ıstıyodun ve bunları yaptın suanda da kız mı brklıosunAdetten 2 gün sonra canim 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonrada çatladı sola döndüm süt ve süt ürünleri tükettim sürekli. Kiz icin herşeyi denedim. Hala dolu testim var evde Rabbim böyle nasip etmis
SEVECENIM canım iyi olmana sevindim Rabbim oğluşunu sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin.
Bugün 15. Günüm benim de sağda 14 solda 15 mm yumurta var sence ne yapmalıyım.
canım tşk ederim .İki yumurta risk çünkü hangisinin kaçta Ne zaman çatlayacağı belli değil .İllaki denemek istersen takibi devam et testin pikten sonra çat olursa doktora gidip öğrenebilir isen hangisinin çat olduğunu dene derim ama evde kendi kendine riske atma derim karar senin canımSEVECENIM canım iyi olmana sevindim Rabbim oğluşunu sağlıkla zamanında kucağına almanı nasip etsin.
Bugün 15. Günüm benim de sağda 14 solda 15 mm yumurta var sence ne yapmalıyım.
Vallahi karar senin Canım imkanın varsa uğraşabilirsen deneSEVECENIM deneme olsun mu bu ay yoksa es geçelim mi bu ayı
Ne demek rica ederim canım.Ben kızıma hemen adetten sonra değil de ader bittikten 3-4 gün sonra çalışmalara başlamıştım canım. Yani yumurtlama öncesinde olduğuna eminim. Allah gönlündekini hayra çevirsin inşallah.Canım teşekkür ederim amin inşallah ilgin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim samimiyetinize güvenerekten birsey sormak istiyorum adetten hemen sonra sık ilişki mi olacak peki
Canım bu şekilde kıza mı hamile kaldın ben pkurken karıştırdımKiz icin en geç 3 gün önce canim bnm de tam en son ilişki 3 gün önce oldu . Adetten sonra 2 gün ara. 8 9 10 ilişki 60 65 saat sonra yum catladi
Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicemNe demek rica ederim canım.Ben kızıma hemen adetten sonra değil de ader bittikten 3-4 gün sonra çalışmalara başlamıştım canım. Yani yumurtlama öncesinde olduğuna eminim. Allah gönlündekini hayra çevirsin inşallah.
Kiz istiyorum canim erkek oldu. Ve topikte bi arkadaşta yine aynı çok yakındık o da 55 60 bıraktı onunda erkek. O yüzden ben inanmıyorum yum takibine canim artık testlerimde resimleri falan duruyor hala çift çizgi bile yok son ilişki olduğundaPardon kacırdım okurken canım sen sımdı kızı cok ıstıyodun ve bunları yaptın suanda da kız mı brklıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?