Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim kizda 5.5 yasinda valla bizde ozledik. Iyi senin adam yiyo..benimkine caktirmadan yedirmeye calissamda yemiyo
Desemde yaa karisma Allahin osone ben kizim olsun istiyorm diyor. Keciboynuzu ozu falan da aldim icine ceviz antep fistik ta koydum 1 2 kere ..kizimla ben yiyoz genelde.. ben daha cok yumurtlama gunu ve derin olmasina onem verdim..cinsel perhiz var bi de..demen gibi pes etmeden oluverseydi hayirlisiyla... ama baksana olacak olunca yumurtlamadan 2 gun oncede oluyor.. aynap yazmis60 saat once diye.zaten bunlar tedbir yaparkende Allahim bunlar tedbir sadece oncelikle senden diliyorum diyorum.. :)

Üzülme canım,arkadaşımız da hamile çok hassas bir dönem Allah herkesin yardımcısı olsun. Kötü niyetle yazmadığını hepimiz biliyoruz,kaybın varmış çok üzüldüm ama Allah en kısa zamanda oğluna hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah. Kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun,kız olursa sana değişik olur yine erkek olursa oğluna can yoldaşı olur yani her ikisi de güzel olacak,onlar kanımız canımız var mı ötesi.

Canim hamile kaldigin ayi ve yaşini yazarmisin. Şu hesaba bakalim

Yaaa bende bayağı kaptırıyodum bu teorıye ama 65 saatte az deıl ama belkudr kız sperm sayısı azdır. .ben esımın oyle oldugunu dusunuyorum artık hep mı erkek tutturabılırız dıye...onun bı olcumu falan varsa yaptırmak ıstıyorum aslında ama esım pek yapmaz oyle seyler

Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicem
Evet canım kız için yumurtlamadan önce kesin diyorlar,2 oğlundan sonra arkadaşım bu şekilde hamile kaldı. Takdir Allah’ın elbette.

Insallah canim. Ama şu hesaba taktim ya oglu olanlar hep tek sayi cikiyor.

Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicem
amin canım çok sağol evet en başta sağlıklı hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…