- 18 Temmuz 2013
- 620
- 784
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.121
Kiz istiyordum canim.erkege kaldim. %75 erkek dedi dr .Canım bu şekilde kıza mı hamile kaldın ben pkurken karıştırdım
Benim kizda 5.5 yasinda valla bizde ozledik. Iyi senin adam yiyo..benimkine caktirmadan yedirmeye calissamda yemiyoAy canim adama keciboynzu cinko avakado yedirip duruyorum. Pes etmeden yapsaydik cocugubilmiyorum ya icim cok rahat onceleri cok stres yapiyordum. Garip bi rahatlik var. ama bebek özlemi cok fazla kücuk kizim 4.5 yasinda oldu özledik bebek kokusunu
Üzülme canım,arkadaşımız da hamile çok hassas bir dönem Allah herkesin yardımcısı olsun. Kötü niyetle yazmadığını hepimiz biliyoruz,kaybın varmış çok üzüldüm ama Allah en kısa zamanda oğluna hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah. Kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun,kız olursa sana değişik olur yine erkek olursa oğluna can yoldaşı olur yani her ikisi de güzel olacak,onlar kanımız canımız var mı ötesi.Arkadaşım suan yazını okurken gözlerim doldu benim gerçekten kötü bir niyetim yoktu sadece fikir sahibi olmak istedim yazarken kimsenin yarasına tuz basmak değil di amacım erkek annesiyim diyede hiçbir zaman egom olmadı olmazda insanların eksikleriyle ilgili bu zamana kadar hiç laf söylemedim hele bu konuda asla söylemem ima etmem arkadaş aslında beni anlardı biraz yerime kendisini koysaydı insanız sonuçta herseyin olmayanından isteriz tabi takdir Allahtan inşallah hepimizin gönlünden geçen olur çok teşekkür ederim paylaşımın için
Canim hamile kaldigin ayi ve yaşini yazarmisin. Şu hesaba bakalimKiz istiyorum canim erkek oldu. Ve topikte bi arkadaşta yine aynı çok yakındık o da 55 60 bıraktı onunda erkek. O yüzden ben inanmıyorum yum takibine canim artık testlerimde resimleri falan duruyor hala çift çizgi bile yok son ilişki olduğunda
Yaaa bende bayağı kaptırıyodum bu teorıye ama 65 saatte az deıl ama belkudr kız sperm sayısı azdır. .ben esımın oyle oldugunu dusunuyorum artık hep mı erkek tutturabılırız dıye...onun bı olcumu falan varsa yaptırmak ıstıyorum aslında ama esım pek yapmaz oyle seylerKiz istiyorum canim erkek oldu. Ve topikte bi arkadaşta yine aynı çok yakındık o da 55 60 bıraktı onunda erkek. O yüzden ben inanmıyorum yum takibine canim artık testlerimde resimleri falan duruyor hala çift çizgi bile yok son ilişki olduğunda
Evet canım kız için yumurtlamadan önce kesin diyorlar,2 oğlundan sonra arkadaşım bu şekilde hamile kaldı. Takdir Allah’ın elbette.Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicem
Insallah canim. Ama şu hesaba taktim ya oglu olanlar hep tek sayi cikiyor.Benim kizda 5.5 yasinda valla bizde ozledik. Iyi senin adam yiyo..benimkine caktirmadan yedirmeye calissamda yemiyo
Desemde yaa karisma Allahin osone ben kizim olsun istiyorm diyor. Keciboynuzu ozu falan da aldim icine ceviz antep fistik ta koydum 1 2 kere ..kizimla ben yiyoz genelde.. ben daha cok yumurtlama gunu ve derin olmasina onem verdim..cinsel perhiz var bi de..demen gibi pes etmeden oluverseydi hayirlisiyla... ama baksana olacak olunca yumurtlamadan 2 gun oncede oluyor.. aynap yazmis60 saat once diye.zaten bunlar tedbir yaparkende Allahim bunlar tedbir sadece oncelikle senden diliyorum diyorum.. :)
Yok canim yaa bn 22 yasindaydm kizima 11. Ayda hamile kaldim 22+11-9=24Insallah canim. Ama şu hesaba taktim ya oglu olanlar hep tek sayi cikiyor.
Yok canim yaa bn 21 yasindaydm kizima 11. Ayda hamile kaldim 21+11-9=21
Cift cikiyor canim bakYok canim yaa bn 22 yasindaydm kizima 11. Ayda hamile kaldim 22+11-9=24
Sevecenin yaş hesabı erkek mi cikti bide bu cikti basimiza haydin bakalımCanim hamile kaldigin ayi ve yaşini yazarmisin. Şu hesaba bakalim
Teşekkür ederim canım son birşey daha sormak isterim çalışmalara yumurtlama gününe kadar dimi yumurta öncesi kesicem
amin canım çok sağol evet en başta sağlıklı hayırlısı inşallahÜzülme canım,arkadaşımız da hamile çok hassas bir dönem Allah herkesin yardımcısı olsun. Kötü niyetle yazmadığını hepimiz biliyoruz,kaybın varmış çok üzüldüm ama Allah en kısa zamanda oğluna hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah. Kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun,kız olursa sana değişik olur yine erkek olursa oğluna can yoldaşı olur yani her ikisi de güzel olacak,onlar kanımız canımız var mı ötesi.
Yanlis yazdim cnm o yuzden duzelttimCift cikiyor canim bak
Tek sayi cikti sevecende. Kiz gicik verdi yaa kime yapsak tutuyor. Nerden gördüm keske gormeseydim. Ekim ayina cift cikiyor bende.Sevecenin yaş hesabı erkek mi cikti bide bu cikti basimiza haydin bakalım
Bende de cift cikiyor.. kizim tek cikmis buda cift ciksin ne var yani ?Tek sayi cikti sevecende. Kiz gicik verdi yaa kime yapsak tutuyor. Nerden gördüm keske gormeseydim. Ekim ayina cift cikiyor bende.
Tek oluyor simdi.Yanlis yazdim cnm o yuzden duzelttim
21+11-9
Dimi ya. Hesap olaylari cok sacma geliyor aslinda ama denediklerimde tutunca hep gicik verdi.Bende de cift cikiyor.. kizim tek cikmis buda cift ciksin ne var yani ?
Eltimde ogluna hamile cift cikiyorTek oluyor simdi.
Eltim yazcaktin dimi canimEltimde ogluna hamile cift cikiyor
Yaşi dogum gunune dikkate alarak hesap yaptin dimi canim.Eltimde ogluna hamile cift cikiyor
Canim bende cine takmistim bi ara.. yani etrafimda kim varsa hamile tutuyor.. sonra dedim sacmalama otur rabbine dua et..bu ay tutarsa kiz cin takv bnmki..Eltimde ogluna hamile cift cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?