Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inşallah canim benim ki erkek kiz fark etmez sen dogur diyo kendi hic ilgilenmedigi icin kolay saniyo çocuk bakmayi
valla saolsun benim ki ilgilenir o yüzden sıkıntı yok:)ev hanımında olunca birden çocukları büyüteyim çalışmayu düşünüyorm.

çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım Sağlıkla kavuş yavruna.bizleri de unutma duanda:)

takip yapmazdan neye göre hamile kalacağım ki canım malum 3 kız o şekilde oldu:)

Canim bende cine takmistim bi ara.. yani etrafimda kim varsa hamile tutuyor.. sonra dedim sacmalama otur rabbine dua et..bu ay tutarsa kiz cin takv bnmki..
Canim bana icimdeki vesveseye tutmayan 1 örnek yeter inan. Eltine yaptigin hesabi bidaha yapsana dogum gunu gelmeden hanile kaldiysa bir önceki yaşini dene ama. Birde son adwt tarihi degilde hamile kaldigi aya dikkat ederek yaparmisin ya. Mrk ettim

Canim bende cine takmistim bi ara.. yani etrafimda kim varsa hamile tutuyor.. sonra dedim sacmalama otur rabbine dua et..bu ay tutarsa kiz cin takv bnmki..

takvim işi boş ya şu dedikleri bende 2 si tutuyor biri tutmuyor .çin desek onda da kimi tutuyor kimi tutmuyor verecek olan Rabbime bütün samimiyetle düşünüyorum:)

Kızlar kendimi dinlememeye uğraşıyorum yani tutmadı diyorum falan ama benim bugün ara ara başım döndü tansiyondan mıdır acaba

Canim sende mi kiz istiyodum bilmiyorum ama gerçekten inanma ve kaptırma derim elde değil ben çok kaptirdim ikisinede hazırım diodum dr erkek deyince nasil erkek demisim ilk .

Iki güne bir dene canim hiç plansiz

canım 3 kız var ve dediğin gibi kızlar oldu yani bilemedim ki ben
Ben de bilemiom canim:) ne yaparsan kaptırma kendini ben kaptirmisim fark etmeden. Hala inanmiom acabamı diorum da eşim diyo çok kesin söyledi dr diyo sen ısrar edince %75 dedi dio. Başka dr a gidecektim ama içime bisi doğdu namaz kıldım şükür namazı ve gitmicem dedim gitmicem de .

Hele şu 3 ay belirtilere nasil baktım girdim girdim. Hırpaladım kendimi çok. Ilk oğlumda midem hiç bulanmadı bu hamileligimde bulandı çok sabahları özellikle ağzımda apaci bi tat vardı. Canim hep domates çekti. Daha aklıma gelmeyen kaşıklarım çok ağrısı alıntım çok oldu oğlumda hiç olmamıştı.

Teseekkurlerr cnm
Rica ederim canım sad3ve dua edin derim ben tabi insan inanmio ben de inanmadım ama gerçekten tutmuyo tutaninda tesadüf oluyo bence. Hamile kaldim deli gibi belirtilere galan bakıyorum.ruya gordum niye bu kadar irdeliyosun ki kalu belada belliydi onun cinsiyeti diyor bana. Çok etkilemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…