- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.141
valla saolsun benim ki ilgilenir o yüzden sıkıntı yok:)ev hanımında olunca birden çocukları büyüteyim çalışmayu düşünüyorm.Inşallah canim benim ki erkek kiz fark etmez sen dogur diyo kendi hic ilgilenmedigi icin kolay saniyo çocuk bakmayi
Slm kızlar
Yazdıklarınızı okudum hepinize çok ama çok tşk ederim .Rabbim gönlünüze göre versin inşallah .
Durumuz iyi şimdilik bir hafta daha verdi bize doktor .Hastanedeyiz ptesi gününe kadar burdayız .Ptesi ne olacağı belli değil .
Allah gönlüne göre versin canim insallah bir oğlun olur benden nacizane tavsiye yumurtlama takibi falan yapma birebir yaptım kiz icin herşey yolunda gitti ama oglusu tutturdum 2. Bi arkadasta oyle topikten .sadece dua et
Şimdiki aklım olsa yapmazdım takip falan
Canim bana icimdeki vesveseye tutmayan 1 örnek yeter inan. Eltine yaptigin hesabi bidaha yapsana dogum gunu gelmeden hanile kaldiysa bir önceki yaşini dene ama. Birde son adwt tarihi degilde hamile kaldigi aya dikkat ederek yaparmisin ya. Mrk ettimCanim bende cine takmistim bi ara.. yani etrafimda kim varsa hamile tutuyor.. sonra dedim sacmalama otur rabbine dua et..bu ay tutarsa kiz cin takv bnmki..
Canim bende cine takmistim bi ara.. yani etrafimda kim varsa hamile tutuyor.. sonra dedim sacmalama otur rabbine dua et..bu ay tutarsa kiz cin takv bnmki..
28 canim yaşım son adet haziran ama ilişki temmuzCanim hamile kaldigin ayi ve yaşini yazarmisin. Şu hesaba bakalim
Canim sende mi kiz istiyodum bilmiyorum ama gerçekten inanma ve kaptırma derim elde değil ben çok kaptirdim ikisinede hazırım diodum dr erkek deyince nasil erkek demisim ilk .Yaaa bende bayağı kaptırıyodum bu teorıye ama 65 saatte az deıl ama belkudr kız sperm sayısı azdır. .ben esımın oyle oldugunu dusunuyorum artık hep mı erkek tutturabılırız dıye...onun bı olcumu falan varsa yaptırmak ıstıyorum aslında ama esım pek yapmaz oyle seyler
Iki güne bir dene canim hiç plansizvalla saolsun benim ki ilgilenir o yüzden sıkıntı yok:)ev hanımında olunca birden çocukları büyüteyim çalışmayu düşünüyorm.
çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım Sağlıkla kavuş yavruna.bizleri de unutma duanda:)
takip yapmazdan neye göre hamile kalacağım ki canım malum 3 kız o şekilde oldu:)
canım 3 kız var ve dediğin gibi kızlar oldu yani bilemedim ki benIki güne bir dene canim hiç plansiz
Bak aynap a dr erkek demis ama cift cikiyor. Eltimde 28 yasinda hamile kaldi ocak sonu. Ayshee28 canim yaşım son adet haziran ama ilişki temmuz
Aynap otomatik cin takvimine bakarmisin rica etsem bnm icindeBak aynap a dr erkek demis ama cift cikiyor. Eltimde 28 yasinda hamile kaldi ocak sonu. Ayshee
Ben de bilemiom canim:) ne yaparsan kaptırma kendini ben kaptirmisim fark etmeden. Hala inanmiom acabamı diorum da eşim diyo çok kesin söyledi dr diyo sen ısrar edince %75 dedi dio. Başka dr a gidecektim ama içime bisi doğdu namaz kıldım şükür namazı ve gitmicem dedim gitmicem de .canım 3 kız var ve dediğin gibi kızlar oldu yani bilemedim ki ben
Canim eger temmuzdan önce dogduysan hesap sende çift sayi cikiyor. Yani kiz.28 canim yaşım son adet haziran ama ilişki temmuz
O otomatik oğlumda kiz cikiyo canim. Ilk oğlumda. Bu oğlumda erkek tutmuyo. Bence .biyolojik takvim çok tuttu etrafımda bende o da tutmadı:)Aynap otomatik cin takvimine bakarmisin rica etsem bnm icinde
Canim 13 temmuz doğum tarihim ilişki tarihi 5 temmuz . Ona gore 28 dedim ama gün olarak dönüyo diye ben bunlarada baktım ama tutmayan var çokCanim eger temmuzdan önce dogduysan hesap sende çift sayi cikiyor. Yani kiz.
Bak mesela ilk oglum yas 25. eylül de hamile kaldim .4 eylül son adetti ilişkide eylüldu.cift yine erkek.Canim eger temmuzdan önce dogduysan hesap sende çift sayi cikiyor. Yani kiz.
Teseekkurlerr cnmO otomatik oğlumda kiz cikiyo canim. Ilk oğlumda. Bu oğlumda erkek tutmuyo. Bence .biyolojik takvim çok tuttu etrafımda bende o da tutmadı:)
Rica ederim canım sad3ve dua edin derim ben tabi insan inanmio ben de inanmadım ama gerçekten tutmuyo tutaninda tesadüf oluyo bence. Hamile kaldim deli gibi belirtilere galan bakıyorum.ruya gordum niye bu kadar irdeliyosun ki kalu belada belliydi onun cinsiyeti diyor bana. Çok etkilemiştim.Teseekkurlerr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?