Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Neyse canim sen de takilma bu kadar erkekse de hayirlisi buymis demekki halen ÷25 sansin var cok erken.bnm arkadasimada 5 6 ay kiz dediler dogumda bi baktim mavis mavis dedim kiz senin bebis kiz degilmiydi .6 aydan sonra bwlli oldu dedi..

Canim semranin zatem 27 gun suruyormus.. o yuzden 5 gun sonraya gec kalir. Bence adetten sonra 5. Gune kadar sık ve yuzeysel deneme yapsin.
Canim adetle atilmayan yumurta olabilir yine hamile kalabilir bide peygamber efendimizin hadisi "adetten temizlendikten sonraki 5 gun erkek 5 den 8. Gune kadar kiz "demiş arastira bilirsiniz aklimda bu kadar kaldi rabbim gonlumuzce nasip etsin inşallah
Çok sağol canım dört gözle müjdeli haberini bekliyorum .
insallah perşembe tekrar ikili taramanin sonucunu almaya gitcem rabbim nasip ederde mujdeli haberlerle gelirim
Teşekkür ederim canım bende 9 haftalikken 3 gun yattim simdi 13 haftalik yine kanama oldu doktorun biri ayri digeri ayri bisey soyledi perşembe tekrar gitcem bakalim yine ilgisiz davranirsa iki hafta sonra hem cinsiyet hemde kafamdaki sorular icin ozele giderim

Ya ben bu ovulasyon testini falan hic bilmiyordum tanidigimin 6 7 ay cocugu olmayinca arastirmis bunu bulmus cocuk icin aldi.. iste bnmde 3 5 kere denedik olmayinca aldim vss.. megersem prolaktinim yukselmis.. neyse alayimda yumurtladigimi bilirim dedim.son olarak burdayim ?

Neyse canim sen de takilma bu kadar erkekse de hayirlisi buymis demekki halen ÷25 sansin var cok erken.bnm arkadasimada 5 6 ay kiz dediler dogumda bi baktim mavis mavis dedim kiz senin bebis kiz degilmiydi .6 aydan sonra bwlli oldu dedi..
Aynen canim ilk gün özellikle şok oldum ama şimdi umdum bile değil. Sağlıklı olsun da. Gerisi bos. Gitmedim bile tekrar dr a gitmicem de üçlü taramada artık. Cinsiyet icin özel gitmicem. Ben ilk oğlumda hiç dikkat etmedim ve bilmiorum bunları hiç.sonra oku oku derken iyice takildim
Herkes farklı ister tabi. Nasipten ötesi boş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Deneyin tabi içinizde kalmasın ama istenilen cinsiyet olmayincada insan yine çok sevinio bi an şok olduktan sonra:) Rabbim bi an önce seninde herkesinde gonkundekini versin saglikla

Amin canim insallah..hayirli geceeler..

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Lütfen birbirinizi kırmayın.Bende çok istiyorum bi oğlum olsun ama kız isteyenleride anlıyorum.Maksat burda doğru yöntemi uygulamak o yüzden kız erkek anneleri tabiki fikir alışverişinde bulunabilir.Hepimizin istediği öncelikle sağlıklı bebekler sonra cinsiyet! O yüzden birbirinizin kalbini kırmayın dua edin! rabbim neylerse güzel eyler...

Çok teşekkür ederim bilgilerin için biz de araştırıyoruz ve ihtimalleri artırıyoruz.

Benim arkadaşıma da yüzde 90 erkek dedi doktor hatta pipi resmi bile vermiş ama 16. haftada ýüzde yüz kız olduğu çıktı ortaya. O haftalarda ikisi de çok benziyor birbirine. O da çok şaşırdı çünkü iki doktora gidiyordu ikisi de erkek demiş ama şimdi benim ufak kızımla yaşıt bir kızı var. Hatta ikimizde aynı anda öğrendik cinsiyeti bana kız ona da erkek demişlerdi. Ama ikimizinki de kızmış. Yani mühim olan sağlıklı olması gerisi boş. Bakalım 16. haftada kesin bişey söylerler. Ama senin doktor baya kesin konuşmuş.

Hayırlısı olsun inşallah canim bakalım evet kesin konuştu yazarım ben gidince daha çok var da

Canim diyetinde nelere dikkat ediyorsun neler yemiyorsun süt urunu disinda.

Hadi bakalım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah. Ben bile heyecanlaniyorum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…