- 18 Temmuz 2013
- 620
- 784
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.161
Çatlamış buarada:)Benim yumurta catlamis bulunuyor galiba ?
Neyse canim sen de takilma bu kadar erkekse de hayirlisi buymis demekki halen ÷25 sansin var cok erken.bnm arkadasimada 5 6 ay kiz dediler dogumda bi baktim mavis mavis dedim kiz senin bebis kiz degilmiydi .6 aydan sonra bwlli oldu dedi..Hele şu 3 ay belirtilere nasil baktım girdim girdim. Hırpaladım kendimi çok. Ilk oğlumda midem hiç bulanmadı bu hamileligimde bulandı çok sabahları özellikle ağzımda apaci bi tat vardı. Canim hep domates çekti. Daha aklıma gelmeyen kaşıklarım çok ağrısı alıntım çok oldu oğlumda hiç olmamıştı.
Canim adetle atilmayan yumurta olabilir yine hamile kalabilir bide peygamber efendimizin hadisi "adetten temizlendikten sonraki 5 gun erkek 5 den 8. Gune kadar kiz "demiş arastira bilirsiniz aklimda bu kadar kaldi rabbim gonlumuzce nasip etsin inşallahCanim semranin zatem 27 gun suruyormus.. o yuzden 5 gun sonraya gec kalir. Bence adetten sonra 5. Gune kadar sık ve yuzeysel deneme yapsin.
insallah perşembe tekrar ikili taramanin sonucunu almaya gitcem rabbim nasip ederde mujdeli haberlerle gelirimÇok sağol canım dört gözle müjdeli haberini bekliyorum .
Teşekkür ederim canım bende 9 haftalikken 3 gun yattim simdi 13 haftalik yine kanama oldu doktorun biri ayri digeri ayri bisey soyledi perşembe tekrar gitcem bakalim yine ilgisiz davranirsa iki hafta sonra hem cinsiyet hemde kafamdaki sorular icin ozele giderimBen hastanede yattım canim 2 gün oksurmekten aşağıya düşmüş iğne yaptılar ve serum verdiler öksürük bitti çok hafif aşağıda dedi şimdilik. Ben dedim dr a hatta 12den sonra düşmez diye biliyodum öksürük basınç düşürebilir çok aşağıda demisti. Dinlenmeye çalış bol su bide canim Allah ım şifa versin .benim basınç atmış asagiya
Ya ben bu ovulasyon testini falan hic bilmiyordum tanidigimin 6 7 ay cocugu olmayinca arastirmis bunu bulmus cocuk icin aldi.. iste bnmde 3 5 kere denedik olmayinca aldim vss.. megersem prolaktinim yukselmis.. neyse alayimda yumurtladigimi bilirim dedim.son olarak burdayim ?Rica ederim canım sad3ve dua edin derim ben tabi insan inanmio ben de inanmadım ama gerçekten tutmuyo tutaninda tesadüf oluyo bence. Hamile kaldim deli gibi belirtilere galan bakıyorum.ruya gordum niye bu kadar irdeliyosun ki kalu belada belliydi onun cinsiyeti diyor bana. Çok etkilemiştim.
Aynen canim ilk gün özellikle şok oldum ama şimdi umdum bile değil. Sağlıklı olsun da. Gerisi bos. Gitmedim bile tekrar dr a gitmicem de üçlü taramada artık. Cinsiyet icin özel gitmicem. Ben ilk oğlumda hiç dikkat etmedim ve bilmiorum bunları hiç.sonra oku oku derken iyice takildimNeyse canim sen de takilma bu kadar erkekse de hayirlisi buymis demekki halen ÷25 sansin var cok erken.bnm arkadasimada 5 6 ay kiz dediler dogumda bi baktim mavis mavis dedim kiz senin bebis kiz degilmiydi .6 aydan sonra bwlli oldu dedi..
Amin canim insallah..hayirli geceeler..Aynen canim ilk gün özellikle şok oldum ama şimdi umdum bile değil. Sağlıklı olsun da. Gerisi bos. Gitmedim bile tekrar dr a gitmicem de üçlü taramada artık. Cinsiyet icin özel gitmicem. Ben ilk oğlumda hiç dikkat etmedim ve bilmiorum bunları hiç.sonra oku oku derken iyice takildim
Herkes farklı ister tabi. Nasipten ötesi boş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Deneyin tabi içinizde kalmasın ama istenilen cinsiyet olmayincada insan yine çok sevinio bi an şok olduktan sonra:) Rabbim bi an önce seninde herkesinde gonkundekini versin saglikla
Çok teşekkür ederim bilgilerin için biz de araştırıyoruz ve ihtimalleri artırıyoruz.Canım genelde cok bırlıktelık yasamayız esımle ama reglıden sonra yanı yumurtlama donemı olmuslugu coktur...cunku cok ıslak hıssederdım Kendımı ama yumurtlama erkek kız olayını bılmıodum esım cok soda ıcer kuruyemiş ve et yer ılıskıler hep derın dır bende orgazm olurum ılıskı sırasındaay cok utandım ama ışte sızde zaten biliyorsunuzdur heralde bunların erkek bebegı tetıkledıgını....
Benim arkadaşıma da yüzde 90 erkek dedi doktor hatta pipi resmi bile vermiş ama 16. haftada ýüzde yüz kız olduğu çıktı ortaya. O haftalarda ikisi de çok benziyor birbirine. O da çok şaşırdı çünkü iki doktora gidiyordu ikisi de erkek demiş ama şimdi benim ufak kızımla yaşıt bir kızı var. Hatta ikimizde aynı anda öğrendik cinsiyeti bana kız ona da erkek demişlerdi. Ama ikimizinki de kızmış. Yani mühim olan sağlıklı olması gerisi boş. Bakalım 16. haftada kesin bişey söylerler. Ama senin doktor baya kesin konuşmuş.Yazarım canim 11deki yorum daha belirgindir diyolar 12 14 arası daha karmaşık diyolar ama dr çok emindi hatta %100 doçenti senin icin %80 olsun dedi nasip canim sağlıkla doğsun inşallah gel tekrar bakalim dedi de üçlüyü bekliycem gitmicem 16 olsun bakalom
Hayırlısı olsun inşallah canim bakalım evet kesin konuştu yazarım ben gidince daha çok var daBenim arkadaşıma da yüzde 90 erkek dedi doktor hatta pipi resmi bile vermiş ama 16. haftada ýüzde yüz kız olduğu çıktı ortaya. O haftalarda ikisi de çok benziyor birbirine. O da çok şaşırdı çünkü iki doktora gidiyordu ikisi de erkek demiş ama şimdi benim ufak kızımla yaşıt bir kızı var. Hatta ikimizde aynı anda öğrendik cinsiyeti bana kız ona da erkek demişlerdi. Ama ikimizinki de kızmış. Yani mühim olan sağlıklı olması gerisi boş. Bakalım 16. haftada kesin bişey söylerler. Ama senin doktor baya kesin konuşmuş.
hadi bakalım bundan sonra daha heyecanlı canım Allah rast getirsinKızlar test koyulaşmaya başladı
Evet az kalmış. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahKızlar test koyulaşmaya başladı
Yarin aksama cat olu gibi duruyor ?:)Kızlar test koyulaşmaya başladı
Canim diyetinde nelere dikkat ediyorsun neler yemiyorsun süt urunu disinda.Kızlar Allah kısmet ederse ben de bu ay test siparişi veriyorum. Bir daha ki aya deneme olacak. Diyete devam etmek maksadıyla. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ekim ayı inşallah hepimize uğurlu gelir
Hadi bakalım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah. Ben bile heyecanlaniyorum yaa :)Kızlar Allah kısmet ederse ben de bu ay test siparişi veriyorum. Bir daha ki aya deneme olacak. Diyete devam etmek maksadıyla. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ekim ayı inşallah hepimize uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?