Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim diyetinde nelere dikkat ediyorsun neler yemiyorsun süt urunu disinda.
Ben zaten tavuk ve yumurta sevmiyorum hiç yemiyorum. süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Soda içiyorum her gün. Bir de eşime daha çok ağırlık verdim. Keçiboynuzu fındık fıstık ceviz. Kendim özellikle bişey yapmıyorum çok yiyen biri değilim.

Hadi bakalım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah. Ben bile heyecanlaniyorum yaa :)
Ben de çok heyecanlıyım. Niye bilmiyorum. Kesin elime yüzüme bulaştırırım bu heyecandan. Rabbim inşallah nasip eder gönlümüzdekini biliyor.

Ben de çok heyecanlıyım. Niye bilmiyorum. Kesin elime yüzüme bulaştırırım bu heyecandan. Rabbim inşallah nasip eder gönlümüzdekini biliyor.
Inşallah nasip olur canım. Rahat ol buradaki arkadaslarin testini yorumluyorsun.kendinin ki daha kolay olur inşallah. Stres yapma oluruna bırak zamanlama iyi oldu mu tamamdır. Dualarimdasin kendim kadar istiyorum inan ki.

Cnm ıns allah senın de gönlundekını verecek sabret

Inşallah nasip olur canım. Rahat ol buradaki arkadaslarin testini yorumluyorsun.kendinin ki daha kolay olur inşallah. Stres yapma oluruna bırak zamanlama iyi oldu mu tamamdır. Dualarimdasin kendim kadar istiyorum inan ki.
Ayy çok saol cnmmm Allah razı olsun. Rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Siz de benim dualarımdasınız. İnşallah stres yapmam.

Ayy çok saol cnmmm Allah razı olsun. Rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Siz de benim dualarımdasınız. İnşallah stres yapmam.

başka şeylere ver kendini canım inan faydası oluyor ben dantel örüyorum aklımdan çıkıyor yani kendimi stresli hissetmiyorum tabi ara ara acaba tuttu mu demiyor değilim:)

başka şeylere ver kendini canım inan faydası oluyor ben dantel örüyorum aklımdan çıkıyor yani kendimi stresli hissetmiyorum tabi ara ara acaba tuttu mu demiyor değilim:)
İnsan ister istemez stres yapıyor cnm. Bakalım başa çıkarız Allahın izniyle. Senden de güzel haberler duyarız inşallah.

günler geçiyor canım Allah ne nasip ederse razıyız elhamdülillah kızın olursa adı da hazır zeynep
Benim ufak kızımın göbek adı zeynep doktor göbek bağını keserken öyle demişti. Güzel isim. Bakalım sabırla bekliyoruz. İnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin.

insallah vardir canim..ama boyle durumlardan sonra psikolojik olarak hep birseyler hissediyoruz.. bence hic birsey yokmu gibi takil (zor biliyorum ama..) olmazsa uzulmek yerine olunca sevinirsin .
Cok dogru diyosun canm...ama ne hikmetse hicbi belirtim kalmadi.hicbisi hissetmiyorum artik.hayirlisi bakalm.ptesi yada sali kan testi yaptirir sonucu yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…