- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.181
Ben zaten tavuk ve yumurta sevmiyorum hiç yemiyorum. süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Soda içiyorum her gün. Bir de eşime daha çok ağırlık verdim. Keçiboynuzu fındık fıstık ceviz. Kendim özellikle bişey yapmıyorum çok yiyen biri değilim.Canim diyetinde nelere dikkat ediyorsun neler yemiyorsun süt urunu disinda.
Ben de çok heyecanlıyım. Niye bilmiyorum. Kesin elime yüzüme bulaştırırım bu heyecandan. Rabbim inşallah nasip eder gönlümüzdekini biliyor.Hadi bakalım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah. Ben bile heyecanlaniyorum yaa :)
Inşallah nasip olur canım. Rahat ol buradaki arkadaslarin testini yorumluyorsun.kendinin ki daha kolay olur inşallah. Stres yapma oluruna bırak zamanlama iyi oldu mu tamamdır. Dualarimdasin kendim kadar istiyorum inan ki.Ben de çok heyecanlıyım. Niye bilmiyorum. Kesin elime yüzüme bulaştırırım bu heyecandan. Rabbim inşallah nasip eder gönlümüzdekini biliyor.
Cnm ıns allah senın de gönlundekını verecek sabretBen zaten tavuk ve yumurta sevmiyorum hiç yemiyorum. süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Soda içiyorum her gün. Bir de eşime daha çok ağırlık verdim. Keçiboynuzu fındık fıstık ceviz. Kendim özellikle bişey yapmıyorum çok yiyen biri değilim.
Ayy çok saol cnmmm Allah razı olsun.Inşallah nasip olur canım. Rahat ol buradaki arkadaslarin testini yorumluyorsun.kendinin ki daha kolay olur inşallah. Stres yapma oluruna bırak zamanlama iyi oldu mu tamamdır. Dualarimdasin kendim kadar istiyorum inan ki.
İnşallah cnmmm Allah senden de razı olsun. O gün gelecekse sabrederiz Allahın izniyle.Cnm ıns allah senın de gönlundekını verecek sabret
Ayy çok saol cnmmm Allah razı olsun.Rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Siz de benim dualarımdasınız. İnşallah stres yapmam.
Nazeninnazmiyesi zaten sen ile ben kazali basladik bu yola☺başka şeylere ver kendini canım inan faydası oluyor ben dantel örüyorum aklımdan çıkıyor yani kendimi stresli hissetmiyorum tabi ara ara acaba tuttu mu demiyor değilim:)
valla öyle oldu canım ama nasipte ne varsa o olacak nasılsa hamile kalalım ya her ay o stres çekilmezNazeninnazmiyesi zaten sen ile ben kazali basladik bu yola☺
İnsan ister istemez stres yapıyor cnm. Bakalım başa çıkarız Allahın izniyle. Senden de güzel haberler duyarız inşallah.başka şeylere ver kendini canım inan faydası oluyor ben dantel örüyorum aklımdan çıkıyor yani kendimi stresli hissetmiyorum tabi ara ara acaba tuttu mu demiyor değilim:)
Bu ay denemeler cok hadi vira bismillah :)
günler geçiyor canım Allah ne nasip ederse razıyız elhamdülillah kızın olursa adı da hazır zeynepİnsan ister istemez stres yapıyor cnm. Bakalım başa çıkarız Allahın izniyle. Senden de güzel haberler duyarız inşallah.
Benim ufak kızımın göbek adı zeynep doktor göbek bağını keserken öyle demişti. Güzel isim. Bakalım sabırla bekliyoruz. İnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin.günler geçiyor canım Allah ne nasip ederse razıyız elhamdülillah kızın olursa adı da hazır zeynep
Hayirli aksamlar kizlar beni simsiden stres basiyi ya Allahim insAllah bu ay ohlumuza hamis kaliriz hepimiz inssllah.
Haydi inşallah sırayla hepimiz güzel haberler verelim.Bende bu aya niyetliyim
rabbim rast getirsin ınş hepimizin
Cok dogru diyosun canm...ama ne hikmetse hicbi belirtim kalmadi.hicbisi hissetmiyorum artik.hayirlisi bakalm.ptesi yada sali kan testi yaptirir sonucu yazariminsallah vardir canim..ama boyle durumlardan sonra psikolojik olarak hep birseyler hissediyoruz.. bence hic birsey yokmu gibi takil (zor biliyorum ama..) olmazsa uzulmek yerine olunca sevinirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?