Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mrblar kizlar. Bugun dizim icin dr a giitim. Muayene etti önemli bisey yok dedi. Mr a bile gerek duymadi egzersiz verdi sadece. Yumurtlamaya 1 haftam var. Cok az kaldi. Sali yada carsamba giderim yumurta icin. Insallah yolunda gider hersey
Geçmiş olsun canım egzersizlerini yapmaya çalış rabbim beterinden korusun.hadi ınş rabbim kolaylıklar versin

Mrblar kizlar. Bugun dizim icin dr a giitim. Muayene etti önemli bisey yok dedi. Mr a bile gerek duymadi egzersiz verdi sadece. Yumurtlamaya 1 haftam var. Cok az kaldi. Sali yada carsamba giderim yumurta icin. Insallah yolunda gider hersey
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider. İyi olmana sevindim. Artık için rahat olur.

Gecmis olsun canim dikkat et yumurlamaya iyiles

Selam aranıza yeni katıldım erkek bebek istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum neler yapmam gerekiyor birşey uygulayıp oğluna hamile kalanlar öneride bulunabilir mi?Rabbim herkese gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Bugün pek sessiz burası ya gece oldu mu yazıyorsunuz okumakta zorlanıyorumnasılsınız kızlar bakalım var mı gelişmeler?Ben de aynı gün sayıyorum ama sanırım tutmadı
Kadin hamile oldugunu hisseder diyorlar .. ama ben her oldu galibaa dedigmmde bos cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…