- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.221
Testi tekrarlasaydin. Bazen testler skntili oluyor
Yok canım bende de o his yok sanırım tutmadı stres zaten zor yani bu süreçKadin hamile oldugunu hisseder diyorlar .. ama ben her oldu galibaa dedigmmde bos cikti
Selam aranıza yeni katıldım erkek bebek istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum neler yapmam gerekiyor birşey uygulayıp oğluna hamile kalanlar öneride bulunabilir mi?Rabbim herkese gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip eder inşallah
A.s canım eskilere biraz göz at istersen yumurtlama olduğu gün tek ilişki ve alkali diyet ayrıca sodyum ve potasyumdan zengin gıdalar la besleme öneriliyor takıldığın yerde yine sor herkes bildiğini paylaşır ne zaman düşünüyorsun gebelik için adetlerin duzenlimiSelam aranıza yeni katıldım erkek bebek istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum neler yapmam gerekiyor birşey uygulayıp oğluna hamile kalanlar öneride bulunabilir mi?Rabbim herkese gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip eder inşallah
Daha var canım devam et testlere
Beni de unutmayın ben de aklımda yokken kaza ile başladım aynı yolda gidiyoruz .Nazeninnazmiyesi zaten sen ile ben kazali basladik bu yola☺
Bende bu hamileligimde tutmadı galiba diyordum. Sat tarihi bekleniyor ya ister istemez insan öyle düşünüyor. Inşallah ikinizde ogluslariniza gebesinizdirYok canım bende de o his yok sanırım tutmadı stres zaten zor yani bu süreç
Akinti yada agri hissetmedinmi. Sanki kaçırdın gibi. Adet döngünde kisa
Bence de kaçırdım. Adet döngüm bu ay erken olduAkinti yada agri hissetmedinmi. Sanki kaçırdın gibi. Adet döngünde kisa
ay canım hamile hamile duanı aldık allah razı olsun senden sağlıcakla al yavrumu kucağına inşallah bize de nasip olurBende bu hamileligimde tutmadı galiba diyordum. Sat tarihi bekleniyor ya ister istemez insan öyle düşünüyor. Inşallah ikinizde ogluslariniza gebesinizdir
Amin inşallah. Hoşgeldin aramıza. Bizi takip et cnm takıldığın yerde biz yardımcı oluruz Allahın izniyleSelam aranıza yeni katıldım erkek bebek istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum neler yapmam gerekiyor birşey uygulayıp oğluna hamile kalanlar öneride bulunabilir mi?Rabbim herkese gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip eder inşallah
Kaçırmışsın bu ayı es geç. Aslında testleri düzenli yaptın ama yine de farketmemişsin. Demek ki senin ki testte pozitif olup hemen çatlayanlardan. Sıkı takip yap bir dahaki aya. Ağrını ve akıntını da iyi takip et.Bence de kaçırdım. Adet döngüm bu ay erken oldu
Akinti yada agri hissetmedinmi. Sanki kaçırdın gibi. Adet döngünde kisa
Amin canim Allah sizlerden de razi olsunay canım hamile hamile duanı aldık allah razı olsun senden sağlıcakla al yavrumu kucağına inşallah bize de nasip olur
Hoş buldum canım teşekkürler bu bilgiler için tüketilecek gıdaları bi kaç ay önce mi başlamamış gerekiyordu acabaselam canım hoşgeldin.genel olarak özet geçeyim eşin tuzlu yiyecek ceviz fındık kayısı kuru üzüm muz soda tüketilecek hergin sen ve eşin tarafından.ayrıca süt ve süt ürünleri tüketilmeyecek.yumurta takibi yapılacak ultrason ya da testle.yumurta çat olduktan sonra tek ilişki.ilişki öncesi sert bir türk kahvesi ve en fazla 4 günlük bir cinsel perhiz.hatırladıklarım bunlar atladığım birşey varsa kızlar da yardımcı olur canım
Aralık ayı için çünkü hamile kalırsam tam yaza gelsin istemiyorum doğumu.aslında adetim düzenli değil çünkü sadece geceleri emen 20 aylık kızım var babamız ikinci konusunda ısrarlı ona kalsa bu aydan istiyoA.s canım eskilere biraz göz at istersen yumurtlama olduğu gün tek ilişki ve alkali diyet ayrıca sodyum ve potasyumdan zengin gıdalar la besleme öneriliyor takıldığın yerde yine sor herkes bildiğini paylaşır ne zaman düşünüyorsun gebelik için adetlerin duzenlimi
Hoşbuldum canım sıcak kanlılığınız için sağolunAmin inşallah. Hoşgeldin aramıza. Bizi takip et cnm takıldığın yerde biz yardımcı oluruz Allahın izniyle
yaklaşık olarak 3 ay öncesi canımHoş buldum canım teşekkürler bu bilgiler için tüketilecek gıdaları bi kaç ay önce mi başlamamış gerekiyordu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?