Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

selam canım hoşgeldin.genel olarak özet geçeyim eşin tuzlu yiyecek ceviz fındık kayısı kuru üzüm muz soda tüketilecek hergin sen ve eşin tarafından.ayrıca süt ve süt ürünleri tüketilmeyecek.yumurta takibi yapılacak ultrason ya da testle.yumurta çat olduktan sonra tek ilişki.ilişki öncesi sert bir türk kahvesi ve en fazla 4 günlük bir cinsel perhiz.hatırladıklarım bunlar atladığım birşey varsa kızlar da yardımcı olur canım

A.s canım eskilere biraz göz at istersen yumurtlama olduğu gün tek ilişki ve alkali diyet ayrıca sodyum ve potasyumdan zengin gıdalar la besleme öneriliyor takıldığın yerde yine sor herkes bildiğini paylaşır ne zaman düşünüyorsun gebelik için adetlerin duzenlimi

Bende bu hamileligimde tutmadı galiba diyordum. Sat tarihi bekleniyor ya ister istemez insan öyle düşünüyor. Inşallah ikinizde ogluslariniza gebesinizdir
ay canım hamile hamile duanı aldık allah razı olsun senden sağlıcakla al yavrumu kucağına inşallah bize de nasip olur

Amin inşallah. Hoşgeldin aramıza. Bizi takip et cnm takıldığın yerde biz yardımcı oluruz Allahın izniyle

Bence de kaçırdım. Adet döngüm bu ay erken oldu
Kaçırmışsın bu ayı es geç. Aslında testleri düzenli yaptın ama yine de farketmemişsin. Demek ki senin ki testte pozitif olup hemen çatlayanlardan. Sıkı takip yap bir dahaki aya. Ağrını ve akıntını da iyi takip et.

Hoş buldum canım teşekkürler bu bilgiler için tüketilecek gıdaları bi kaç ay önce mi başlamamış gerekiyordu acaba

Aralık ayı için çünkü hamile kalırsam tam yaza gelsin istemiyorum doğumu.aslında adetim düzenli değil çünkü sadece geceleri emen 20 aylık kızım var babamız ikinci konusunda ısrarlı ona kalsa bu aydan istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…