Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşbuldum canım sıcak kanlılığınız için sağolun
Rice ederiz ne demek cnm birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Süt ve süt ürünleri tüketme. Asitli şeyler tüketme. Alkali beslenmeye çalış. Vücudun alkali olması lazım. Bol bol şoda iç. Ph ı yüksek şu iç. İncir muz kuru kayısı kuru incir bunları tüket eşini de ihmal etme o da potasyum ağırlıklı beslensin. Kuru yemiş ve keçi boynuzu pekmezi falan yedir. Bu diyete 3 ay devam et. Tedbir kuldan takdir Allahtan. Unuttuğumuz olursa aklımıza geldikçe yazarız. Sen de geçmiş sayfaları biraz oku. Zaten en önemlisi ovülasyon günü tek ilişki.

Potasyum içeren besinlere ağırlık vereyim alırken ben keçi boynuzu pekmezi içiyodum kilo almak için bu işede yarar inşallah

Selam hanımlar sabah gözümü mide bağlantısıyla açtım çok fenayım üşütmüşüm midem ağrıyor bulanıyor bir yandan isal ilaçta içermiyorum ya hamile kaldıysam diye
Geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Salgın var dikkat et. İshal varsa bol yoğurt falan tüket ya da prebiyotik toz lar var ondan kullan bir zararı olacağını sanmıyorum. Bağırsak florasını düzenliyor yararlı bakteriyi çoğaltıyor ve bu sebeple ishale de iyi geliyor.

çok teşekkür ederim canım aynen yoğurt yiyeyim toplamam lazım ilaç da almamaya çalışıyorum ama ishal geçti gibi bir daha çıkmadım ama midem bulanıyor ve ağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…