Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bugun catlatma ignesinden sonraki 8.gunum..ignenin etkisinin kalip kalmadigini olcmek icin idrar testi yaptim tek cizgi tertemiz..yani ignenin etkisi gitmis demi..ptesi kan versem olup olmadigi belli olur demi artik.

Kizlar bugun catlatma ignesinden sonraki 8.gunum..ignenin etkisinin kalip kalmadigini olcmek icin idrar testi yaptim tek cizgi tertemiz..yani ignenin etkisi gitmis demi..ptesi kan versem olup olmadigi belli olur demi artik.
kanda gebelik ise 8 de olmaz canım 12 gün de anca çıkar Allah gönlüne göre nasip etsin

Selam hanımlar sabah gözümü mide bağlantısıyla açtım çok fenayım üşütmüşüm midem ağrıyor bulanıyor bir yandan isal ilaçta içermiyorum ya hamile kaldıysam diye
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sıcak tur kendini dinlenmeye çalış atlatirsin ınş tez zamanda havalar serinledi cevremde herkeste var suan kimi soruyorum üşütmus

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sıcak tur kendini dinlenmeye çalış atlatirsin ınş tez zamanda havalar serinledi cevremde herkeste var suan kimi soruyorum üşütmus

çok teşekkür ederim canım daha iyiyim bir bulantım var oda geçer inşallah.buralarda salgın varmış ama evden pek çıkan biri de değilim belki sulardan bilemedim ki

sblkal canim senin bebegin cinsiyetini merakla bekliyorum takipteyim nezaman gidicen

Merhaba canimmm ben bu hafta baska bi dr a gittim o prensip olarak 16 dan once soylemez kizimdada gitmistim biraz sikistirdim erkek gibi dedi geride bacagini acmadi tam giremedim soylememis kabul et dedi bende cok merak exiyorum artik beynim dondu ciddi kiz mi acaba dedim 14. Hafta bitiyor artik
Saol canim sende benim aklimdasin bi alsam haberi burdan ilan edicem

Soldaki 18 mm ise testlere devam et o çatlayacagı zaman pozitif olur silikleşme olunca değerlendirirsin. Ya da bana kalsa riske atma bir daha ki aya dene derim.
Aynen öyle yapıcam canım çünkü geçen aylarda yine öyle oldu diğer yum büyümeye devam etti adetle atıldı. İnşallah diğer ay seninle ve deneme yapacak arkadaşlarla beraber tuttururuz. Senin bat ne zaman canım. İnşallah aynı zamana denk gelir de bana da yardımcı olursun:)

Kızlar bu yoğurt ayran peynir işini nasıl yapıcaZ ben su gibi ayran içerim
canım bence en önemlisi yumurtlama zamanı tek ilişki.yani oğlu olanlar hiç mi peynir yoğurt yemedi.bir komşumuzun 3 oğlu var gayet de iyi tereyağ peynir yiyiyor .asitli beslenmemeye çalış koladır sirkedir tüketme canım

Aynen öyle benim annem 3 kızdan sonra 2 erkek doğurdu süt ürünlerini ekmek gibi yer .Annemde yöntemle yapmış erkek kardeşlerimi adet bittikten yaklaşık 11 12 gün sonra tek sayılı günde tek ilişki hamile olduğunu öğrenene kadar bi daha ilişki yok
Bu yöntem yum gününe yakın oluyor.Tabi yum takibi daha garanti

inşallah bize de nasip olur canım valla az kaldı tuttu mu bakalım
Ama bir yandan mide bulantısı falan aklım da karışmıyor değil:)

Gozun aydin canimm ikiliye cok sewindim

çok teşekkür ederim canım.bence valla bu haftalarda bir kız bir erkek kafan karışır gerçek cinsiyet için emin olamazsın sonra.4 hafta daha bekle derim.ben şahsen kalırsam 16.haftaya kadar bekleyeceğim.bu arafa bana kalırsa senin bebiş erkek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…