- 1 Ekim 2017
- 32
- 84
- 3
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.261
kanda gebelik ise 8 de olmaz canım 12 gün de anca çıkar Allah gönlüne göre nasip etsinKizlar bugun catlatma ignesinden sonraki 8.gunum..ignenin etkisinin kalip kalmadigini olcmek icin idrar testi yaptim tek cizgi tertemiz..yani ignenin etkisi gitmis demi..ptesi kan versem olup olmadigi belli olur demi artik.
Keciboynuzu magnezyumdan zengin ama eşin icsin bence onuPotasyum içeren besinlere ağırlık vereyim alırken ben keçi boynuzu pekmezi içiyodum kilo almak için bu işede yarar inşallah
Idrarda bakmamin sebebi ignenin etkisinin surup surmemesiydi.ptesi 11.gun oluyo ins cikar kanda bakalim hayrlisi..duan icin tesekkur ederim.hepimizin inskanda gebelik ise 8 de olmaz canım 12 gün de anca çıkar Allah gönlüne göre nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sıcak tur kendini dinlenmeye çalış atlatirsin ınş tez zamanda havalar serinledi cevremde herkeste var suan kimi soruyorum üşütmusSelam hanımlar sabah gözümü mide bağlantısıyla açtım çok fenayım üşütmüşüm midem ağrıyor bulanıyor bir yandan isal ilaçta içermiyorum ya hamile kaldıysam diye
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sıcak tur kendini dinlenmeye çalış atlatirsin ınş tez zamanda havalar serinledi cevremde herkeste var suan kimi soruyorum üşütmus
sblkal canim senin bebegin cinsiyetini merakla bekliyorum takipteyim nezaman gidicen
Doktora mı gittin bence soldakinin çat olmasını bekle ve deneme yap 2 yum erkek bebek için tehlikeli senin 1 çat olduğuna göre diğeri çat olunca dene[/QUOTE
Yok canım bu ayı geçtim @uyuyanguzel06 ve diğer arkadaşlarla beraber yaparız diğer ay
Aynen öyle yapıcam canım çünkü geçen aylarda yine öyle oldu diğer yum büyümeye devam etti adetle atıldı. İnşallah diğer ay seninle ve deneme yapacak arkadaşlarla beraber tuttururuz. Senin bat ne zaman canım. İnşallah aynı zamana denk gelir de bana da yardımcı olursun:)Soldaki 18 mm ise testlere devam et o çatlayacagı zaman pozitif olur silikleşme olunca değerlendirirsin. Ya da bana kalsa riske atma bir daha ki aya dene derim.
canım bence en önemlisi yumurtlama zamanı tek ilişki.yani oğlu olanlar hiç mi peynir yoğurt yemedi.bir komşumuzun 3 oğlu var gayet de iyi tereyağ peynir yiyiyor .asitli beslenmemeye çalış koladır sirkedir tüketme canımKızlar bu yoğurt ayran peynir işini nasıl yapıcaZ ben su gibi ayran içerim
canım bence en önemlisi yumurtlama zamanı tek ilişki.yani oğlu olanlar hiç mi peynir yoğurt yemedi.bir komşumuzun 3 oğlu var gayet de iyi tereyağ peynir yiyiyor .asitli beslenmemeye çalış koladır sirkedir tüketme canım
Aynen vallacanım bence en önemlisi yumurtlama zamanı tek ilişki.yani oğlu olanlar hiç mi peynir yoğurt yemedi.bir komşumuzun 3 oğlu var gayet de iyi tereyağ peynir yiyiyor .asitli beslenmemeye çalış koladır sirkedir tüketme canım
Aynen öyle benim annem 3 kızdan sonra 2 erkek doğurdu süt ürünlerini ekmek gibi yer .Annemde yöntemle yapmış erkek kardeşlerimi adet bittikten yaklaşık 11 12 gün sonra tek sayılı günde tek ilişki hamile olduğunu öğrenene kadar bi daha ilişki yok
Bu yöntem yum gününe yakın oluyor.Tabi yum takibi daha garanti
inşallah bize de nasip olur canım valla az kaldı tuttu mu bakalım
Ama bir yandan mide bulantısı falan aklım da karışmıyor değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?