- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.281
inşallah kuzum olmasa da burda o kadar güzel destek olduk anladık ki birbirimizi çok güzel herşey .birilerinin anlaması birbirimizi tanımadan kendimize ister gibi birbirimize istemek çok ama çok güzel şeyler öğrendim.zaten bir tek buraya yazıyorum iyi ki varsınızİnşallah hayırlısıyla bi oğlun olur canım
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Teşekkür ederim canımGozun aydin canimm ikiliye cok sewindim
canım benimki suan 14 hafta 4 gunluk oldu cevremdeki herkes erkek diye diye artik bende iyice merak etmeye basladim insaniz nefsimize yeniliyoruz her ne kadar sağlıklı olmasi daha onemli olsada meraktan stres yaptim bide uygun fiyatli cinsiyet ogrenecegim bi doktor bulmak istiyorum onceden ankara demet evlerde gunes ve sifa tip merkezi vardi kapanmis galiba lina da 200 tl istiyo nasil ogrencem bilemiyorum devlet hastaneleri 20 ye kadar gostermiyolar basindan yolluyolarmisçok teşekkür ederim canım.bence valla bu haftalarda bir kız bir erkek kafan karışır gerçek cinsiyet için emin olamazsın sonra.4 hafta daha bekle derim.ben şahsen kalırsam 16.haftaya kadar bekleyeceğim.bu arafa bana kalırsa senin bebiş erkek:)
ankara yı hiç bilmiyorum ama bursa da 16 veya 17 de söylüyorlar canım 200 tl ona vereceğine inan bebeğine birşeyler alırsın 200 bence de çok bursa da 75 den başlar yükselir ama ben o 75 verirken bile düşünürüm sadece cinsiyet için 3 çocuğum rıskı sonuçta.sen sabırlı ol inşallah Rabbim gönlüne göre verirTeşekkür ederim canım
canım benimki suan 14 hafta 4 gunluk oldu cevremdeki herkes erkek diye diye artik bende iyice merak etmeye basladim insaniz nefsimize yeniliyoruz her ne kadar sağlıklı olmasi daha onemli olsada meraktan stres yaptim bide uygun fiyatli cinsiyet ogrenecegim bi doktor bulmak istiyorum onceden ankara demet evlerde gunes ve sifa tip merkezi vardi kapanmis galiba lina da 200 tl istiyo nasil ogrencem bilemiyorum devlet hastaneleri 20 ye kadar gostermiyolar basindan yolluyolarmis
6 aylık canım. Inşallah aralık sonu kucağıma alacağım prensesimiCanim sen kac aylik hamissin?
6 aylık canım. Inşallah aralık sonu kucağıma alacağım prensesimi
Kaza derken sen nasil kaldin?6 aylık canım. Inşallah aralık sonu kucağıma alacağım prensesimi
Amin canim inşallah senle aynı gidiyoruz.insallah ogluslarimizda da birlikte bu heyecanı yaşarızAz kaldı ya rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım
canım benimki suan 14 hafta 4 gunluk oldu cevremdeki herkes erkek diye diye artik bende iyice merak etmeye basladim insaniz nefsimize yeniliyoruz her ne kadar sağlıklı olmasi daha onemli olsada meraktan stres yaptim bide uygun fiyatli cinsiyet ogrenecegim bi doktor bulmak istiyorum onceden ankara demet evlerde gunes ve sifa tip merkezi vardi kapanmis galiba lina da 200 tl istiyo nasil ogrencem bilemiyorum devlet hastaneleri 20 ye kadar gostermiyolar basindan yolluyolarmis
Ovülasyon testi nde siliklesmeden önce ilişki oldu. Geç catlamis kızım yolda canımKaza derken sen nasil kaldin?
Canim aynisini dun bende dusundum besik parasi :) ve yada neredeyse kiyfetleri tmmlarim kizlarda 6 sene once 50 ye yakin oduyodum bide gittigim yerlerde yanilma payi olmuyodu burasi banada cok pahali geldi 100 tl ve altinda bi yer bulursam ogrenmeye gitcem artikankara yı hiç bilmiyorum ama bursa da 16 veya 17 de söylüyorlar canım 200 tl ona vereceğine inan bebeğine birşeyler alırsın 200 bence de çok bursa da 75 den başlar yükselir ama ben o 75 verirken bile düşünürüm sadece cinsiyet için 3 çocuğum rıskı sonuçta.sen sabırlı ol inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Dogru soyluyosun canim 3 lu tarama iki hafta sonra onda da soylemez ise baska hastaneye gitcem olmadi ozele parayi basarim mecbur yoksa daha fazla sabredemiycem sana en azindan tahminde bulunuyolar bende oda yok iki gecedir ruyalarimda iyice merak sardi beniNe kadar pahaliymis yahu,ben ozel hastanede 55 tl ye muayne oluyorum son gittin dr 70 tl idi.sabir edelim bacim bugun herzmnki dr aradim hastanedeyse test sonucuma baksin gitmeme bile gerwk kalmasin diye hastaneye gidersem ultrason bakar bu sefer de erkek der artik strese giriyorum neyse onu soylesin kizsada kiz.
Birbirimize guc verelim yol arkadasim az sabir edelim olan oldu zatenC Cesaaa
Dogru soyluyosun canim 3 lu tarama iki hafta sonra onda da soylemez ise baska hastaneye gitcem olmadi ozele parayi basarim mecbur yoksa daha fazla sabredemiycem sana en azindan tahminde bulunuyolar bende oda yok iki gecedir ruyalarimda iyice merak sardi beni
75 bile çok istanbul da en uygun 20 tl den başlıyor 35 45 50 artıyor öylece 20ye muayene oldum hattaankara yı hiç bilmiyorum ama bursa da 16 veya 17 de söylüyorlar canım 200 tl ona vereceğine inan bebeğine birşeyler alırsın 200 bence de çok bursa da 75 den başlar yükselir ama ben o 75 verirken bile düşünürüm sadece cinsiyet için 3 çocuğum rıskı sonuçta.sen sabırlı ol inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Canim ramazandan once hep 27 veya 28 gunde adet goruyodum ramazanda 31 gun sekti sonraki ayda enfeksiyon cok fazlaydi internetteki hesaplayicilarla tahmini yumurtlama tarihim 9 temmuzda oldu esime ertelemek istedigimi soyleyince sinirlendi 3veya 4 gunluk cinsel perhiz olmustu tmm cocuk yapmiycam dedi normalde geri cek ile korunuyoduk cekmedi itekleyip ( kizlar afedersiniz biraz fazla detay verdim ama) direk banyoya gidip tutmasin diye karbonatli su ile vajinal dus yaptim sonuc hamileyim zatan ilskiden 24 saat gectikten sonra tuttu oyuzden pek emin degilom y ler olmustur ozamana kadar x tutunmuştur gibime geliyo ama bulanti olmadi kizlarda fena bulantim vardi bunda sadece migdemde eksilik gibi bi tat vardi ilk canim haslanmis tavuk cekti bide sol gogusum daha fazla buyudu oda kiz belirtisiymisTatlim tahmin sadece onemli olan rabbimin nasibi bende tahmin ediyorum icimden bir ses birseyler diyor ama allahimdan korkuyorum bi sey diyemiyorum
Sen tam bana ne yaptigini anlatir misin yumurtlama gununden once hic korunmasiz iliski oldu mu??
Ozel hastanede mi ?75 bile çok istanbul da en uygun 20 tl den başlıyor 35 45 50 artıyor öylece 20ye muayene oldum hatta
Sabrın sonu selamettir ınş.Dogru soyluyosun canim 3 lu tarama iki hafta sonra onda da soylemez ise baska hastaneye gitcem olmadi ozele parayi basarim mecbur yoksa daha fazla sabredemiycem sana en azindan tahminde bulunuyolar bende oda yok iki gecedir ruyalarimda iyice merak sardi beni
Evet canım özel küçük polikliniklerde fiyat 20-30 özel hastaneler 40 tan basliyorOzel hastanede mi ?
Bu arada benim saglik guvencem yok oyuzden benim ki daha pahali oluyo
Benim 2.kızımda geri çek yöntemiyle oldu vajene boş olmamasına rağmen hamile kalmıştım çok güvenilir değil malesefCanim ramazandan once hep 27 veya 28 gunde adet goruyodum ramazanda 31 gun sekti sonraki ayda enfeksiyon cok fazlaydi internetteki hesaplayicilarla tahmini yumurtlama tarihim 9 temmuzda oldu esime ertelemek istedigimi soyleyince sinirlendi 3veya 4 gunluk cinsel perhiz olmustu tmm cocuk yapmiycam dedi normalde geri cek ile korunuyoduk cekmedi itekleyip ( kizlar afedersiniz biraz fazla detay verdim ama) direk banyoya gidip tutmasin diye karbonatli su ile vajinal dus yaptim sonuc hamileyim zatan ilskiden 24 saat gectikten sonra tuttu oyuzden pek emin degilom y ler olmustur ozamana kadar x tutunmuştur gibime geliyo ama bulanti olmadi kizlarda fena bulantim vardi bunda sadece migdemde eksilik gibi bi tat vardi ilk canim haslanmis tavuk cekti bide sol gogusum daha fazla buyudu oda kiz belirtisiymis
Esimde bos ver ogrenmeyelim sen hep sari takim al ikiside giyer nasil olsa diyo fiyati duysa hepten bosver der heraldeSabrın sonu selamettir ınş.
ay eskiler nasıl dayaniyormus dogunca ogreniyorlardi
Bekle bence çok pahalı ama cidden.bu merak çatlatır insanı o ayrıEsimde bos ver ogrenmeyelim sen hep sari takim al ikiside giyer nasil olsa diyo fiyati duysa hepten bosver der heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?