Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 2.kızımda geri çek yöntemiyle oldu vajene boş olmamasına rağmen hamile kalmıştım çok güvenilir değil malesef
Yok canim benimki fazla cocuk istiyodu beni yapmak istememekle sucluyodu her ay beni oyaliyosun dedi tahmini yumurta tarihi gecti demistim onceki iki ay o ayda enfsiyon var diyince sinirlenip yapti geri cekmedi ben zorla ittim bide kizlar bu arada alkoluydu o arada tutmasin diye cok stres oldum ama simdi bisey olmasindan daha cok korkuyorum

Vardır bunda da bir hâyir alkolden dolayı kendi kontrolünü saglayamamista olabilir. rabbim dualarını kabul eylesin ınş.gonlundekini hayırlara çevirip nasip eylesin .tahmini kaçıncı gündü sence yumurtlamaya yakınmiydin

Hamis kaldığın ay test yapmayı birakmismiydin
Canim ben hic test yapmadim esim karsiydi bide isi dolayi hergun evde olamiyo haftada iki uc gun evde eczanelerde test pahali 5 tanesi 25 tl fln nettende kredi kartsiz alamadim oyuzden hesaplayicilardan hesapliyodum o aydan onceleri hep dogru tutuyodu 27 gunde adet oluyodum o ay 31 gun gecikti bende hesaplayinca tahmini yumurtlama 16. Gun tek ilski oldu bakalim artik hayirlisi insallh hepimizin gonlundekini nasip eder RABBİM

Benimkide bugün cocugu ertelesekmi dedi yaa. 3 aydir diyetteyim sen ne diyosun ya dedim ne güzel rahat rahat oturup cay iciyoruz yemek yiyoruz diyor adam ya. Iyice gerildim yumurtaya 1 hafta kala bu yapilirmi delirdim delirdim. Hepten vazgececem nerdeyse

Canim keske benimki de hic istemese iki kiz yeter deseydi buyuk konusmak istemiyorum ama simdi cok stresli oluyo erkek cocuk sanki rabbim nasip etmeyecek olsaydi olurdu gibi kafada deli sorular hamilelik zaten basli basina stresli Allah yapacak olanlara steresiz kolay hamilelik gecirmeyi nasip etsin sende okadar diyetten sonra vazgeçme kac cocugun vardi bu arada

2 kizim var canim.

Bence Oturun iyice konuşup kararınızı verin canım gerçekten çocuk bakması yetiştirmesi çok zor ama rabbim kolaylığını verir diye düşünüyorum kimseye cekemiyecegi yükten fazlasını yuklemezmis rabbim hayırlı evlatlar eylesin ınş. Senin kızların kaç yaşında canım. valla bende yeni rahata erdim kucugumun gece uykusu yeni düzene girdi tuvaletede alistirdim çok şükür 26 aylık oldu.benimde aklıma gelmiyor değil tam rahata erdim işsiz başıma iş cikaricam diyorum

Sonuc olarak ovilasyona en yakin gunde tek iliski olmus C Cesaaa cim once olup olmamamasi cok onemli rabbim sana gurbuz bi ogul versin saglikli katindan insallah bence ovilasyondan 24 saat once 12 saatsonra herzaman erkek sansi var sansimiz var bacim
Ben kizimda hatirladigim en onemli sey cok aglaktim bir baslayinca susamiyordum icli icli agliyordum simdi daha sakinim tek dikkatimi ceken sey

Canim bunlar cocuk istemeye gelince istiyorlar ama ne hden aliyorlar ne cocuktan malesef, bir kaxin ewladi kendine yPiyor sen o na hic takilma sessizce hallet isini rabbim ewlatsiz koymasin sanada versin
Gecemavisim cim en onemmisi zamanlama diyete cok takilma bunca kadin potasyum sodyum mu besleniyor sakin ol saguk kanli sekilde olaya kitlen gunun gelince cat dan sonra 1 kere oldu ki once kaza oldu diyelim allah korusun o zmn duzenli yaparak devam ediceksin kaza olmazsa daha iyi olur

Derine boşalması ve erkeğin daha istekli olmasi erkek çocuk şansını artırır mutlaka keşke yıkamayıp sağa yatsaydın. Oğlumda canım et tavuk istiyordu

Kucuk kizim 5 buyuk 9 yasinda canim.

Aynen canim. Saol insallah rast gider hersey

Derine boşalması ve erkeğin daha istekli olmasi erkek çocuk şansını artırır mutlaka keşke yıkamayıp sağa yatsaydın. Oğlumda canım et tavuk istiyordu
Merhaba canım rabbim evladını bagislasin bi yöntem uyguladin mi oğlum olsun diye.

75 bile çok istanbul da en uygun 20 tl den başlıyor 35 45 50 artıyor öylece 20ye muayene oldum hatta

20 olsa hiç uğraşıp devlette kuyruk beklemem canım çok iyiymiş:)

Kuzum biz de de ben dedim gün yaklaştıkça yani insan endişeleniyor.eşim de dedi bana yapmasak mı ne güzel yazın tatile çıkıp geziyoruz çocuklar büyüdü şimdi yeni bir bebek zor olur dedi.Bende haklısın hamilelik doğum bebek bakmak zor geliyor bana da olur yapmayalım dedim:)ama bana 3 -5 sene çocuk yapalım dersen yapmam dedim.çocuklar büyüsün ben çalışacağım en rahata alıştığımda çocuk yapamam dedim.oda korktu herhalde:)şimdi diyor ne zamN belli olacak tutup tutmadığı.ben onun kadar merak etmiyorum tutmadı ki diyorum :)

Yardımcı oluruz Allahın izniyle. Benim bat a daha 15 gün falan var. İnşallah aynı zamanda tuttururuz Allah da kısmet ederse.

C Cesaaa cnm ankara daki doktorlar pahalı dediğin gibi ben de öneririm ama 200 den aşağı yok. Sen sabret bence o parayla çocuğuna bişeyler alırsın. Benim doktorum 3 aylıkken bildi cinsiyetini ama onun da fiyatı 220 olmuş. Hacettepedeki doktorlar çok iyi belki orada şansını deneyebilirsin.

Y
Ya canim niye saga yat derler onu anlamiyorum ben takibe gittim ya yumurtam soldaydi bi onu yapmadim bi de amuda kalkmadim tuttum sola yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…