- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.321
Y
Ya canim niye saga yat derler onu anlamiyorum ben takibe gittim ya yumurtam soldaydi bi onu yapmadim bi de amuda kalkmadim tuttum sola yattim
Kızlar sanırım benim bebiş tuttu ama emin değilim sabahları aç karına içim karşılıyor diğer çocuklarda da böyle olmuştum duanızı eksik etmeyin.
Ayy inşallah gönlündeki tutmuştur. Benim bütün belirtiler 6. haftadan sonra başlar genelde hissetmem hamile olduğumu. Ama 6. haftadan sonra baya kötü oluyorum.Kızlar sanırım benim bebiş tuttu ama emin değilim sabahları aç karına içim karşılıyor diğer çocuklarda da böyle olmuştum duanızı eksik etmeyin.
Insallah canim saglikli katindan rabbim sanada buyur etsin
Ayy inşallah gönlündeki tutmuştur. Benim bütün belirtiler 6. haftadan sonra başlar genelde hissetmem hamile olduğumu. Ama 6. haftadan sonra baya kötü oluyorum.
Hadi ınş.Rabbim hayırlısıyla gonlundekini karnına koysun ınş.darısı bize rabbimin izniyle.Kızlar sanırım benim bebiş tuttu ama emin değilim sabahları aç karına içim karşılıyor diğer çocuklarda da böyle olmuştum duanızı eksik etmeyin.
inşallah canım tez zamanda mutlu haberler paylaşalım inşallahHadi ınş.Rabbim hayırlısıyla gonlundekini karnına koysun ınş.darısı bize rabbimin izniyle.
Bende adet olacağım gün ozellikle oturup kalkınca kasiklarlarjma şiddetli değişik bir ağrı girip çıkar hemen öyle anladım ikisinde de bulantilar 8.haftada başladı ikisindedeinşallah canım benim hepimize :)
benim mide bulantısı hep olur ilkinde doğuma kadar kusardım.ama yani belli de olmaz belki olmasını istediğim için böyledir yataktan kalkar kalkamaz midem bulanıyor.takvime göre yarın adet olmam lazım ama yumurta çat anına göre cuma günü bakalım 20 ekime kadar belli olur .erkenden de kan falan vermek istemiyorum ama inşallah tutmuştur.
Bende adet olacağım gün ozellikle oturup kalkınca kasiklarlarjma şiddetli değişik bir ağrı girip çıkar hemen öyle anladım ikisinde de bulantilar 8.haftada başladı ikisindede
Şüphesiz hep dua ettim sağlıklı bir oğlum olsun dedim ilişki öncesi eşim soğuk buz gibi bir duş aldi ve sert bir kahve yaptim icti.Merhaba canım rabbim evladını bagislasin bi yöntem uyguladin mi oğlum olsun diye.
Ne bileyim işte koca karı yöntemiY
Ya canim niye saga yat derler onu anlamiyorum ben takibe gittim ya yumurtam soldaydi bi onu yapmadim bi de amuda kalkmadim tuttum sola yattim
Allah bagislasin kizlarini canim benimkiler buyuk 9 kucuk 6 1. Sinifa basladi bu dogana kadar kucuk okumayi ogrenir bebisle ilgilenirken ogretemezdim zaten
inşallah canim bizde pasalarimiz geliyo müjdesini veririz topigeSonuc olarak ovilasyona en yakin gunde tek iliski olmus C Cesaaa cim once olup olmamamasi cok onemli rabbim sana gurbuz bi ogul versin saglikli katindan insallah bence ovilasyondan 24 saat once 12 saatsonra herzaman erkek sansi varsansimiz var bacim
Ben kizimda hatirladigim en onemli sey cok aglaktim bir baslayinca susamiyordum icli icli agliyordum simdi daha sakinim tek dikkatimi ceken sey
Canim saga yatma olayini yengem ve ablam curuttu ikiside sola yatarak ogluslarina hamile kaldi hatta yengemin sag yumurtaligi tembel calisiyomus son iki cocugu erkekDerine boşalması ve erkeğin daha istekli olmasi erkek çocuk şansını artırır mutlaka keşke yıkamayıp sağa yatsaydın. Oğlumda canım et tavuk istiyordu
Ben kecioren tarafindayim burda bilgi tip merkezi var fiyatini ogrenip orda deniycem sansimi veyada sanatoryum hastanesinde cafer kaymaz oda soyluyomus 3 lu taramadan sonra oraya giderim belki hayirlisi artik insallh sizlerde sirayla mujdeli haberlerinizi verirsiniz
Yumurtlama günü filan mi oldu peki senceŞüphesiz hep dua ettim sağlıklı bir oğlum olsun dedim ilişki öncesi eşim soğuk buz gibi bir duş aldi ve sert bir kahve yaptim icti.
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah.inşallah canım benim hepimize :)
benim mide bulantısı hep olur ilkinde doğuma kadar kusardım.ama yani belli de olmaz belki olmasını istediğim için böyledir yataktan kalkar kalkamaz midem bulanıyor.takvime göre yarın adet olmam lazım ama yumurta çat anına göre cuma günü bakalım 20 ekime kadar belli olur .erkenden de kan falan vermek istemiyorum ama inşallah tutmuştur.
Allah da kısmet ederse evet cnm ekimde deneyeceğim. Yakın zamanda da testleri sipariş edeceğimBlack5angel canım sende ekimde mi deniycen hayirlisiyla
İnşallah hepimiz veririz o müjdeli haberi. Sen merkeze uzakmışsın oraları da ben bilmiyorum. Sen en iyisi bekle zaten 16. haftada devlet hastanesi de söyler.Ben kecioren tarafindayim burda bilgi tip merkezi var fiyatini ogrenip orda deniycem sansimi veyada sanatoryum hastanesinde cafer kaymaz oda soyluyomus 3 lu taramadan sonra oraya giderim belki hayirlisi artik insallh sizlerde sirayla mujdeli haberlerinizi verirsiniz
İnşallah cnm. Benimki de yaklaşik o zamanYardımcı oluruz Allahın izniyle. Benim bat a daha 15 gün falan var. İnşallah aynı zamanda tuttururuz Allah da kısmet ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?