Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadi ınş.rabbimin izniyle benimde 15 test kalmış yeter mi acaba şüpheliyim
Cnm pardon yanlış söylemişim bat 22 ekim olduğuna göre yumurtlama kasım ayına denk geliyor yani deneme kasım ayında olmuş olacak.
15 test yeter gibi ama bakarsın duruma göre yine sipariş edersin ya da eczaneden alırsın. Ben 20 tane sipariş edeceğim vücudumu az çok tanıdığım için yeter diye düşünüyorum. Benim için mühim olan tam çatlama anını tespit etmek ben çatladığını da anlıyorum ama testle de desteklemek lazım.

Amin canim inşallah senle aynı gidiyoruz.insallah ogluslarimizda da birlikte bu heyecanı yaşarız

İnşallah canım ya hayırlısıyla bi doğuralım çoçuklar yaşına yaklaşınca bizde başlarız yum takibine walla doktora gidip yaptırıcam 3.çoçuk son şansım büyük konuşmak istemiyorum ama manevi olarak daha fazla bakamam.Rabbim nasip etsin bizede bi oğluş

Canim şu -9 lu hesabi yaptinmi sen. Hamile kaldigin yas +ay -9 dogum gununden önce hamile kaldiysan önceki yaşınla topla ama

Anladım canım ben doktora da baktirmayi düşünüyorum almiyim en iyisi

Aynen canım inşallah eşim e kalsa yaşını bile beklemek istemiyor hemen olsun arka arkaya çocuk işini bitirelim diyor. ALLAH im aratmasin inşallah ogul meyvesini De tattirsin. Bende sıkı takip yapacağım.

Ayşe canım şimdi benim yumurtlama ekim sonu mesela ekim diye mi hesaplasam kasım diye mi sence beni de sardı hesap
Ekim canim ekım ayinda hamile kaliyosun cunku. Yav sacma boyle hesap mesap baksana tutanda var tutmayanda ben bu sag sol yumurtayada inanmiyorum. Gercekten yuzdeyi belki bir tik yukselten ovulasyon. Yinede keske dememek icin yapiyoruz. Kiz icin ugrasip oglu olanlar var tüm tezleri curutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…