- 27 Kasım 2012
- 800
- 808
- 323
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.341
Evet adetimden başlangicindan 14. Ve 16. Gun.Yumurtlama günü filan mi oldu peki sence
Olabilir de işte bizimki de kulaktan dolmaCanim saga yatma olayini yengem ve ablam curuttu ikiside sola yatarak ogluslarina hamile kaldi hatta yengemin sag yumurtaligi tembel calisiyomus son iki cocugu erkek
Hadi ınş.rabbimin izniyle benimde 15 test kalmış yeter mi acaba şüpheliyimAllah da kısmet ederse evet cnm ekimde deneyeceğim. Yakın zamanda da testleri sipariş edeceğim
Allah bagislasin kizlarini canim benimkiler buyuk 9 kucuk 6 1. Sinifa basladi bu dogana kadar kucuk okumayi ogrenir bebisle ilgilenirken ogretemezdim zaten
inşallah canim bizde pasalarimiz geliyo müjdesini veririz topige
Cnm pardon yanlış söylemişim bat 22 ekim olduğuna göre yumurtlama kasım ayına denk geliyor yani deneme kasım ayında olmuş olacak.Hadi ınş.rabbimin izniyle benimde 15 test kalmış yeter mi acaba şüpheliyim
Allah razi olsun canimbenim insallah Rabbim senin ve tüm arkadaslarin gonlune gore verir.Dualarim seninle yola arkadasim rabbim gonlunce wersin insallah
20 olsa hiç uğraşıp devlette kuyruk beklemem canım çok iyiymiş:)
Sabah konustuk ayni seyleri soyledi tatil uyku vs rahatimiz bozulacak diye oyle soyledim dedi. Bende aynen tamam madem oyle hic yapmayalim deyince kivirmalar basladi.
Kuzum biz de de ben dedim gün yaklaştıkça yani insan endişeleniyor.eşim de dedi bana yapmasak mı ne güzel yazın tatile çıkıp geziyoruz çocuklar büyüdü şimdi yeni bir bebek zor olur dedi.Bende haklısın hamilelik doğum bebek bakmak zor geliyor bana da olur yapmayalım dedim:)ama bana 3 -5 sene çocuk yapalım dersen yapmam dedim.çocuklar büyüsün ben çalışacağım en rahata alıştığımda çocuk yapamam dedim.oda korktu herhalde:)şimdi diyor ne zamN belli olacak tutup tutmadığı.ben onun kadar merak etmiyorum tutmadı ki diyorum :)
Amin canim inşallah senle aynı gidiyoruz.insallah ogluslarimizda da birlikte bu heyecanı yaşarız
Canim şu -9 lu hesabi yaptinmi sen. Hamile kaldigin yas +ay -9 dogum gununden önce hamile kaldiysan önceki yaşınla topla amaİnşallah canım ya hayırlısıyla bi doğuralım çoçuklar yaşına yaklaşınca bizde başlarız yum takibine walla doktora gidip yaptırıcam 3.çoçuk son şansım büyük konuşmak istemiyorum ama manevi olarak daha fazla bakamam.Rabbim nasip etsin bizede bi oğluş
Anladım canım ben doktora da baktirmayi düşünüyorum almiyim en iyisiCnm pardon yanlış söylemişim bat 22 ekim olduğuna göre yumurtlama kasım ayına denk geliyor yani deneme kasım ayında olmuş olacak.
15 test yeter gibi ama bakarsın duruma göre yine sipariş edersin ya da eczaneden alırsın. Ben 20 tane sipariş edeceğim vücudumu az çok tanıdığım için yeter diye düşünüyorum. Benim için mühim olan tam çatlama anını tespit etmek ben çatladığını da anlıyorum ama testle de desteklemek lazım.
Canim şu -9 lu hesabi yaptinmi sen. Hamile kaldigin yas +ay -9 dogum gununden önce hamile kaldiysan önceki yaşınla topla ama
Sonuç çift çıkıyorsa bebisin kız oluyormuş.ayşe artık herkese denetirsin29 a girmeden hamile kaldım 28+03-9 =22
Ne oluyor bu
Aynen canım inşallah eşim e kalsa yaşını bile beklemek istemiyor hemen olsun arka arkaya çocuk işini bitirelim diyor. ALLAH im aratmasin inşallah ogul meyvesini De tattirsin. Bende sıkı takip yapacağım.İnşallah canım ya hayırlısıyla bi doğuralım çoçuklar yaşına yaklaşınca bizde başlarız yum takibine walla doktora gidip yaptırıcam 3.çoçuk son şansım büyük konuşmak istemiyorum ama manevi olarak daha fazla bakamam.Rabbim nasip etsin bizede bi oğluş
Benim iki kızımda da tuttu bu hesap. IlgincSonuç çift çıkıyorsa bebisin kız oluyormuş.ayşe artık herkese denetirsin
Haha valla tanidik bildik hamile kim varsa hesapliyorumSonuç çift çıkıyorsa bebisin kız oluyormuş.ayşe artık herkese denetirsin
Ekim canim ekım ayinda hamile kaliyosun cunku. Yav sacma boyle hesap mesap baksana tutanda var tutmayanda ben bu sag sol yumurtayada inanmiyorum. Gercekten yuzdeyi belki bir tik yukselten ovulasyon. Yinede keske dememek icin yapiyoruz. Kiz icin ugrasip oglu olanlar var tüm tezleri curutuyorlarAyşe canım şimdi benim yumurtlama ekim sonu mesela ekim diye mi hesaplasam kasım diye mi sence beni de sardı hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?