- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.361
Aynen zaman su gibi gerçekten hayırlısıyla rabbim nasip etsin gönlümuzdekini ınş.stres yapma sakin geçen seferki gibi doktora gidicemde miHaha valla tanidik bildik hamile kim varsa hesapliyorumcanim yaklastik ya zaman cok cabuk geciyor. Tahmini cat cumartesi benim
Ekim kız çıkıyorEkim canim ekım ayinda hamile kaliyosun cunku. Yav sacma boyle hesap mesap baksana tutanda var tutmayanda ben bu sag sol yumurtayada inanmiyorum. Gercekten yuzdeyi belki bir tik yukselten ovulasyon. Yinede keske dememek icin yapiyoruz. Kiz icin ugrasip oglu olanlar var tüm tezleri curutuyorlar
Aynen canım ben eski konularda okudum sağ yumurtaligi alınıp soldan hem kızı hem oğlu olan varEkim canim ekım ayinda hamile kaliyosun cunku. Yav sacma boyle hesap mesap baksana tutanda var tutmayanda ben bu sag sol yumurtayada inanmiyorum. Gercekten yuzdeyi belki bir tik yukselten ovulasyon. Yinede keske dememek icin yapiyoruz. Kiz icin ugrasip oglu olanlar var tüm tezleri curutuyorlar
Amin canım hâyir olsun ınş. Ruyada üzülmek sevinç yaşamaya diye yorumlanir ben sevinçli haber alacağına yorumluyorum.Kizlar ben bi ruya gordum sindi dr kiz bebek diyor enin misiniz falan diyorum nasil olur diyorum ovilasyon gunu tek seferde oldu falan diyorum dr kiziyor bana sacmalik diye allah cc beni alistiriyor mu ne
Allah hepimizin yar yardimcisi olsun
Amin canım hâyir olsun ınş. Ruyada üzülmek sevinç yaşamaya diye yorumlanir ben sevinçli haber alacağına yorumluyorum.
Yıl olarak girmiş sayılıyorum ay olarak girmemiştim.Bu herkesde tutuyormu kızlarL Lilarengim1 tekse erkek ciftse kizmiş hesap.
Kizlar ben bi ruya gordum sindi dr kiz bebek diyor enin misiniz falan diyorum nasil olur diyorum ovilasyon gunu tek seferde oldu falan diyorum dr kiziyor bana sacmalik diye allah cc beni alistiriyor mu ne
rüyalar tersine çıkar derler canım üzme kendini.Bende rüyamda kızım olduğunu gördüm ve verecek olan Allah vardır bir bildiği.bir komşu vardı oğlan hasretiyle yanmış tutuşmuş sonra Allah ım bir oğlum olsun olsun da beni dövsün diye dua etmiş.netice olarak oğlu olmuş ve her gün dövüyormuş
Yıl olarak girmiş sayılıyorum ay olarak girmemiştim.Bu herkesde tutuyormu kızlar
Ben kizimda ruya gormustum kizim olacagini annem soyluyordu. Senin bu hafta bellidir ya 15 tesin cuma gunu gitseneKizlar ben bi ruya gordum sindi dr kiz bebek diyor enin misiniz falan diyorum nasil olur diyorum ovilasyon gunu tek seferde oldu falan diyorum dr kiziyor bana sacmalik diye allah cc beni alistiriyor mu ne
Doktora gidince simir icin kultur aliyorlarmis ya onuda istemiyorum. Catala yatma fobim var. Bilmiyorum ya.Aynen zaman su gibi gerçekten hayırlısıyla rabbim nasip etsin gönlümuzdekini ınş.stres yapma sakin geçen seferki gibi doktora gidicemde mi
Ben kizimda ruya gormustum kizim olacagini annem soyluyordu. Senin bu hafta bellidir ya 15 tesin cuma gunu gitsene
Merhaba canım hoşgeldin kaç çocuğun var diyet olarak neler yapıyorsun adetlerin duzenlimiMerhaba Kızlar bende bu topiki uzaktan takip edenlerdenim yeni katıldım. Bende diyet yapıyorum 1 aydır. Ekimde çalışmaya başlayacağım. Rabbim herkese gönlünden geçeni ömrüne nasil etsin inşallah.
Evet 1 kızım var . 8.22 ph su içiyorum sürekli patates muz aci biber yiyoruz ve aralıklarla kahve içiyoruz. Eşimle beraber SAT günümü bekliyorum inşallah .Merhaba canım hoşgeldin kaç çocuğun var diyet olarak neler yapıyorsun adetlerin duzenlimi
Allah bağışlasın canım yavrunuzu acı biberden kastın pul bibermi yoksa yeşil acı biberler mi .Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş beklenen adet tarihin ne doktora mi yaptiricaksin yumurta takibini yoksa sadece testlemiEvet 1 kızım var . 8.22 ph su içiyorum sürekli patates muz aci biber yiyoruz ve aralıklarla kahve içiyoruz. Eşimle beraber SAT günümü bekliyorum inşallah .
Allah bağışlasın canım yavrunuzu acı biberden kastın pul bibermi yoksa yeşil acı biberler mi .Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş beklenen adet tarihin ne doktora mi yaptiricaksin yumurta takibini yoksa sadece testlemiEvet 1 kızım var . 8.22 ph su içiyorum sürekli patates muz aci biber yiyoruz ve aralıklarla kahve içiyoruz. Eşimle beraber SAT günümü bekliyorum inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?