- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.381
Hosgeldin canim aramiza.. insallah vesile olur yaptiklarimiz.Pul biber canım . cokta severim . yum takibini kendim yapıyorum . 16 ekim SAT. Sen neler yapiyosun peki canım. İnşallah erkek bebeklere hamiş kalırız. of cok ta stresli
Hosbuldum canım teşekkür ederimHosgeldin canim aramiza.. insallah vesile olur yaptiklarimiz.
Merhaba Kızlar bende bu topiki uzaktan takip edenlerdenim yeni katıldım. Bende diyet yapıyorum 1 aydır. Ekimde çalışmaya başlayacağım. Rabbim herkese gönlünden geçeni ömrüne nasil etsin inşallah.
Pulbiberi bilmiyordum bende çok severim yerizde.benimde beklenen adet 11 ekim bakalım muz soda kayısı kuru incir bol su içiyorum karbonata biraz ara verdim adetten sonra basliycam yine bide biokadin fitil almıştım unutuyorum arada 10 tane var onları kullanicam ınş.testle ve doktor takibi yaptırmayı düşünüyorum 2 kızım var Rabbim rast getirsin ınş cumlemizin gerçekten çok stresliPul biber canım . cokta severim . yum takibini kendim yapıyorum . 16 ekim SAT. Sen neler yapiyosun peki canım. İnşallah erkek bebeklere hamiş kalırız. of cok ta stresli
Pulbiberi bilmiyordum bende çok severim yerizde.benimde beklenen adet 11 ekim bakalım muz soda kayısı kuru incir bol su içiyorum karbonata biraz ara verdim adetten sonra basliycam yine bide biokadin fitil almıştım unutuyorum arada 10 tane var onları kullanicam ınş.testle ve doktor takibi yaptırmayı düşünüyorum 2 kızım var Rabbim rast getirsin ınş cumlemizin gerçekten çok stresli
Amin canım benim ınş hepimize nasip olsun.Rabbim gönlüne göre versin.
Olsun biz elimizden geleni yapıyoruz az çok. Taktir Allah'in ne im gorumcemin 2 kızı vardı sonra bir oglusu oldu suan 5 aylık ben ona su icmesini önermiştim ama ben inanmam öyle şeylere dedi . Rabbim omrumuz3 ne nasip ettiyse o olur canım tatlı heyecanlar bunlar.Pulbiberi bilmiyordum bende çok severim yerizde.benimde beklenen adet 11 ekim bakalım muz soda kayısı kuru incir bol su içiyorum karbonata biraz ara verdim adetten sonra basliycam yine bide biokadin fitil almıştım unutuyorum arada 10 tane var onları kullanicam ınş.testle ve doktor takibi yaptırmayı düşünüyorum 2 kızım var Rabbim rast getirsin ınş cumlemizin gerçekten çok stresli
Amin inşallah. Hoşgeldin aramıza. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin inşallah.Merhaba Kızlar bende bu topiki uzaktan takip edenlerdenim yeni katıldım. Bende diyet yapıyorum 1 aydır. Ekimde çalışmaya başlayacağım. Rabbim herkese gönlünden geçeni ömrüne nasil etsin inşallah.
Hastanede yatıyor. Yarın ki durumuna göre doğuma girip girmeyeceği belli olacak. Ben haber aldıkça size de haber veririm.SEVECENIM den haberi olan var mı ne yaptı acaba
A.s hoşgeldin tekrardan hic üzülme vardır bunda da bir hayır ne yaparsak yapalım herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim evlatlarını bağışlasın.eğer sorunlarıniz çözüm bulduysa tekrar esinizle konuşun bence.Allah im önce olmayanlara nasip etsin sonra bizlere ınş.Selam kızlar, uzun zamandır yazamıyorum,SEVECENIM M ve sizleri merak ettiğimden arada girip okuyorum, ailevi sorunlar yüzünden üçüncü bebek fikrinden vazgeçtim, çok üzgünüm çok istiyordum neyse... Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin, inşallah hayırlısıyla sağlıklı oğluşlarınız olsun
Fitili ilk defa duyuyorum onu ne için kullanıyorsunuz merak ettimPulbiberi bilmiyordum bende çok severim yerizde.benimde beklenen adet 11 ekim bakalım muz soda kayısı kuru incir bol su içiyorum karbonata biraz ara verdim adetten sonra basliycam yine bide biokadin fitil almıştım unutuyorum arada 10 tane var onları kullanicam ınş.testle ve doktor takibi yaptırmayı düşünüyorum 2 kızım var Rabbim rast getirsin ınş cumlemizin gerçekten çok stresli
Canım bende burdan öğrendim vajeni alkali yapmak için.Fitili ilk defa duyuyorum onu ne için kullanıyorsunuz merak ettim
Bi zararı olmasınCanım bende burdan öğrendim vajeni alkali yapmak için.
Sanmıyorum amaç vajenin temiz olması ph sinin dengelenmesi.mesela mantar enfeksiyon durumu gibi bişey varsa bunlar spermleri öldüruyor.birşey varsada temizlenmesi açısından mantıklıBi zararı olmasın
sblkal canım senin 7-8 haftalık usg varmı kese konumu nasıl tutuyormu sende
Sanmıyorum amaç vajenin temiz olması ph sinin dengelenmesi.mesela mantar enfeksiyon durumu gibi bişey varsa bunlar spermleri öldüruyor.birşey varsada temizlenmesi açısından mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?