- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.401
Yolla canım senin bide sol yumurtaydi merak ediyorum nubu belli olan usg varmı onuda yolla yorumlariz sende istersen tabi ne zaman kontrolün yarin miydi
Kizlar bi arkadasima hemsire aoylemis 2 kizi var vajen jeli kiz bebek icin ayri erkwk bebek icin ayri urfafa yok satiyormus ve deneyenleein cogu oglusu tutturmus ben bakmistim icerigine karbonat bazli bi jel
ilginç jel kesin başka birşey içindir diye düşünüyorum çünkü böyle birşeyin üretimi olmaz bence ama ne acaba
Hadi ınş rabbimin izniyle istediğin sonucu alırsınIsteeim tabiki ben son ikidir sok olarak ciktigim icin hic resim almadim bu hafta alttan ustten bacak arasi ne varsa istiycem:)) hekimligi basina gelen bilir size sorucaktim
Ilk resim o alttan bakilan kese ince uzun alttan mi diye bilmiyorum ama kizim o hafta tam kuru fasulyeydi (o sekle inaniyorum bak genellikle dogru) bu oyle degildi
Soldan yumurtladim canim
Yrn ogleden sonra aldigim resimleri burdan yollarim
Bakiyim yarın şimdi sarjim tükenmek üzereGynox baking soda erkek icin incelemek iatersen ama ben kullanmadim ama kullananlar olmus
Hadi ınş rabbimin izniyle istediğin sonucu alırsın
Kızlar bu banada mantıklı gelmedi pek doktor tavsiyesindemi kullanıyorsunuz acabailginç jel kesin başka birşey içindir diye düşünüyorum çünkü böyle birşeyin üretimi olmaz bence ama ne acaba
Kizlar bi arkadasima hemsire aoylemis 2 kizi var vajen jeli kiz bebek icin ayri erkwk bebek icin ayri urfafa yok satiyormus ve deneyenleein cogu oglusu tutturmus ben bakmistim icerigine karbonat bazli bi jel
Baktım canım bunu mu kullansak napsak vajinal ph i 8-9 arası yapıyormuşGynox baking soda erkek icin incelemek iatersen ama ben kullanmadim ama kullananlar olmus
Evet ben de baktım. Karbonatlı duştan daha mantıklı vajinal ph ı 4 yapanlar bile varmış ama bizim için uygun olan ph 8 olan tabiki. Eczanelerde satılıyormuş galiba fiyatı da uygun. En azından enfeksiyon veya mantar varsa tedavi edici özelliği de varmış. Güzel bir ürün kullanmak lazım erkek bebiş yüzdesini artırmak için.Baktım canım bunu mu kullansak napsak vajinal ph i 8-9 arası yapıyormuş
Baktım canım bunu mu kullansak napsak vajinal ph i 8-9 arası yapıyormuş
Evet ben de baktım. Karbonatlı duştan daha mantıklı vajinal ph ı 4 yapanlar bile varmış ama bizim için uygun olan ph 8 olan tabiki. Eczanelerde satılıyormuş galiba fiyatı da uygun. En azından enfeksiyon veya mantar varsa tedavi edici özelliği de varmış. Güzel bir ürün kullanmak lazım erkek bebiş yüzdesini artırmak için.
Sen fitil yada bundan kullanican mi canım biokadin almıştım benEvet ben de baktım. Karbonatlı duştan daha mantıklı vajinal ph ı 4 yapanlar bile varmış ama bizim için uygun olan ph 8 olan tabiki. Eczanelerde satılıyormuş galiba fiyatı da uygun. En azından enfeksiyon veya mantar varsa tedavi edici özelliği de varmış. Güzel bir ürün kullanmak lazım erkek bebiş yüzdesini artırmak için.
Evet cnm baktım iki çeşidi var. Üstünde yazıyor zaten. Alırsam bakarım çok saol.Iki cesiti var kizlar biri alkali yapiyor biri asidik alicaginiz zaman dikkatli alin vebali ustumde kalmasin
Bende de biokadin var zamanında doktorum vermişti hâlâ duruyor. Elimde o varken onu kullanırım herhalde. Çünkü onun da etkisi aynı galiba. Hiç sevmiyorum fitilleri ama bakalım nasıl olacak.Sen fitil yada bundan kullanican mi canım biokadin almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?