Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım kız ıcın de bız alsak ph 4 olması kız denemesı ıcın ıyı degıl mı

Kızlar SEVECENIM yarın doğuma girecekmiş Allahın izniyle. Dua edin. Haber alınca veririm demiştim o yüzden haber verdim. Dualarımız onunla sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.
Amin amin rabbim onunda cumlesininde yardımcısı olsun ınş.

Kızlar su an tv8 gerçeğin peşinde izliyorum 4 günlük erkek bebeği ağzını bantlayip siyah posetle çöp kutusuna atmışlar vatandaşlar bulmuş su an sağlık durumu iyi.diyecek çok şey var ama söz bulamıyorum Allahım sen büyüksün yaRabbim imtihan dünyası ışte...

Son düzenleme:
Canım hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al. Tabiki takdir Allah'in Alnimiza ne yazildiysa odur kesin olan.

Aynen dediğin gibi canım çok ümit bağlamamak lazım gerçekten sonra insan çok etkileniyor ister istemez nefis ışte insan farklı olsun istiyor ayıp günah yok bunda.nasip kısmet herşey gerisi boş rabbim ol demedikten sonra yaprak kipirdamaz. Sana kızına bir yoldaş geliyor hayırlısıyla ınan iki kızım var iyikide olmuşlar diyorum.Rabbim sağlıkla sihhatle kucaginada almayı nasip etsin ınş.

Vardır bunda da bir hayır ve vardır Rabbimin bir bildiği. Sağlıcakla kucağına al inşallah Allahın izniyle.

Evet yaa onu ben de izledim dün. Çok üzüldüm herkes çocuk sahibi olmak için çırpınıyor onlar da çöpe atıyor . Rabbim ıslah eylesin. Rabbim kıymet bileceklere nasip etsin inşallah.

Canim hayırlı evlat olsun insallah. Bende bu bebegimde kesin erkek diyordum belirtilerim bile hep erkek bebek yonundeydi. Doktor kız deyince şok olmuştum. Şimdi alıştım ve mutluyum iki kızımla ilerde mutlu anilarimizi hayal ediyorum. Inşallah 3. De erkek evladi tadariz. Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Hayirlisi boyleymis

Hayırlı evlat olur inşallah bende 2.kızıma hamileyim.Rabbim eksikliklerini göstermesin.Canım sen erkek bebek için bişey yapmışmıydın diyet yum takibi felan?

Hayırlı evlat olur inşallah bende 2.kızıma hamileyim.Rabbim eksikliklerini göstermesin.Canım sen erkek bebek için bişey yapmışmıydın diyet yum takibi felan?

Merhaba kizlar ilk soku atlattitan sonra simdi sakinlestim
Ben yumurtlama takibi hem ov testi hem dr takibi yaptim oncesonde hic korunmasiz iliskiye girmedim catladi desijtek sonra dr ve ov cizgisi sikiklestikten sonra tek iliski oldu karbonatla vajinal dus yaptim ilsk oncesinde
Bu arada tek sayili ayda temmuzda 7. Ay da tek li gunde 15 temmuzda ilsk olmustu
Cin takvimi ve diger hesapta erkek cikiydu soda limon cok ictim sutlu gidalar tuketmemeye calistim kizimin gobegide assagi bakiyordu yani hic biri tutmadi hic bir calisma bu beklemedigim sonucu degistirmwye yetmedi

Acikcasi kiz ya da oglan diye baslamak lazim mis 2 cocuk dusundugumden buda farkli olsun bu cocuk mewzu bitsin dedim ama sonuc boyle.
Kizimda oncesinde iliski olmustu yumurtlamazdan once ben onunla buuuk alakasi var saniyordum kisacasi hic bir sey cabamiza bagli degil

Canim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ama daha 15 haftadayiz doktorlara gore umitlendirmek istemem ama daha erken burda cogu kisiye ilk kiz denilip 16. Haftalardan sonra hatta 20. Haftada cinsiyeti degisenler gorduk inşallah seninde bir sonraki kontrolde gonlundeki nasip olur herseyi rabbim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…