- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.441
KızlarSEVECENIM yarın doğuma girecekmiş Allahın izniyle. Dua edin. Haber alınca veririm demiştim o yüzden haber verdim. Dualarımız onunla sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.
Kizlar ben ciktim %99 kiz dedi drum herkese soyleyebilirsin dedi hic bi sey icin yirtip basiniza gecirmeyin hic bir sey cabanizabile bagli degil butun tezler curudu bunu yaptim oldu diyenler ztn kismetleriyse kucaklarina aliyorlar bosa umit beslemeyin alin yazinizda varsa ne ala
Kızlar su an tv8 gerçeğin peşinde izliyorum 4 günlük erkek bebeği ağzını bantlayip siyah posetle çöp kutusuna atmışlar vatandaşlar bulmuş su an sağlık durumu iyi.diyecek çok şey var ama söz bulamıyorumAllahım sen büyüksün yaRabbim imtihan dünyası ışte...
En önemli etken erkekte bitiyor .Belki sizin tutmadı ama başkasının tutabilir . Ve bu kadar insanın umudunu kırmayın lütfen nice tutamlara şahit oldum ben .Tabiki önce rabbim sonra bu yöntem tuttu benim .Sizin tutmadı diye başkasınında tutmayacak anlamına gelmez .Zaten bu yöntem % 70 bir orandır .ki bazı doktorlar dahi doğrularken sizin tutmadı diye böyle konuşmanız insanları umutsuzluğa itiyor .Belki psikolojik olarak şu an iyi değilsiniz ama insanlarıda kendinizle kötü yapmayın.Çünkü Burayı milyonlarca insan okuyor .Ve sizinde böyle bir hakkınız yok .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun .Merhaba kizlar ilk soku atlattitan sonra simdi sakinlestim
Ben yumurtlama takibi hem ov testi hem dr takibi yaptim oncesonde hic korunmasiz iliskiye girmedim catladi desijtek sonra dr ve ov cizgisi sikiklestikten sonra tek iliski oldu karbonatla vajinal dus yaptim ilsk oncesinde
Bu arada tek sayili ayda temmuzda 7. Ay da tek li gunde 15 temmuzda ilsk olmustu
Cin takvimi ve diger hesapta erkek cikiydu soda limon cok ictim sutlu gidalar tuketmemeye calistim kizimin gobegide assagi bakiyordu yani hic biri tutmadi hic bir calisma bu beklemedigim sonucu degistirmwye yetmedi
Acikcasi kiz ya da oglan diye baslamak lazim mis 2 cocuk dusundugumden buda farkli olsun bu cocuk mewzu bitsin dedim ama sonuc boyle.
Kizimda oncesinde iliski olmustu yumurtlamazdan once ben onunla buuuk alakasi var saniyordum kisacasi hic bir sey cabamiza bagli degil
Slm kızlar
Beni soranlar olmuş çok sağolun yarın Allah kısmet ederse sezaryan olacam .
En önemli etken erkekte bitiyor .Belki sizin tutmadı ama başkasının tutabilir . Ve bu kadar insanın umudunu kırmayın lütfen nice tutamlara şahit oldum ben .Tabiki önce rabbim sonra bu yöntem tuttu benim .Sizin tutmadı diye başkasınında tutmayacak anlamına gelmez .Zaten bu yöntem % 70 bir orandır .ki bazı doktorlar dahi doğrularken sizin tutmadı diye böyle konuşmanız insanları umutsuzluğa itiyor .Belki psikolojik olarak şu an iyi değilsiniz ama insanlarıda kendinizle kötü yapmayın.Çünkü Burayı milyonlarca insan okuyor .Ve sizinde böyle bir hakkınız yok .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun .
Allah razı olsun Canım dualarınızla İnan bugüne geldim .Rabbim inşallah sizlere bugün gibi nasip etsin .Hepiniz aklımdasınız Canımsağlıkla alsın kucağına bugün aklıma geldi de dua ettim ona inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna.dualarımız onunla inşallah.
canım hiç sıkma canını herşey Allah tan.biz ne yapsak boşa kun fe yekun O ol der ve olur herşey bizim ki kendi başımıza tedbir almak.hem ikinci çocuk daha kıza kız kardeş en güzeli.Rabbim inşallah 3.üde gönlüne verir.Bak benim 3 kızım var bu zamana kadar illa erkek olsun demedim çocuk istiyorum ama illa erkek değil gönlümden geçen o ama Rabbimin verdiğine razıyım.seni de tebrik ederim 2 kız annesi olmak da çok güzel bir duygu.onlar yoldaş olacak birbirine sırdaş olacak.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım işte kimi arar bulamaz kimi bulur çöpe atar.yavrucak 1 0 hayata yenik başladı Allah bahtını güzel eylesin.zina artıkça böyle çöpe çok bebek atılır.Allah hepimizi ıslah eylesin inşallah
Sağol kuzum çok korkuyorum vallahi .Panik ve heyecan var .İnşallah kendime gelirsem uyuyangüzel haber verir sizlere dua edin bana unutmayın beni lütfenInşallahSEVECENIM sağlıklı kurtuldu haberini aliriz canim
Kizlar bu arada felaket grip olmusum sabaha kadar bogaz agrisindan uyuyamadim ne yapsam gecer bilemiyorum bide dusuk tehdidi var nane limon riskli mi bilgisi olan var mi
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere önce hamilelik Sonra paşanı inşallahhhhhhhh çok sağol canım hepinizin yerine koklarımiyi ki yazdın canım saolsun uyuyangüzel senden haber aldıkça yazdı bize sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu .dualarımız seninle.bende denemeyi yaptım bakalım canım bat 13 ekim beklemedeyim:)bize de duanı eksik etme .oğlunu bol bol kokla Allah ikinizi de nazarlardan saklasın.bütün iyi dileklerimiz seninle Allaha emanet ol:)
Canim tum kalbimle insallah oglusunla bu hafta kizlarina kavusursun sagliklicaSağol kuzum çok korkuyorum vallahi .Panik ve heyecan var .İnşallah kendime gelirsem uyuyangüzel haber verir sizlere dua edin bana unutmayın beni lütfen
Peki hamileligini öğrendiğinde idrar testinde ph in kac çıktı biliyomusunMerhaba kizlar ilk soku atlattitan sonra simdi sakinlestim
Ben yumurtlama takibi hem ov testi hem dr takibi yaptim oncesonde hic korunmasiz iliskiye girmedim catladi desijtek sonra dr ve ov cizgisi sikiklestikten sonra tek iliski oldu karbonatla vajinal dus yaptim ilsk oncesinde
Bu arada tek sayili ayda temmuzda 7. Ay da tek li gunde 15 temmuzda ilsk olmustu
Cin takvimi ve diger hesapta erkek cikiydu soda limon cok ictim sutlu gidalar tuketmemeye calistim kizimin gobegide assagi bakiyordu yani hic biri tutmadi hic bir calisma bu beklemedigim sonucu degistirmwye yetmedi
Acikcasi kiz ya da oglan diye baslamak lazim mis 2 cocuk dusundugumden buda farkli olsun bu cocuk mewzu bitsin dedim ama sonuc boyle.
Kizimda oncesinde iliski olmustu yumurtlamazdan once ben onunla buuuk alakasi var saniyordum kisacasi hic bir sey cabamiza bagli degil
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzHadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere önce hamilelik Sonra paşanı inşallahhhhhhhh çok sağol canım hepinizin yerine koklarım
canım sen hiç belirti yaşamış mıydın günün gelmeden anlamış mıydın hamile kaldığınıCanim tum kalbimle insallah oglusunla bu hafta kizlarina kavusursun sagliklica
Canim benim bu sene ikinci gebeligim ilk ocakta hamile kalmistim ozamanda simdi de iliskiden 1 gun gecince kasiklarimda dogum sancisi gibi 10 dk lik bi agri hissettimcanım sen hiç belirti yaşamış mıydın günün gelmeden anlamış mıydın hamile kaldığını
Canim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ama daha 15 haftadayiz doktorlara gore umitlendirmek istemem ama daha erken burda cogu kisiye ilk kiz denilip 16. Haftalardan sonra hatta 20. Haftada cinsiyeti degisenler gorduk inşallah seninde bir sonraki kontrolde gonlundeki nasip olur herseyi rabbim bilir
anladım canım valla bat yaklaştıkça heyecan artıyor oldu mu olmadı mı diye tok yere kanda vermek istemiyorum şu 4 gün geçse bari.benim şuan sabahları mide bulantısı oluyor başka bir belirti yokCanim benim bu sene ikinci gebeligim ilk ocakta hamile kalmistim ozamanda simdi de iliskiden 1 gun gecince kasiklarimda dogum sancisi gibi 10 dk lik bi agri hissettim
Güzel bir örnek oldun canim hepimize takdir Allahin tezlerle olsaydi en basta seninki olurdu. Kesinlikle hayirlisi bu diye düşün iki kiz kardeş cok guzel biraz buyudugunde iyiki kiz olmuş diyeceksin benim gibi. Arkadas gibiler elhamdülillah Rabbim imtihansiz sorunsuz skntsiz kucagina almayi nasip etsin bal lokmasi sirin bir prenses gelsin insallah. Hayirli ugurlu olsun canim.Kizlar ben ciktim %99 kiz dedi drum herkese soyleyebilirsin dedi hic bi sey icin yirtip basiniza gecirmeyin hic bir sey cabanizabile bagli degil butun tezler curudu bunu yaptim oldu diyenler ztn kismetleriyse kucaklarina aliyorlar bosa umit beslemeyin alin yazinizda varsa ne ala
daha erken değil miydiKizlar bugun catlatma ignesinin 11.gunu kan verdim 1.35 cikti.yani negatif cok uzgunum
Slm kızlar
Beni soranlar olmuş çok sağolun yarın Allah kısmet ederse sezaryan olacam .
En önemli etken erkekte bitiyor .Belki sizin tutmadı ama başkasının tutabilir . Ve bu kadar insanın umudunu kırmayın lütfen nice tutamlara şahit oldum ben .Tabiki önce rabbim sonra bu yöntem tuttu benim .Sizin tutmadı diye başkasınında tutmayacak anlamına gelmez .Zaten bu yöntem % 70 bir orandır .ki bazı doktorlar dahi doğrularken sizin tutmadı diye böyle konuşmanız insanları umutsuzluğa itiyor .Belki psikolojik olarak şu an iyi değilsiniz ama insanlarıda kendinizle kötü yapmayın.Çünkü Burayı milyonlarca insan okuyor .Ve sizinde böyle bir hakkınız yok .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun .
Güzel bir örnek oldun canim hepimize takdir Allahin tezlerle olsaydi en basta seninki olurdu. Kesinlikle hayirlisi bu diye düşün iki kiz kardeş cok guzel biraz buyudugunde iyiki kiz olmuş diyeceksin benim gibi. Arkadas gibiler elhamdülillah Rabbim imtihansiz sorunsuz skntsiz kucagina almayi nasip etsin bal lokmasi sirin bir prenses gelsin insallah. Hayirli ugurlu olsun canim.
Erken mi sizce..29.unda tek iliski oldu.baskada olmadi.tutsaydi rahme coktan yerlesmis olmaz miydidaha erken değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?