Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erken mi sizce..29.unda tek iliski oldu.baskada olmadi.tutsaydi rahme coktan yerlesmis olmaz miydi
canım ben de senin gibiyim 29 unda tek ilişki ama 12 günden önce çıkmaz dediler.Bende günümü bekliyorum cuma günü adet olmam lazım ama olmazsam bile çarşamba dan önce test yapıp gitmeyeceğim.bence sende gününü bekle

Tmm canm dedigin gibi yapayim.umutlanmakta istemiyorum ama.allah buyuk.insallah tutmustur ya

Sağol kuzum çok korkuyorum vallahi .Panik ve heyecan var .İnşallah kendime gelirsem uyuyangüzel haber verir sizlere dua edin bana unutmayın beni lütfen
O güzel haberi vermez miyim bacım seve seve veririm. Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm.

Canım zaten yazmıştım çok önceden Tekbir elden taktir allahtan rabbim birşeyi kısmet ederken birşeyleri vesile ediyor .Benim hep düşüncem buydu hep
Kendi üzerime aldım çünkü bunu yaptım oldu diyenlerin arasındayım .Ben dua ettim rabbim nasibimde varsa beni bu yola düşür diye yoksa bu tezi bana kısmet etmeden bitsin dedim .Ben çok istedim Hem çok ama rabbimden sabaha kadar yatmayıp ondan yardım istedim .Dilimde ayetler dualar eksik olmadı hiçbir zaman .Boşa Ümit beslemeyin diyişin güzel olmadı .İnsanoğlu umutsuz ümitsiz yaşıyamaz.Canım şu an seni anlıyorum elinden gelen herşeyi yaptın olmadı . Tabiki kısmet nasip . Ama Allah nasip etmeyeceği birşeyin peşine düşürmez insanı .Belki bu sana 3 te nasip olacak nerden bileceksin . Duaların için sağol

15 +1canim ben antepte yasiyorum dr um burda bilindik bir hastane dr u yanilmaz diye dusunuyorum bir mis yeri bile koymadi adam

Yanılmaya açık bi haftadasın inşallah yanılmıştır.Bende çok istedim 2. Erkek olsun diye ama olmadı.3.ye artık diyorum.Bende senin gb 2 den fazla düşünmüyordum ama insan tatmak istiyor erkek bebeğin sewgisinide rabbim hayırlısını nasip etsin.inşallah gönlümüzdekü bir gün olur

olacak canım Allah ın izniyle o günler de gelecek sırasıyla müjdeli haberleri vereceğiz inşallah canım

Saol canim nasip artik 3 de kiz olursa diye insan dusunmeden edemiyor sana versin insallah gonlunce yasa kalbindekini

1 haftayi atlattin canim cok sukur. Sezeyan genelmi spinalmi olacaksin. Hersey gonlunce olsun insallah bebegine ve sana saglikli huzurlu uzun bir hayat diliyorum canim. Bize cok yardimci oldun Allah ta senin yardimcin olsun. Dua eder bekleriz.. ayrica msjindan sonra umit filizlerim yeserdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…