- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.461
Erken mi sizce..29.unda tek iliski oldu.baskada olmadi.tutsaydi rahme coktan yerlesmis olmaz miydi
Ayyy ne guzel yazmissin cok sagolasin.keske dedigin gibi olsa.bekleyip gorucez o zaman..persmbu cuma adet olmazsam tekrarlarim olmazsaCanim tup bebekte dollenne gununden 12 gun den sonra test yapiyorlar bence erken olmus sen bu haftayi gecir belki gec dollenme oldu
canım ben de senin gibiyim 29 unda tek ilişki ama 12 günden önce çıkmaz dediler.Bende günümü bekliyorum cuma günü adet olmam lazım ama olmazsam bile çarşamba dan önce test yapıp gitmeyeceğim.bence sende gününü bekleErken mi sizce..29.unda tek iliski oldu.baskada olmadi.tutsaydi rahme coktan yerlesmis olmaz miydi
Amin inşallah cnm. Rabbim hepimizden razı olsun.Black5angel Allah senden razi olsun haber alıyoruz sevecenim den. Bende merak ediyordum.Allah kimseyi o yolda yalnız koymasin.
Tmm canm dedigin gibi yapayim.umutlanmakta istemiyorum ama.allah buyuk.insallah tutmustur yacanım ben de senin gibiyim 29 unda tek ilişki ama 12 günden önce çıkmaz dediler.Bende günümü bekliyorum cuma günü adet olmam lazım ama olmazsam bile çarşamba dan önce test yapıp gitmeyeceğim.bence sende gününü bekle
O güzel haberi vermez miyim bacım seve seve veririm. Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm.Sağol kuzum çok korkuyorum vallahi .Panik ve heyecan var .İnşallah kendime gelirsem uyuyangüzel haber verir sizlere dua edin bana unutmayın beni lütfen
Canım zaten yazmıştım çok önceden Tekbir elden taktir allahtan rabbim birşeyi kısmet ederken birşeyleri vesile ediyor .Benim hep düşüncem buydu hepOncelikle saglikla oglunu dogurursun insallah
Sonra kendimi ifade edeyim ben insanlarla kendimi kotu edecek bir cumle kurmadimki siz ustunuze alindimiz kimseninde kalbini kirmadim.demek istedigim biz hanimlar bir erkek ewladin olmasi icin kendimizi yipratirken kafamizdan binbir turlu sey atip tutarken allah nasip ederse bir sekilde o cocuk doguyor. Demek istedigim senin kismetin zaten erkek ewlatmis denedim oldu degil.vesilen bu olmus
Hayirli dogumlar dilerim iyi gunlerde buyut
Kendi üzerime aldım çünkü bunu yaptım oldu diyenlerin arasındayım .Ben dua ettim rabbim nasibimde varsa beni bu yola düşür diye yoksa bu tezi bana kısmet etmeden bitsin dedim .Ben çok istedim Hem çok ama rabbimden sabaha kadar yatmayıp ondan yardım istedim .Dilimde ayetler dualar eksik olmadı hiçbir zaman .Boşa Ümit beslemeyin diyişin güzel olmadı .İnsanoğlu umutsuz ümitsiz yaşıyamaz.Canım şu an seni anlıyorum elinden gelen herşeyi yaptın olmadı . Tabiki kısmet nasip . Ama Allah nasip etmeyeceği birşeyin peşine düşürmez insanı .Belki bu sana 3 te nasip olacak nerden bileceksin . Duaların için sağolKizlar ben ciktim %99 kiz dedi drum herkese soyleyebilirsin dedi hic bi sey icin yirtip basiniza gecirmeyin hic bir sey cabanizabile bagli degil butun tezler curudu bunu yaptim oldu diyenler ztn kismetleriyse kucaklarina aliyorlar bosa umit beslemeyin alin yazinizda varsa ne ala
Sağol bacım tüm desteğin içinO güzel haberi vermez miyim bacım seve seve veririm. Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm.
Sevecenim canım hayırlı olsun olgusunu hayırlısıyla al kucağına . öncelikle herşey dua ile yolunu bulur. Peki senin oglusuna hamile kalırken ph in kaçtı hatirliyomusnSağol bacım tüm desteğin için
Ne biliym bacim benim zor allah buyuk vardir bi hayir
15 +1canim ben antepte yasiyorum dr um burda bilindik bir hastane dr u yanilmaz diye dusunuyorum bir mis yeri bile koymadi adamKaç haftalıksın canım?
Canım bebisin resmini atabilirmusin bide kese konumu bize de bilgi olur15 +1canim ben antepte yasiyorum dr um burda bilindik bir hastane dr u yanilmaz diye dusunuyorum bir mis yeri bile koymadi adam
15 +1canim ben antepte yasiyorum dr um burda bilindik bir hastane dr u yanilmaz diye dusunuyorum bir mis yeri bile koymadi adam
Tmm canm dedigin gibi yapayim.umutlanmakta istemiyorum ama.allah buyuk.insallah tutmustur ya
Yanılmaya açık bi haftadasın inşallah yanılmıştır.Bende çok istedim 2. Erkek olsun diye ama olmadı.3.ye artık diyorum.Bende senin gb 2 den fazla düşünmüyordum ama insan tatmak istiyor erkek bebeğin sewgisinide rabbim hayırlısını nasip etsin.inşallah gönlümüzdekü bir gün olur
Canım bebisin resmini atabilirmusin bide kese konumu bize de bilgi olur
Yanılmaya açık bi haftadasın inşallah yanılmıştır.Bende çok istedim 2. Erkek olsun diye ama olmadı.3.ye artık diyorum.Bende senin gb 2 den fazla düşünmüyordum ama insan tatmak istiyor erkek bebeğin sewgisinide rabbim hayırlısını nasip etsin.inşallah gönlümüzdekü bir gün olur
Valla anliyamadim hangi tarafa tutunmuş oluyor vajinal dimi C Cesaaa
1 haftayi atlattin canim cok sukur. Sezeyan genelmi spinalmi olacaksin. Hersey gonlunce olsun insallah bebegine ve sana saglikli huzurlu uzun bir hayat diliyorum canim. Bize cok yardimci oldun Allah ta senin yardimcin olsun. Dua eder bekleriz.. ayrica msjindan sonra umit filizlerim yeserdiSlm kızlar
Beni soranlar olmuş çok sağolun yarın Allah kısmet ederse sezaryan olacam .
En önemli etken erkekte bitiyor .Belki sizin tutmadı ama başkasının tutabilir . Ve bu kadar insanın umudunu kırmayın lütfen nice tutamlara şahit oldum ben .Tabiki önce rabbim sonra bu yöntem tuttu benim .Sizin tutmadı diye başkasınında tutmayacak anlamına gelmez .Zaten bu yöntem % 70 bir orandır .ki bazı doktorlar dahi doğrularken sizin tutmadı diye böyle konuşmanız insanları umutsuzluğa itiyor .Belki psikolojik olarak şu an iyi değilsiniz ama insanlarıda kendinizle kötü yapmayın.Çünkü Burayı milyonlarca insan okuyor .Ve sizinde böyle bir hakkınız yok .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?